Beoordeel deze pagina
5,7/10 (3)
Bedankt voor uw beoordeling

Attens Hypotheken

Attens Hypotheken logo

Attens is er als hypotheekverstrekker specifiek voor (oud)medewerkers binnen de zorg en het welzijn. Hieronder vallen bijvoorbeeld ook sport en de culturele sector, waardoor een grote groep Nederlanders er terecht kan. De hypotheken hebben aantrekkelijke kenmerken, bijvoorbeeld door de financiering af te kunnen stemmen op onregelmatigheidstoeslagen.

Attens is een dochter van Syntrus Achmea Real Estate & Finance, waardoor er sprake is van een betrouwbare partij op de achtergrond. Het nieuwe label is bovendien ontwikkeld in samenwerking met PGGM&CO. Dit is de ledenorganisatie van pensioenuitvoeringsorganisatie PGGM. Verschillende grote namen hebben de handen ineengeslagen om via Attens hypotheken beschikbaar te maken.

Gericht op zorg en welzijn

Het grote voordeel van de focus op zorg en welzijn door Attens levert bijvoorbeeld waardering voor de onregelmatigheidstoeslag op. Als een van de weinigen houdt de hypotheekverstrekker hier rekening mee bij het berekenen van de maximale hypotheek. Dat betekent in de praktijk dat ook inkomsten uit tijdelijke en nul-urencontracten mee zullen tellen, om de maximale leencapaciteit te berekenen. Bovendien is het er voor starters mogelijk om ouders mee te laten tekenen voor het aankopen van de woning. Op die manier zorgt Attens ervoor dat het voor nieuwe groepen mogelijk wordt om een eigen woning te kopen.

U weet binnen 5 minuten hoeveel hypotheek u kunt krijgen!

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?