Beoordeel deze pagina
6/10 (3)
Bedankt voor uw beoordeling

Lloyds Bank Hypotheken

Lloyds Bank Hypotheken logo

Lloyds Bank is een relatief nieuwe speler op de markt voor hypotheken. U kunt er rekenen op een betrouwbare hypotheek op basis van heldere voorwaarden. Uiteraard kunnen we u hier goed over adviseren en kunnen we de hypotheek bij Lloyds Bank voor u aanvragen. We werken al enige tijd met de hypotheekverstrekker samen. De rentetarieven zijn er over het algemeen niet het laagst, al kunt u uiteraard wel rekenen op een concurrerend tarief.

Eensporig rentebeleid

Een van de voordelen van Lloyds Bank is het eensporige rentebeleid. Dat betekent dat nieuwe klanten en bestaande klanten dezelfde tarieven voorgeschoteld krijgen. Sluit u er een hypotheek af met een relatief korte rentevaste periode? Dat is er geen probleem, u kunt bij een verlenging rekenen op dezelfde aanbiedingen die ook de nieuwe klanten te zien krijgen. Dat betekent dat u bij Lloyds Bank op een eerlijke manier voor een scherpe rente kunt zorgen. Wat dat betreft is het een hypotheekverstrekker die graag open en transparant te werk gaat, iets dat voor u een goede hypotheek oplevert.

Voordelen van Lloyds Bank

Uiteraard behoort onder andere het eensporige rentebeleid tot de voordelen van Lloyds Bank. Daarnaast is ook de relatieve onbekendheid van de hypotheekverstrekker een voordeel. Dit betekent een aantrekkelijke onderhandelingspositie, gezien het relatief lage aantal hypotheken dat de verstrekker in Nederland weet te verkopen. Wij kunnen u als adviseur goed helpen met de berekening van de maximale hypotheek en uw mogelijkheden, om vervolgens een aanvraag voor u te doen. Aan de hand daarvan zorgen we er voor u voor dat u bij Lloyds Bank een concurrerend tarief betaalt, ook al zijn er enkele verstrekkers met scherpere tarieven beschikbaar in de markt.

U weet binnen 5 minuten hoeveel hypotheek u kunt krijgen!

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?