Beoordeel deze pagina
6,7/10 (3)
Bedankt voor uw beoordeling

Robuust Hypotheken

Robuust Hypotheken logo

Robuust Hypotheken is een nieuwe aanbieder van hypotheken. De hypotheekverstrekker is er voor uw eerste koophuis, net als uw volgende koophuis en op het moment dat u wilt oversluiten.

Robuust Hypotheken

NHG bij Robuust Hypotheken

Een eerste huis financieren kan bij Robuust Hypotheken met Nationale Hypotheek Garantie. Bovendien is de verstrekker er speciaal voor startende ondernemers die elders weinig kansen hebben, net als flexwerkers met een perspectiefverklaring. Op die manier probeert de geldverstrekker specifieke groepen te helpen.

Hypotheken bij Robuust Hypotheken

Een hypotheek bij Robuust Hypotheken biedt de mogelijkheid om onbeperkt extra af te lossen met eigen geld. Bovendien is een offerte standaard 6 maanden geldig bij bestaande bouw. Het zijn twee van de voordelen, die ervoor moeten zorgen dat veel nieuwe klanten kiezen voor deze aanbieder. Robuust Hypotheken biedt graag veel flexibiliteit, zowel voor kopers van hun eerste huis als voor doorstromers die een nieuwe woning zoeken. Als zij kiezen voor nieuwbouw is de offerte zelfs 1 jaar geldig en er bestaan verschillende mogelijkheden om het huis te verduurzamen. Er is een overbruggingshypotheek mogelijk en renteaanpassingen na aflossingen worden automatisch doorgevoerd. Op die manier is Robuust Hypotheken zowel voor nieuwe huizenkopers als voor doorstromers een interessante optie, die de moeite van het overwegen meer dan waard is.

Robuust oversluiten

U weet binnen 5 minuten hoeveel hypotheek u kunt krijgen!

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?