Beoordeel deze pagina
10/10 (1)
Bedankt voor uw beoordeling

Vista Hypotheken

Vista Hypotheken logo

Vista Hypotheken is onderdeel van de Rabobank en heeft zo een dochterbedrijf onder zich. De hypotheken van Vista Hypotheken zijn gericht op groen. Vista hypotheken heeft verschillende hypotheken, waaronder de annuïteitenhypotheek, lineaire hypotheek en de aflossingsvrije hypotheek. Sinds korte tijd heeft Vista Hypotheken een groene hypotheek waarbij u rentekorting krijgt als uw huis een energielabel A heeft of het een nieuwbouwwoning is. Ook als uw huis geen energielabel A heeft is het natuurlijk mogelijk om een hypotheek af te sluiten bij Vista Hypotheken.

Vista Hypotheken

Naast deze drie hypotheekvormen heeft Vista Hypotheken de Overbruggingshypotheek. Dit is een vorm waarbij u een bepaalde periode twee huizen bezit. Met geld uit de oude woning betaalt u de overbruggingshypotheek terug. Het rentetarief van de overbruggingshypotheek staat 1 jaar vast en deze hypotheekvorm heeft een looptijd van 2 jaar. Tijdens de periode dat u twee hypotheken bezit, betaalt u ook meer rente.

De vele voordelen van Vista Hypotheken:

1. Hypotheekofferte verlengen is kosteloos

De hypotheekofferte bij Vista Hypotheken is standaard 3 maanden geldig, maar het verlengen hiervan is totaal kosteloos. Bij bestaande woningen kan de hypotheekofferte met 3 maanden worden verlengd en bij nieuwbouwwoningen met 9 maanden.

2. Extra aflossen zonder extra kosten

Op het moment dat u meer wilt aflossen is dit mogelijk en betaalt u hier geen extra kosten voor. Vista Hypotheken stimuleert ook om meer af te lossen. Op deze manier betaalt u ook minder rente.

3. Lagere rente bij extra aflossing

Als er voor wordt gekozen om extra af te lossen, dan verlaagt Vista Hypotheken de rente. Op deze manier worden mensen gestimuleerd om extra af te lossen en zo uiteindelijk minder rente te moeten betalen.

4. Lagere rente bij hogere woningwaarde

Op het moment dat de woning opnieuw is getaxeerd en dus dat het huis meer waard is geworden. Wordt de rente van de hypotheek verlaagd.

5. Hogere hypotheek bij energiebesparende maatregelen

Wanneer u op de woning energiebesparende maatregelen gaat nemen, kunt u een hogere hypotheek krijgen. De hypotheekadviseur kan hier meer over vertellen.

Adviesgesprek aanvragen

6. Rentekorting bij een energielabel A

Een nieuwbouwwoning kopen kan voordelig zijn, maar ook een woning met energielabel A. Op deze twee type woningen krijgt u bij Vista Hypotheken rentekorting. Meer informatie over de tarieven van de rentekorting vindt u op de website van Vista Hypotheken.

Vista Hypotheken

Visa Hypotheken Producten

Annuïteitenhypotheek

 • Gehele looptijd gelijke bruto maandlasten
 • Door hypotheekrenteaftrek lagere nettolasten in het begin
 • Na de looptijd is de hypotheek helemaal afgelost
 • Maandelijkse aflossing

Lineaire hypotheek

 • Steeds lagere maandlasten
 • In het begin heeft u hogere maandlasten dan bij een annuïteitenhypotheek
 • Totale lasten over gehele looptijd zijn lager dan bij een annuïteitenhypotheek
 • Na de looptijd is de hypotheek helemaal afgelost
 • Maandelijkse aflossing

Aflossingsvrije hypotheek

 • Betaling tijdens de looptijd maandelijks is alleen hypotheekrente en geen aflossing
 • Geen vermogensopbouw
 • Gelijke bruto maandlasten zolang de rente gelijk blijft
 • Aan het einde van de looptijd wordt de hypotheek in één keer afgelost. Bijvoorbeeld door verkoop van de woning

U weet binnen 5 minuten hoeveel hypotheek u kunt krijgen!

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?