Beoordeel deze pagina
6,5/10 (13)
Bedankt voor uw beoordeling

Vista Hypotheken

Freddy Hoffman, hypotheekexpert
Freddy Hoffman
Blauw & Florijn
Onze hypotheekexpert
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3/10!
"Fijn als iemand je helpt"
De adviseur besteedde erg veel tijd om duidelijk te maken wat een geldverstrekker exact nodig had en hoe ik dit het beste via internet kon aanleveren, erg behulpzaam! Alles wordt steeds meer digitaal en het is erg fijn als iemand je daarbij helpt.
- Harman G. op 4 mei 2021
Vista Hypotheken logo

Vista Hypotheken is onderdeel van de Rabobank en heeft zo een dochterbedrijf onder zich. Sinds korte tijd heeft Vista Hypotheken een groene hypotheek waarbij u rentekorting krijgt als uw huis een energielabel A heeft of als het een nieuwbouwwoning is. Ook als uw huis geen energielabel A heeft, is het natuurlijk mogelijk om een hypotheek af te sluiten bij Vista Hypotheken.

Snel naar:


Voor wie is Vista Hypotheken?

Vista Hypotheken houdt de hypotheek simpel en begrijpelijk met duidelijke acceptatievoorwaarden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Het is niet mogelijk om als ondernemer een hypotheek af te sluiten bij Vista. U kunt daarentegen wel een hypotheek afsluiten bij Vista als u een tijdelijk contract heeft of een flexibel dienstverband. U heeft hiervoor wel een intentieverklaring of perspectiefverklaring nodig. U moet bovendien zelf in het huis wonen waarvoor u de hypotheek aanvraagt.

Vista Hypotheken

Hypotheekvormen van Vista Hypotheken

Vista hypotheken biedt de volgende hypotheekvormen aan:


Het is ook mogelijk deze hypotheekvormen te combineren binnen één hypotheeklening. Bovendien kunt u bij elke vorm tussentijds extra af te lossen.

Voordelen van Vista Hypotheken

 • De hypotheekofferte is 3 maanden geldig en u kunt het kosteloos verlengen met 3 maanden bij bestaande bouw en 9 maanden bij nieuwbouw.
 • U kunt altijd extra aflossen met eigen middelen zonder dat u een boeterente betaalt. Dit kan zoveel zijn als uw wilt en op elk moment betaald worden.
 • Als u na extra aflossing in een lagere tariefklasse komt, wordt de rente aangepast.
 • Als u met een taxatierapport laat zien dat uw woning gestegen is in waarde, wordt de rente ook aangepast als u in een lagere tariefklasse komt.
 • Bij afsluiting van een bouwdepot voor nieuwbouw krijgt u een rentevergoeding die gelijk is aan de rente over de lening.
 • U kunt meer lenen als u ook energiebesparende maatregelen neemt.
 • Het is ook mogelijk een hypotheek af te sluiten als u een tijdelijk contract heeft en geen intentieverklaring van de werkgever maar wel een perspectiefverklaring.
 • Als u binnen 3 maanden tekent bij de notaris en de rente op dat moment lager is dan het renteaanbod, mag u gebruik maken van dit lagere rentepercentage.
 • U mag de rente meenemen als u gaat verhuizen.
 • Als uw woning energielabel-A heeft, krijgt u korting op de hypotheekrente.

Veelgestelde vragen

Kan ik een hypotheek afsluiten bij Vista Hypotheken als ik geen vast contract heb?

Ja, als u een tijdelijk contract heeft of een flexibel dienstverband is het mogelijk om een hypotheek af te sluiten. U moet dan wel een intentieverklaring of een perspectiefverklaring hebben.

Kan ik als ondernemer een hypotheek aanvragen bij Vista Hypotheken?

Nee, Vista Hypotheken biedt geen hypotheek aan voor ondernemers.

Welke hypotheekvormen biedt Vista Hypotheken aan?

Annuïteitenhypotheek, lineaire hypotheek, aflossingsvrije hypotheek en een overbruggingshypotheek.

Wanneer kan ik extra aflossen en kost dit geld?

U kunt bij elke aflossingsvorm tussentijds extra aflossen uit eigen middelen. Hier betaalt u geen boete voor.

Laat u goed adviseren

Laat u goed adviseren over de mogelijkheden tot een hypotheek. Zo maakt u een goede keuze en kunt up profiteren van de meest voordelige mogelijkheden.

Maak gebruik van onze 280 experts
 • Wij opereren landelijk. Dus altijd in de buurt
 • Wij zijn 100% onafhankelijk
 • De eerste analyse is gratis en vrijblijvend

200.000+ Klanten geadviseerd

Wij zijn een landelijk werkende organisatie. Dit betekent dat waar u ook woont, onze adviseurs hebben altijd een kantoor bij u in de buurt. De adviseurs komen ook graag bij u aan huis voor een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek. Zo kunnen wij zonder dure huisvestigingskosten, de klant tegen een lager tarief een persoonlijke service bieden.

Ruim 280 ervaren hypotheekadviseurs staan klaar om u binnen enkele dagen van maatwerk advies te voorzien. Uw eigen adviseur begeleidt voor u het gehele traject van begin tot eind.

U weet binnen 5 minuten hoeveel hypotheek u kunt krijgen!

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?