Beoordeel deze pagina
8,7/10 (6)
Bedankt voor uw beoordeling

Aegon Hypotheken

Freddy Hoffman, hypotheekexpert
Freddy Hoffman
Blauw & Florijn
Onze hypotheekexpert
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3/10!
"Fijn als iemand je helpt"
De adviseur besteedde erg veel tijd om duidelijk te maken wat een geldverstrekker exact nodig had en hoe ik dit het beste via internet kon aanleveren, erg behulpzaam! Alles wordt steeds meer digitaal en het is erg fijn als iemand je daarbij helpt.
- Harman G. op 1 juni 2021
Aegon Hypotheken logo

Aegon is als verzekeraar een samenvoeging van de juridische voorgangers Ennia en Ago. Na deze fusie werd Aegon de nummer 2 bankverzekeraar van Nederland. Vanwege het grote aantal polishouders een fors gekapitaliseerd bedrijf dat om die reden bij uitstek geschikt is om gunstige langjarige rentes aan te bieden. Daarom bied Aegon nu ook diverse Aegon hypotheken aan, vooral lange termijn hypotheken.

Aegon hypotheken is een ijzersterke speler als het gaat om rentevaste periodes van 15 tot en met 30 jaar rentevaste periode. Geen enkele andere speler kan in dit totale spectrum tot betere tarieven komen. Daarbij is Aegon qua voorwaarden een van de beste banken van Nederland: Lange houdbaarheid van offertes, geen annnuleringskosten, geen boete bij verhuizen, Aegon biedt het allemaal standaard aan, en is daarmee een prettig product om te adviseren en geadviseerd te krijgen.

Aegon hypotheek berekenen

Voordelen AEGON hypotheek

+ Zeer goede tarieven voor lange rentevaste periodes.
+ Eensporig rentebeleid.
+ Snelle beoordeling ondernemers / vrije beroepsbeoefenaren.
+ Mogelijkheid tot voortzetten bestaande polis als bankspaarhypotheek.

Maximale hypotheek bij Aegon

De maximale hypotheek berekenen bij Aegon? Ontdek of u het huis kunt betalen en wat de maximale hypotheek is. Of welke maandlasten er horen bij die hypotheek. Belangrijke vragen, waar u een eerste antwoord op kunt krijgen door te berekenen hoeveel u maximaal kunt lenen.

Vervolgens kan een onafhankelijke hypotheekadviseur u helpen om een vergelijking te maken. Bijvoorbeeld ten opzichte van de maximale hypotheek bij de Rabobank, ING Bank en bij ABN AMRO.

Bruto maandinkomen: basis voor maximale hypotheek

Bij Aegon hypotheken geldt uw bruto maandinkomen als basis voor de berekening van de maximale hypotheek. Hoeveel u kunt lenen hangt vooral af van het bedrag dat u maandelijks verdient, inclusief het inkomen van uw eventuele partner.

Daarnaast is de waarde van het huis belangrijk, omdat u maximaal 100 procent van de waarde mag lenen. Houd er daarnaast rekening mee dat de rentevaste periode en de schuld-waardeverhouding van invloed zijn op de maandlasten en de totale kosten die u betaalt voor de hypotheek.

Een onafhankelijk hypotheekadviseur kan u helpen te berekenen hoeveel de hypotheek bij Aegon zal kosten. En wat u maximaal kunt lenen op basis van zowel uw inkomen als de waarde van het huis dat u op het oog heeft. Ook als u wilt oversluiten en dat de hypotheekadviseur u hierbij kunt helpen, kun u eerst de oversluitberekening uitvoeren.

Aegon hypotheken

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen bij Aegon?

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen bij Aegon hypotheken? Een belangrijke vraag, en interessant om te vergelijken met de mogelijkheden bij Argenta en SNS Bank. Iets waar een hypotheekadviseur u goed bij kan helpen. Door de mogelijkheden op een rij te zetten en een officiële offerte aan te vragen, als aanbieding vanuit de geldverstrekker.

U kunt online de maximale hypotheek berekenen bij Aegon en de andere hypotheekverstrekkers. Zodat u op basis van uw bruto maand- of jaarinkomen en de waarde van de woning kunt berekenen hoeveel u kunt lenen. Inclusief een helder overzicht van de bruto en netto maandlasten die u kunt verwachten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Maak een berekening, als eerste stap naar een financiering voor het eigen huis dat u wilt kopen.

Laat u goed adviseren

Laat u goed adviseren over de mogelijkheden tot een hypotheek. Zo maakt u een goede keuze en kunt up profiteren van de meest voordelige mogelijkheden.

Maak gebruik van onze 280 experts
  • Wij opereren landelijk. Dus altijd in de buurt
  • Wij zijn 100% onafhankelijk
  • De eerste analyse is gratis en vrijblijvend

200.000+ Klanten geadviseerd

Wij zijn een landelijk werkende organisatie. Dit betekent dat waar u ook woont, onze adviseurs hebben altijd een kantoor bij u in de buurt. De adviseurs komen ook graag bij u aan huis voor een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek. Zo kunnen wij zonder dure huisvestigingskosten, de klant tegen een lager tarief een persoonlijke service bieden.

Ruim 280 ervaren hypotheekadviseurs staan klaar om u binnen enkele dagen van maatwerk advies te voorzien. Uw eigen adviseur begeleidt voor u het gehele traject van begin tot eind.

U weet binnen 5 minuten hoeveel hypotheek u kunt krijgen!

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?