Aegon Hypotheken

Tips & vragen

Aegon is als verzekeraar een samenvoeging van de juridische voorgangers Ennia en Ago. Na deze fusie werd Aegon de nummer 2 bankverzekeraar van Nederland. Vanwege het grote aantal polishouders een fors gekapitaliseerd bedrijf dat om die reden bij uitstek geschikt is om gunstige langjarige rentes aan te bieden. Daarom bied Aegon nu ook diverse Aegon hypotheken aan, vooral lange termijn hypotheken.

30 april 2021 · Jurgen Muller

Aegon hypotheken is een ijzersterke speler als het gaat om rentevaste periodes van 15 tot en met 30 jaar rentevaste periode. Geen enkele andere speler kan in dit totale spectrum tot betere tarieven komen. Daarbij is Aegon qua voorwaarden een van de beste banken van Nederland: Lange houdbaarheid van offertes, geen annnuleringskosten, geen boete bij verhuizen, Aegon biedt het allemaal standaard aan, en is daarmee een prettig product om te adviseren en geadviseerd te krijgen.

Voordelen AEGON hypotheek

+ Zeer goede tarieven voor lange rentevaste periodes.
+ Eensporig rentebeleid.
+ Snelle beoordeling ondernemers / vrije beroepsbeoefenaren.
+ Mogelijkheid tot voortzetten bestaande polis als bankspaarhypotheek.

Maximale hypotheek bij Aegon

De maximale hypotheek berekenen bij Aegon? Ontdek of u het huis kunt betalen en wat de maximale hypotheek is. Of welke maandlasten er horen bij die hypotheek. Belangrijke vragen, waar u een eerste antwoord op kunt krijgen door te berekenen hoeveel u maximaal kunt lenen.

Vervolgens kan een onafhankelijke hypotheekadviseur u helpen om een vergelijking te maken. Bijvoorbeeld ten opzichte van de maximale hypotheek bij de Rabobank, ING Bank en bij ABN AMRO.

Bruto maandinkomen: basis voor maximale hypotheek

Bij Aegon hypotheken geldt uw bruto maandinkomen als basis voor de berekening van de maximale hypotheek. Hoeveel u kunt lenen hangt vooral af van het bedrag dat u maandelijks verdient, inclusief het inkomen van uw eventuele partner.

Daarnaast is de waarde van het huis belangrijk, omdat u maximaal 100 procent van de waarde mag lenen. Houd er daarnaast rekening mee dat de rentevaste periode en de schuld-waardeverhouding van invloed zijn op de maandlasten en de totale kosten die u betaalt voor de hypotheek.

Een onafhankelijk hypotheekadviseur kan u helpen te berekenen hoeveel de hypotheek bij Aegon zal kosten. En wat u maximaal kunt lenen op basis van zowel uw inkomen als de waarde van het huis dat u op het oog heeft. Ook als u wilt oversluiten en dat de hypotheekadviseur u hierbij kunt helpen, kun u eerst de oversluitberekening uitvoeren.

Tip icoon
Oversluiten hypotheek berekenen
  • Weet wat je nieuwe maandlasten zijn
  • Laagste rente garantie
  • 100% onafhankelijk
  • Gratis en vrijblijvend

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen bij Aegon?

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen bij Aegon hypotheken? Een belangrijke vraag, en interessant om te vergelijken met de mogelijkheden bij Argenta en SNS Bank. Iets waar een hypotheekadviseur u goed bij kan helpen. Door de mogelijkheden op een rij te zetten en een officiële offerte aan te vragen, als aanbieding vanuit de geldverstrekker.

U kunt online de maximale hypotheek berekenen bij Aegon en de andere hypotheekverstrekkers. Zodat u op basis van uw bruto maand- of jaarinkomen en de waarde van de woning kunt berekenen hoeveel u kunt lenen. Inclusief een helder overzicht van de bruto en netto maandlasten die u kunt verwachten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Maak een berekening, als eerste stap naar een financiering voor het eigen huis dat u wilt kopen.

Laat je goed adviseren

Laat je goed adviseren over de mogelijkheden tot een hypotheek. Zo maak je een goede keuze en kan je profiteren van de meest voordelige mogelijkheden.

Maak gebruik van onze 280 experts

  • Wij opereren landelijk. Dus altijd in de buurt
  • Wij zijn 100% onafhankelijk
  • De eerste analyse is gratis en vrijblijvend

Deze aanbieders doen mee