Beoordeel deze pagina
4,7/10 (3)
Bedankt voor uw beoordeling

Obvion Hypotheken

Obvion Hypotheken logo

Obvion is een volle (100%) dochteronderneming van Rabobank. Waar Rabobank de keuze heeft gemaakt om haar hypotheekproduct enkel en alleen aan te bieden via de eigen adviseurs op de Rabokantoren, is Obvion het label dat door het intermediair wordt aangeboden.

Obvion voorwaarden

Obvion beoogt het merk te zijn met de beste voorwaarden van Nederland, en met succes, Obvion is al enkele jaren prijswinnaar als het gaat om de beste voorwaarden en de beste communicatie daaromtrent. Obvion voert een zeer transparant en eensporig rentebeleid, werkt niet met “instapkortingen”, omdat gelijke monniken gelijke kappen dienen te krijgen.

Obvion heeft naast goede voorwaarden ook een goed en zeer efficiënt werkproces en hoge graad van automatisering. Dit heeft voor de consument als voordeel dat een offerte vaak binnen enkele uren na aanvragen al beschikbaar is. Ondanks het strakke proces is Obvion ook genegen om naar uitzonderinssituaties te kijken, zo is Obvion een van de heel weinige aanbieders die in voorkomende gevallen nog mee wil werken met situaties waarbij de ouders meetekenen voor de hypotheek van hun kind.

Naast goede voorwaarden biedt Obvion ook goede rentes aan en heeft een aantal interessante renteproposities zoals oriëntatierente. Obvion is met name sterk in rentes van 5 tot en met 10 jaar vast.

Voordelen Obvion hypotheek

+ Volgens onderzoeken beste voorwaarden van Nederland.
+ Volstrekt eensporig rentebeleid.
+ Snelle processen.
+ In staat tot maatwerk.
+ Mogelijkheid “meetekenen ouders”.

U weet binnen 5 minuten hoeveel hypotheek u kunt krijgen!

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?