Beoordeel deze pagina
6/10 (4)
Bedankt voor uw beoordeling

Obvion Hypotheken

Obvion Hypotheken logo

Obvion is een volle (100%) dochteronderneming van Rabobank. Waar Rabobank de keuze heeft gemaakt om haar hypotheekproduct enkel en alleen aan te bieden via de eigen adviseurs op de Rabobank kantoren, is Obvion het label dat door het intermediair wordt aangeboden. Obvion is een betrouwbare goede hypotheekverstrekker met advies op maat.

Hypotheek Vergelijking met Obvion

Om een goed beeld te krijgen van de Obvion hypotheken en de andere hypotheekverstrekkers, kunt u een hypotheekvergelijking aanvragen. Op deze manier kunt u snel en inzichtelijk in beeld zien wat de beste hypotheek voor u is. Vervolgens brengen wij u in contact met één van onze onafhankelijke hypotheekadviseurs.

Obvion hypotheken

MijnObvion van Obvion Hypotheken

Op het moment dat u er voor kiest om een hypotheek af te sluiten via Obvion Hypotheken, dan krijgt u een eigen persoonlijke en goed beveiligde omgeving waarin u alle hypotheekproducten kunt bekijken en wijzigen. Zo kunt u op ieder moment overal uw hypotheekgegevens inzien van de Obvion Hypotheek. Een aantal opdrachten en dingen kunt u online regelen in MijnObvion, waaronder:

  • Extra aflossen
  • Bouwdepot aanvragen
  • Nieuwe rente kiezen

MijnObvion is eenvoudig aan te vragen op de website van MijnObvion.

Obvion Hypotheken: 'de voorwaarden'

Obvion Hypotheken beoogt het merk te zijn met de beste voorwaarden van Nederland, en met succes, Obvion is al enkele jaren prijswinnaar als het gaat om de beste voorwaarden en de beste communicatie daaromtrent. Obvion voert een zeer transparant en eensporig rentebeleid, werkt niet met “instapkortingen”, omdat gelijke monniken gelijke kappen dienen te krijgen.

Obvion heeft naast goede voorwaarden ook een goed en zeer efficiënt werkproces en hoge graad van automatisering. Dit heeft voor de consument als voordeel dat een offerte vaak binnen enkele uren na aanvragen al beschikbaar is. Ondanks het strakke proces is Obvion ook genegen om naar uitzonderinssituaties te kijken, zo is Obvion een van de heel weinige aanbieders die in voorkomende gevallen nog mee wil werken met situaties waarbij de ouders meetekenen voor de hypotheek van hun kind.

Naast goede voorwaarden biedt Obvion ook goede rentes aan en heeft een aantal interessante renteproposities zoals oriëntatierente. Obvion is met name sterk in rentes van 5 tot en met 10 jaar vast.

Voordelen van een Obvion hypotheek

+ Volgens onderzoeken beste voorwaarden van Nederland.
+ Volstrekt eensporig rentebeleid.
+ Snelle processen.
+ In staat tot maatwerk.
+ Mogelijkheid “meetekenen ouders”.

Obvion Hypotheek Berekenen

Meer informatie over Obvion Hypotheken of een hypotheek vergelijking? Neem contact op via het contactformulier 'adviesgesprek'.

U weet binnen 5 minuten hoeveel hypotheek u kunt krijgen!

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?