Obvion Hypotheken

Tips & vragen

Obvion is een dochteronderneming van de Rabobank. Waar de Rabobank de keuze heeft gemaakt om haar hypotheekproduct enkel en alleen aan te bieden via de eigen adviseurs op de Rabobank kantoren, is Obvion het label dat ook door de intermediair wordt aangeboden. Obvion is een betrouwbare hypotheekverstrekker met advies op maat.

30 april 2018 · Jurgen Muller

Snel naar:

De hypotheekvormen bij Obvion

Bij Obvion kunt u alleen woonhypotheken afsluiten, maar u heeft keuze uit verschillende hypotheekvormen. Als u een nieuwe hypotheek gaat afsluiten kan u alleen nog kiezen uit een lineaire of annuïtaire hypotheek. Voor huiseigenaren die gaan oversluiten of verhuizen bestaan er meer mogelijkheden. Als u reeds een aflossingsvrije- of een bankspaarhypotheek had, kunt u deze oversluiten bij Obvion.

Tip icoon
Bereken jouw maximale hypotheek
 • Weet wat je kan lenen
 • Binnen 2 minuten gedaan
 • Gratis en vrijblijvend
 • Analyse door een expert

De voorwaarden van Obvion Hypotheken

Obvion Hypotheken beoogt het merk te zijn met de beste voorwaarden van Nederland, en met succes, Obvion is al enkele jaren prijswinnaar als het gaat om de beste voorwaarden en de beste communicatie. Obvion biedt hypotheken voor allerlei doelgroepen. Ook werknemers met een flexibel arbeidscontract kunnen bij Obvion terecht.

Naast goede voorwaarden biedt Obvion ook goede rentes aan en heeft het een aantal interessante renteproposities zoals oriëntatierente. Obvion is met name voordelig in rentes van 5 tot en met 10 jaar vast. Bij Obvion kunt u bovendien onbeperkt extra aflossen uit eigen middelen.

MijnObvion van Obvion Hypotheken

Op het moment dat u ervoor kiest om een hypotheek af te sluiten via Obvion Hypotheken, krijgt u een persoonlijke en goed beveiligde omgeving waarin u alle hypotheekproducten kunt bekijken en wijzigen. Zo kunt u op ieder moment overal uw hypotheekgegevens inzien van de Obvion Hypotheek. Een aantal opdrachten en dingen kunt u online regelen in MijnObvion, waaronder extra aflossen, het aanvragen van een bouwdepot of het wijzigen van uw rente. MijnObvion is eenvoudig aan te vragen op de website van MijnObvion.

Meetekenen ouders hypotheek

Bij Obvion is het ook mogelijk dat ouders meetekenen voor de hypotheek van hun kinderen. Zo kunnen de ouders hun kind helpen bij kopen van een eerste huis. Voorwaarde is wel dat het kind minimaal 75% van de woonlasten kan dragen en bovendien binnen tien jaar de lasten helemaal zelf moet kunnen dragen en uit een inkomenstoets moet blijken dat de ouders meer kunnen dragen dan het restant van de hypotheek wat het kind niet dragen. Hiervoor is het dus belangrijk dat ook de ouders hun inkomens en woonlasten doorgeven.

Hypotheek Vergelijken met Obvion

Een hypotheek van Obvion heeft enkele belangrijke voordelen:

 • Volgens onderzoeken de beste voorwaarden van Nederland.
 • Onbeperkt extra aflossen met eigen middelen.
 • Mogelijkheid “meetekenen ouders”.
 • Automatisch rentevoordeel.
 • Afsluiten via een onafhankelijk adviseur.

Om een goed beeld te krijgen van de Obvion hypotheken en de andere hypotheekverstrekkers, kunt u een hypotheekvergelijking aanvragen. Op deze manier kunt u snel zien wat de beste hypotheek voor u is. Vervolgens brengen wij u in contact met een van onze onafhankelijke hypotheekadviseurs.

Wist u dat?

 • Obvion al ruim 35 jaar ervaring heeft met het verstrekken van hypotheken? Obvion is ooit gestart als ABP Hypotheken. In 2002 werd dit Obvion.
 • Obvion sinds 2012 een dochteronderneming is van de Rabobank?
Tip icoon
Oversluiten hypotheek berekenen
 • Weet wat je nieuwe maandlasten zijn
 • Laagste rente garantie
 • 100% onafhankelijk
 • Gratis en vrijblijvend

Veelgestelde vragen

Kan ik een tweede hypotheek afsluiten bij Obvion?

Het is bij Obvion mogelijk om op hetzelfde huis een tweede hypotheek af te sluiten, maar dit kan alleen als uw eerste hypotheek ook bij Obvion is afgesloten.

Kan ik bij Obvion ook een hypotheek afsluiten voor een woning in het buitenland of een vakantiewoning in Nederland?

Obvion verstrekt uitsluitend hypotheken voor woningen die u zelf permanent gaat bewonen en de woningen moeten in Nederland staan.

Laat je goed adviseren

Laat je goed adviseren over de mogelijkheden tot een hypotheek. Zo maak je een goede keuze en kan je profiteren van de meest voordelige mogelijkheden.

Maak gebruik van onze 280 experts

 • Wij opereren landelijk. Dus altijd in de buurt
 • Wij zijn 100% onafhankelijk
 • De eerste analyse is gratis en vrijblijvend

Deze aanbieders doen mee