Beoordeel deze pagina
8.7 / 10 (3)

Florius

Florius is een volle dochteronderneming van de ABN Amro Hypotheken Groep. Florius is ontstaan als Bouwfonds Nederlandse Gemeenten en is in 2007 opgegaan in de ABN Amro organisatie. Florius is ondanks een forse marktpenetratie en relatief grote bekendheid toch een zeer overzichtelijke en niet al te grote organisatie. Florius staat garant voor snelle service en een product met goede voorwaarden. Die voorwaarden horen bij de beste in de markt.   

 

Florius hypotheek voor ondernemers en ZZP-ers

Naast particulieren is Florius goed thuis in het financieren van ondernemers en ZZP-ers. Korte beslislijnen zorgen ervoor dat er snel geschakeld kan worden, als het gaat om ondernemers, maar zeker ook voor particulieren. Qua rentebeleid kan gesteld worden dat Florius, net als de banken, goede tarieven heeft voor de periodes van 1 tot 10 jaar vast.  

 

Floirus is een van de eerste banken die een eensporig rentebeleid invoerden, waarmee cliënten bij de verlenging niet hoefden over te stappen naar een andere hypotheekverstrekker teneinde een goed tarief te krijgen, omdat Florius al jarenlang dezelfde rentes hanteert voor nieuwe als voor bestaande cliënten.  

 

Mee financieren verkoopverlies

Bijzonder bij Florius is de mogelijkheid om verkoopverlies deels mee te financieren en de mogelijkheid om bestaande polissen als bankspaarhypotheek “fiscaal geruisloos” voort te zetten.

 

Voordelen Florius

+ Eensporig rentebeleid. 

+ In staat tot het leveren van maatwerk. 

+ In staat bestaande polissen voort te zetten als bankspaarhypotheek. 

 

Naar de website