Beoordeel deze pagina
8,5/10 (6)
Bedankt voor uw beoordeling

Florius Hypotheken

Florius Hypotheken logo

Florius is een volle dochteronderneming van de ABN Amro Hypotheken Groep. Florius is ontstaan als Bouwfonds Nederlandse Gemeenten en is in 2007 opgegaan in de ABN Amro organisatie. Florius is ondanks een forse marktpenetratie en relatief grote bekendheid toch een zeer overzichtelijke en niet al te grote organisatie. Florius staat garant voor snelle service en een product met goede voorwaarden. Die voorwaarden horen bij de beste in de markt.

Florius hypotheek voor ondernemers en ZZP-ers

Naast particulieren is Florius goed thuis in het financieren van ondernemers en ZZP-ers. Korte beslislijnen zorgen ervoor dat er snel geschakeld kan worden, als het gaat om ondernemers, maar zeker ook voor particulieren. Qua rentebeleid kan gesteld worden dat Florius, net als de banken, goede tarieven heeft voor de periodes van 1 tot 10 jaar vast.

Florius is een van de eerste banken die een eensporig rentebeleid invoerden, waarmee cliënten bij de verlenging niet hoefden over te stappen naar een andere hypotheekverstrekker teneinde een goed tarief te krijgen, omdat Florius al jarenlang dezelfde rentes hanteert voor nieuwe als voor bestaande cliënten. Ook is het mogelijk om een hypotheek berekening te doen op hypotheekberekenen.nl, vervolgens kunt u een gesprek met een onafhankelijke hypotheekadviseur aan gaan. Daarna is het mogelijk om uw hypotheek af te sluiten bij Florius Hypotheken.

Florius Hypotheken

Mee financieren verkoopverlies

Bijzonder bij Florius is de mogelijkheid om verkoopverlies deels mee te financieren en de mogelijkheid om bestaande polissen als bankspaarhypotheek “fiscaal geruisloos” voort te zetten.

Voordelen Florius

+ Eensporig rentebeleid.
+ In staat tot het leveren van maatwerk.
+ In staat bestaande polissen voort te zetten als bankspaarhypotheek.

Wilt u uw hypotheek oversluiten naar Florius, of denkt u na over die mogelijkheid en wenst u daar meer informatie over in te winnen? Florius is een van de hypotheekverstrekkers die u graag van dienst is met een voordelige hypotheek, ook op het moment dat u al een andere hypotheek heeft. U kunt uw hypotheek oversluiten, zodat u na betaling van een eventuele boeterente en bijkomende kosten, maandelijks op de lasten kunt besparen.

Aantrekkelijke rente en 100% financiering van de executiewaarde

Zou u uw hypotheek oversluiten naar Florius? Dan kunt u rekenen op een aantrekkelijke rente, de hypotheekverstrekker staat bekend om de scherpe tarieven voor de verschillende hypotheekvormen. Een hypotheekadviseur kan u meer vertellen over de verschillende rentevaste perioden, de invloed op de hypotheekrente en de gevolgen voor uw persoonlijke situatie.

Overlijdensrisicoverzekering en NHG

Zou u uw hypotheek oversluiten naar Florius? Dan hoeft u daarvoor niet verplicht een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten, wat betekent dat u de maandlasten kunt drukken. U betaalt alleen de rente en eventuele aflossing, er is geen sprake van premie voor de overlijdensrisicoverzekering. Sluit u een hypotheek af met Nationale Hypohteek Garantie (NHG)? Dan dient u op basis van de voorwaarden voor de NHG wel een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten, daar kan Florius helaas niets aan veranderen.

Florius Hypotheken

Transparant tarief en duidelijke voorwaarden

U kunt na het oversluiten van uw hypotheek naar Florius echter rekenen op een zeer transparant tarief aan rente, dat ook in de toekomst niet zomaar herzien zal worden. Er is bovendien geen sprake van onduidelijke toeslagen, die u bij andere geldverstrekkers betaalt op het moment dat u bijvoorbeeld een relatief groot deel van de waarde van de woning wenst te financieren. U kunt bij Florius wat dat betreft rekenen op de maximale duidelijkheid, ook met betrekking tot de voorwaarden. Florius heeft alle overbodige voorwaarden geschrapt, waardoor het oversluiten naar deze hypotheekverstrekker u een scherp tarief, een grote mate van duidelijkheid en uiteindelijk vooral rust op zal leveren.

Florius producten

Annuïtaire hypotheek

 • U betaald elke maand hetzelfde bedrag;
 • De lening wordt volledig afgelost;
 • U profiteert van hypotheekrenteaftrek.

Lineaire hypotheek

 • U betaald steeds minder per maand;
 • De lening wordt volledig afgelost;
 • U profiteert van hypotheekrenteaftrek.

Aflossingsvrije hypotheek

 • U betaald alleen rente;
 • U bent niet verplicht maandelijks af te lossen;
 • U dient er zelf voor te zorgen dat uw hypotheek wordt afgelost na afloop van de looptijd;
 • Hypotheekrenteaftrek beperkt mogelijk.

Bankspaarhypotheek

 • U betaald iedere maand hetzelfde bedrag;
 • U weet zeker dat de hypotheek volledig wordt afgelost;
 • Veel belastingvoordeel door hypotheekrenteaftrek.

Verzilverhypotheek

 • Overwaarde eigen woning benutten;
 • Speciaal voor 60 plussers;
 • Vrij in bepalen hoe u het geld uitgeeft;

U weet binnen 5 minuten hoeveel hypotheek u kunt krijgen!

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?