Stap 1/3
  • Laagste rente garantie
  • 100% onafhankelijk

Maximale hypotheek berekenen voor hoger opgeleiden

Bereken de mogelijkheden voor het oversluiten van jouw hypotheek. Je ontvangt direct de uitslag van de berekening per e-mail.


Stap 1: Jouw situatie

* Elke dag helpen wij 200+ mensen met een berekening op maat. Hoe vollediger je alles invult hoe nauwkeuriger de berekening wordt.

We vergelijken alle hypotheekverstrekkers

40+

Mensen vertrouwen op ons advies

201.286

Gegarandeerd de laagste rente

vanaf 3,09%

Bereken je hypotheek

Als hoger opgeleide kunt u vaak meer lenen dan u aanvankelijk denkt. U moet er als hoger opgeleide wel rekening mee houden dat uw financiële situatie zal worden gecheckt bij een hypotheekaanvraag. Wanneer u aanklopt bij een hypotheekverstrekker is het handig als u in ieder geval uw financiële situatie inzichtelijk heeft gemaakt.

Hoe werkt de hypotheek voor hoger opgeleiden?

Hoger opgeleiden zijn een aantrekkelijke groep voor hypotheekaanbieders en banken. Over het algemeen hebben hoger opgeleiden een sterke positie op de arbeidsmarkt en een goed financieel toekomstperspectief. Daardoor acht de bank de kansen op betalingsproblemen kleiner dan gemiddeld.

Makkelijk uw Hypotheek berekenen voor hoger opgeleiden

Bent u hoger opgeleid en van plan om een huis te gaan kopen of om over te sluiten? Maak dan alvast een berekening op onze website. Zo heeft u snel een overzicht van de mogelijkheden.

Kosten van de hypotheek voor hoger opgeleiden?

Door het maken van een hypotheekberekening voor hoger opgeleiden kunt u zien wat de laagste maandlasten zijn. Zo weet u meteen in welke prijsklasse u kunt kopen. Vervolgens kunt u uitzoeken welke hypotheekvorm het beste bij u past.

Nadat u het formulier heeft ingevuld krijgt u de berekening toegestuurd per mail. Ontvang onafhankelijk hypotheekadvies en kies zo voor een hypotheek bij de meest geschikte hypotheekverstrekker.

Welke hypotheekverstrekkers verstrekken deze hypotheek?

De hypotheekverstrekkers die de hypotheek voor hoger opgeleiden uitgeven weten precies welke informatie er nodig is en waarop wordt gelet bij het verkrijgen van een hypotheek. Benieuwd welke hypotheekverstrekkers deze hypotheek voor hoger opgeleiden verstrekken? Vraag het adviesgesprek aan en stel hier al uw vragen.

Promovendus

Een promovendus is iemand die gaat promoveren en uitzicht heeft op het verkrijgen van de academische graad van doctor. Gezien zijn of haar positie, komt een promovendus in aanmerking voor een hypotheek voor hoger opgeleiden. Deze promovendus moet zijn of haar academische graad nog behalen, maar door het vooruitzicht op het behalen van de academische graad tot docter kan hij of zij wel een hypotheek krijgen.

PhD-Student Vaak wordt de promovendus ook aangeduid als PhD-student of research student (met tijdelijk contract). In Nederland is de deze promovendus geen student, maar iemand die bij een universiteit een wetenschappelijk onderzoek uitvoert. Tijdelijke arbeidscontracten zijn niet populair bij hypotheekverstrekkers waardoor het beeld is ontstaan dat een PhD-student geen hypotheek kan verkrijgen. Toch zijn er wel degelijk mogelijkheden.

Meer informatie over de hypotheek voor hoger opgeleiden

De hypotheek voor hoger opgeleiden is specifiek voor mensen die hoger opgeleid zijn, maar niet elke verstrekker geeft deze hypotheek uit. Doe de berekening of vraag een hypotheekgesprek aan en kijk wat er voor u mogelijk is.

Laat je goed adviseren

Laat je goed adviseren over de mogelijkheden tot een hypotheek. Zo maak je een goede keuze en kan je profiteren van de meest voordelige mogelijkheden.

Maak gebruik van onze 280 experts

  • Wij opereren landelijk. Dus altijd in de buurt
  • Wij zijn 100% onafhankelijk
  • De eerste analyse is gratis en vrijblijvend

Deze aanbieders doen mee