Beoordeel deze pagina
9,5/10 (62)
Bedankt voor uw beoordeling
 · 382 beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3/10!

Stap 1/3
Laagste rente garantie
100% onafhankelijk
Gratis en vrijblijvend

Maximale hypotheek berekenen voor hoger opgeleiden

Wilt u ook graag weten wat u aan hypotheek kunt krijgen? U ontvangt direct na het versturen de uitslag van de berekening in uw e-mail.

Stap 1: Uw situatie

* Elke dag helpen wij 200+ mensen met een berekening op maat. Hoe vollediger u alles invult hoe nauwkeuriger de berekening wordt.

Dit kunt u verwachten

  • Voordelen hoger opgeleiden
  • Wat kan ik maximaal lenen
  • In welke prijsklasse kan ik kopen
  • Wat zijn de laagste maandlasten
  • Wat is de laagste rente
  • Is oversluiten aantrekkelijk

"Fijn als iemand je helpt"

De adviseur besteedde erg veel tijd om duidelijk te maken wat een geldverstrekker exact nodig had en hoe ik dit het beste via internet kon aanleveren, erg behulpzaam! Alles wordt steeds meer digitaal en het is erg fijn als iemand je daarbij helpt.
- Harman G. op 2 november 2021
Alle informatie wordt natuurlijk vertrouwelijk behandeld

We vergelijken alle hypotheekverstrekkers

40+

Mensen vertrouwen op ons advies

201.286

Gegarandeerd de laagste rente

vanaf 0,65%

Over HypotheekBerekenen.nl

Wij zijn een landelijk werkende organisatie. Dit betekent dat waar u ook woont, onze adviseurs bij u aan huis komen voor een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek. Zo kunnen wij zonder dure huisvestigingskosten, de klant tegen een lager tarief een persoonlijke service bieden.

Ruim 280 ervaren hypotheekadviseurs staan klaar om u binnen enkele dagen van maatwerk advies te voorzien. Uw eigen adviseur begeleidt voor u het gehele traject van begin tot eind.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3/10!

Bereken uw hypotheek

Als hoger opgeleide kunt u vaak meer lenen dan u aanvankelijk denkt. U moet er als hoger opgeleide wel rekening mee houden dat uw financiële situatie zal worden gecheckt bij een hypotheekaanvraag. Wanneer u aanklopt bij een hypotheekverstrekker is het handig als u in ieder geval uw financiële situatie inzichtelijk heeft gemaakt.

Hoe werkt de hypotheek voor hoger opgeleiden?

Hoger opgeleiden zijn een aantrekkelijke groep voor hypotheekaanbieders en banken. Over het algemeen hebben hoger opgeleiden een sterke positie op de arbeidsmarkt en een goed financieel toekomstperspectief. Daardoor acht de bank de kansen op betalingsproblemen kleiner dan gemiddeld.

Makkelijk uw Hypotheek berekenen voor hoger opgeleiden

Bent u hoger opgeleid en van plan om een huis te gaan kopen of om over te sluiten? Maak dan alvast een berekening op onze website. Zo heeft u snel een overzicht van de mogelijkheden.

Kosten van de hypotheek voor hoger opgeleiden?

Door het maken van een hypotheekberekening voor hoger opgeleiden kunt u zien wat de laagste maandlasten zijn. Zo weet u meteen in welke prijsklasse u kunt kopen. Vervolgens kunt u uitzoeken welke hypotheekvorm het beste bij u past.

Nadat u het formulier heeft ingevuld krijgt u de berekening toegestuurd per mail. Ontvang onafhankelijk hypotheekadvies en kies zo voor een hypotheek bij de meest geschikte hypotheekverstrekker.

Welke hypotheekverstrekkers verstrekken deze hypotheek?

De hypotheekverstrekkers die de hypotheek voor hoger opgeleiden uitgeven weten precies welke informatie er nodig is en waarop wordt gelet bij het verkrijgen van een hypotheek. Benieuwd welke hypotheekverstrekkers deze hypotheek voor hoger opgeleiden verstrekken? Vraag het adviesgesprek aan en stel hier al uw vragen.

Promovendus

Een promovendus is iemand die gaat promoveren en uitzicht heeft op het verkrijgen van de academische graad van doctor. Gezien zijn of haar positie, komt een promovendus in aanmerking voor een hypotheek voor hoger opgeleiden. Deze promovendus moet zijn of haar academische graad nog behalen, maar door het vooruitzicht op het behalen van de academische graad tot docter kan hij of zij wel een hypotheek krijgen.

PhD-Student Vaak wordt de promovendus ook aangeduid als PhD-student of research student (met tijdelijk contract). In Nederland is de deze promovendus geen student, maar iemand die bij een universiteit een wetenschappelijk onderzoek uitvoert. Tijdelijke arbeidscontracten zijn niet populair bij hypotheekverstrekkers waardoor het beeld is ontstaan dat een PhD-student geen hypotheek kan verkrijgen. Toch zijn er wel degelijk mogelijkheden.

Meer informatie over de hypotheek voor hoger opgeleiden

De hypotheek voor hoger opgeleiden is specifiek voor mensen die hoger opgeleid zijn, maar niet elke verstrekker geeft deze hypotheek uit. Doe de berekening of vraag een hypotheekgesprek aan en kijk wat er voor u mogelijk is.