Beoordeel deze pagina
8,7/10 (43)
Bedankt voor uw beoordeling

Uw persoonlijke hypotheekvergelijking

 • Garantie: laagste hypotheekrente
 • Kosteloos en vrijblijvend
 • 100% onafhankelijk, 40+ hypotheekverstrekkers
 • Binnen 24 uur duidelijkheid

De hypotheekrentes zijn nog nooit zo laag geweest en in veel situaties is het mogelijk om flink te besparen op uw hypotheeklasten. U ontvangt direct na het versturen de uitslag van de vergelijking in uw e-mail.

"Er wordt goed geluisterd naar de vragen en wensen die je hebt. De adviseur probeerde er altijd bij aan te sluiten en geeft heldere uitleg en advies in een begrijpelijke taal."
- Michael

We vergelijken alle hypotheekverstrekkers

40+

Mensen vertrouwen op ons advies

201.286

Gegarandeerd de laagste rente

vanaf 1,00%

Over HypotheekBerekenen.nl

Wij zijn een landelijk werkende organisatie. Dit betekent dat waar u ook woont, onze adviseurs bij u aan huis komen voor een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek. Zo kunnen wij zonder dure huisvestigingskosten, de klant tegen een lager tarief een persoonlijke service bieden.

Ruim 280 ervaren hypotheekadviseurs staan klaar om u binnen enkele dagen van maatwerk advies te voorzien. Uw eigen adviseur begeleidt voor u het gehele traject van begin tot eind.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,4/10!

Bereken uw hypotheek

De hypotheekrentes zijn nog nooit zo laag geweest en in veel situaties is het mogelijk om flink te besparen op uw hypotheeklasten. U ontvangt direct na het versturen de uitslag van de vergelijking in uw e-mail.

U krijgt via de vergelijking informatie over:

 • De scherpste hypotheekrentes voor uw situatie
 • Hoeveel kunt u maximaal lenen?
 • Wat worden uw maandlasten?
 • Hoeveel kunt u besparen?

Mogelijk wordt u gecontacteerd om de vergelijking door te nemen.

Vergelijk de laagste hypotheekrentes voor uw situatie. De hypotheekrente is nog nooit zo laag geweest. U kunt tot wel honderden euro's per maand besparen als u nu oversluit.

Hypotheek vergelijking

Met onze hypotheek vergelijking krijgt u gegarandeerd de laagste rente. Om alle rentes op de juiste manier te vergelijken is het belangrijk om te richten op uw persoonlijke situatie. Om uw persoonlijke situatie goed te schetsen en neer te zetten is de beste manier om een gesprek aan te gaan met een onafhankelijke hypotheekadviseur. Deze afspraak kunt u maken op onze website door een vergelijking te maken met onze rekentool.

Vergelijk alle hypotheekverstrekkers

Na het invullen van het formulier brengen wij u in contact met een onafhankelijke hypotheekadviseur. Samen met u vergelijkt hij alle hypotheekverstrekkers in Nederland. Het proces van de hypotheek vergelijking aanvragen gaat snel en soepel.

In de zoektocht naar een nieuwe koopwoning is een passende hypotheek noodzakelijk. Uiteraard sluit u uw hypotheek niet bij de eerste beste aanbieder, maar brengt u uw hypotheek graag onder bij een hypotheekverstrekker tegen uitstekende voorwaarden en een scherpe rente. Een online hypotheek vergelijking is daarom een slimme keuze, want hierdoor snijdt u zich niet in de vingers.

Waarom een hypotheek vergelijking?

Als consument heeft u de keuze uit diverse hypotheekverstrekkers. U wilt echter een hypotheek die past bij uw financiële en persoonlijke situatie. Hierbij speelt niet alleen de hypotheekvorm een rol, maar ook de hoogte van de hypotheekrente en de kleine lettertjes. Een hypotheek vergelijking is daarom helemaal op zijn plaats. Vergelijk daarom de hypotheken van alle hypotheekverstrekkers in Nederland en maak vervolgens uw definitieve keuze.

Aandachtspunten bij een hypotheek vergelijking

Bij het vergelijken van de verschillende aanbieders let u op een aantal zaken. Wij voorzien u graag van een aantal praktische tips:

 • Vergelijk op basis van netto maandlasten en kijk niet alleen naar de laagste hypotheekrente.
 • Bij een hypotheek vergelijking bent u voordeliger uit als u geen overlijdensrisicoverzekering sluit, maar dit heeft mogelijk wel ernstige financiële gevolgen in de toekomst. Zorg daarom dat u een eventuele klap kunt opvangen.
 • Bij het oversluiten van een hypotheek, loont het soms om een eventuele boete zelf te betalen. U bent dan voordeliger uit dan wanneer u de boete meefinanciert.
 • Met eventueel extra geld bespaart u al snel op uw maandlasten. Neem dit serieus in overweging.

Bespaar met een hypotheek vergelijking

Voordelig en comfortabel wonen? Sluit dan niet eerder een hypotheek voordat u alle partijen met elkaar vergeleken heeft. Uiteraard kunt u ook altijd financieel advies inwinnen bij een onafhankelijk adviseur. Daardoor loopt u geen risico om bepaalde zaken over het hoofd te zien.