Beoordeel deze pagina
9,2/10 (21)
Bedankt voor uw beoordeling

Klantbeoordelingen

Er wordt goed geluisterd naar je.

Zeer blij met deze partij. Er werd goed geluisterd door de adviseur en heeft er echt aandacht aan besteed.

(9) Klaas van Rengen op 1 oktober 2019

Overzichtelijk en snel!

Overzichtelijke website. Goed en snel de juiste gesproken!

(8) Bert op 25 september 2019

Wel tevreden

Tevreden over de gesproken adviseur. Speelde goed in op onze persoonlijke situatie en wist welke mogelijkheden er voor ons waren voor het oversluiten van onze hypotheek.

(7) Jelle op 23 september 2019

Zeer goed ingezet.

Alles heel duidelijk uitgelegd gekregen en verschillende opties en scenarios zijn besproken. Ook verschillende banken bekeken waardoor we echt keuze hadden in de verschillende banken voor onze hypotheek. Zeer goed ingezet.

(9) Kris P. op 28 augustus 2019

Goede informatie gevonden

Gezocht wat ik moest vinden over de opeethypotheek, nu weet ik wat ik kan opnemen en wat de mogelijkheden zijn.

(7) Jolien op 20 augustus 2019

Goed geholpen door de hypotheekadviseur.

Zeer snel een afspraak kunnen maken en zeer goed geholpen door de hypotheekadviseur. De hypotheekadviseur had er echt veel verstand van, Klasse!

(9) Leon Pluijmen op 12 augustus 2019

Goed geholpen

De adviseur was goed op de hoogte van alle regels, zelf snapte ik er natuurlijk weinig van. De adviseur heeft mij uiteindelijk goed uitgelegd wat de voordelen er van zijn. Dus zeer goed geholpen uiteindelijk!

(8) Keith op 8 augustus 2019

Informatie snel gevonden

Op zoek naar informatie over een bepaalde hypotheekvorm, snel gevonden en ook goed telefonisch te woord gestaan nadat ik verschillende vragen heb gesteld, super!

(8) K. de Laat op 31 juli 2019

Leuk gesprek, minder goede uitkomst

Leuk gesprek gehad met de adviseur. Uiteindelijk niet genoeg kunnen lenen voor ons droomhuis, dus we moeten nog even verder sparen om meer eigen geld mee te nemen.

(6) Kyra op 24 juli 2019

Leuke ervaring

Na een goed gesprek met de hypotheekadviseur hebben we het toch als een goede ervaring afgesloten. Het zoeken naar een juiste afspraak duurde wel even, omdat we hem een keer moesten verzetten. Gelukkig toch nog een goed resultaat.

(7) Grietje op 23 juli 2019

Matige evaring

Berekening gemaakt en kreeg ik telefoon voor een hypo adviseur gesprek. 1e afspraak werd afgebeld en verzet, bij de 2e afspraak kwam er niemand opdagen! Heb nog gebeld naar het betreffende bedrijf maar geen gehoor.

(4) sven duvigneau op 16 juli 2019

Top geregeld!

Na het maken van de berekening en een afspraak met een onafhankelijke hypotheekadviseur wisten we direct hoeveel hypotheek we konden krijgen. Top geregeld!

(9) Huib & Jolien op 9 juli 2019

Blij met mijn verduurzaamheidshypotheek!

Na een positief gesprek met de hypotheekadviseur konden we snel de hypotheek afsluiten, en nog wel een verduurzaamheidshypotheek. Helemaal top en snel geregeld!

(9) Eduard op 2 juli 2019

Ook deze keer goed advies mogen ontvangen

Gesprek gehad met een hypotheekadviseur over een ABN Amro Hypotheek. In begrijpelijke taal toegelicht gekregen waar het gesprek over zou moeten gaan. Daarna te horen gekregen welke acties wij wel of niet zouden moeten nemen. Vervolgens de overige tijd nog kunnen benutten om de huidige status van hypotheekrente en onze hypotheekvorm te evalueren. Ook deze keer weer goed advies ontvangen.

(8) Barry op 26 juni 2019

Perfecte Hypotheek gevonden

Bedankt voor de makkelijke tool op de website. Nu de perfecte hypotheek gevonden voor ons huis en volgende week kunnen we er al in trekken!

(10) Edwin de Rooij op 19 juni 2019

Perfect ingeregeld allemaal

Na het invullen van de berekening voor een ondernemershypotheek snel terug gebeld en alles snel ingeregeld. Tot en snel geregeld via Hypotheekberekenen.nl.

(9) Henk de meern op 11 juni 2019

Goed geholpen via de telefoon

Na gebeld te hebben, adviseerden ze mij om een berekening in te vullen. Hierna direct contact met de adviseur en kon snel op gesprek komen. Ging allemaal snel, top!

(8) Walter op 5 juni 2019

Super geregeld allemaal!

Na het invullen van de hypotheekberekening snel contact met een vakbekwame hypotheekadviseur. Super geregeld allemaal!

(10) Theo de Ruiter op 20 mei 2019

Overwaarde van het huis opnemen

Snel een overwaarde berekening gemaakt. Om te kijken hoeveel overwaarde van het huis opnemen mogelijk is.

(10) Tom de Waard op 8 mei 2019

Handige Rekenformule

Handige rekenformule op de website en snel uitslag over hoeveel hypotheek ik kan krijgen. Super!

(10) Remy Loosman op 7 mei 2019

Gratis en vrijblijvend een afspraak met een hypotheekadviseur?

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen