Beoordeel deze pagina
9,2/10 (20)
Bedankt voor uw beoordeling

Klantbeoordelingen

Top geregeld!

Na het maken van de berekening en een afspraak met een onafhankelijke hypotheekadviseur wisten we direct hoeveel hypotheek we konden krijgen. Top geregeld!

(9) Huib & Jolien op 9 juli 2019

Blij met mijn verduurzaamheidshypotheek!

Na een positief gesprek met de hypotheekadviseur konden we snel de hypotheek afsluiten, en nog wel een verduurzaamheidshypotheek. Helemaal top en snel geregeld!

(9) Eduard op 2 juli 2019

Ook deze keer goed advies mogen ontvangen

Gesprek gehad met een hypotheekadviseur over een ABN Amro Hypotheek. In begrijpelijke taal toegelicht gekregen waar het gesprek over zou moeten gaan. Daarna te horen gekregen welke acties wij wel of niet zouden moeten nemen. Vervolgens de overige tijd nog kunnen benutten om de huidige status van hypotheekrente en onze hypotheekvorm te evalueren. Ook deze keer weer goed advies ontvangen.

(8) Barry op 26 juni 2019

Perfecte Hypotheek gevonden

Bedankt voor de makkelijke tool op de website. Nu de perfecte hypotheek gevonden voor ons huis en volgende week kunnen we er al in trekken!

(10) Edwin de Rooij op 19 juni 2019

Perfect ingeregeld allemaal

Na het invullen van de berekening voor een ondernemershypotheek snel terug gebeld en alles snel ingeregeld. Tot en snel geregeld via Hypotheekberekenen.nl.

(9) Henk de meern op 11 juni 2019

Goed geholpen via de telefoon

Na gebeld te hebben, adviseerden ze mij om een berekening in te vullen. Hierna direct contact met de adviseur en kon snel op gesprek komen. Ging allemaal snel, top!

(8) Walter op 5 juni 2019

Super geregeld allemaal!

Na het invullen van de hypotheekberekening snel contact met een vakbekwame hypotheekadviseur. Super geregeld allemaal!

(10) Theo de Ruiter op 20 mei 2019

Overwaarde van het huis opnemen

Snel een overwaarde berekening gemaakt. Om te kijken hoeveel overwaarde van het huis opnemen mogelijk is.

(10) Tom de Waard op 8 mei 2019

Handige Rekenformule

Handige rekenformule op de website en snel uitslag over hoeveel hypotheek ik kan krijgen. Super!

(10) Remy Loosman op 7 mei 2019

I have found a good mortgage calculator

I am coming to the Netherlands this year for work. Now I would like to get a mortgage and started looking for a good mortgage calculator. I found a good mortgage calculator and came in contact with a mortgage adviser. Thanks!

(10) Andrew Abigail op 29 april 2019

Verbouwingshypotheek gevonden

Graag willen we ons huis verbouwen en hier voor eventueel een extra hypotheek opnemen. Met de juiste informatie die wij hebben gevonden op hypotheekberekenen.nl kunnen wij nu de tweede hypotheek aanvragen. De verbouwingshypotheek is ideaal om een grote verbouwing aan het huis te verrichten.

(10) Rudolf M. op 15 april 2019

Overwaarde opnemen

Na het zoeken op Google kwam ik bij de juiste berekening om uit te rekenen hoeveel overwaarde ik kon opnemen. Nu ik met pensioen ben wil ik weten hoeveel ik precies op kan nemen. Dit is gelukt en kan lekker genieten van een extra pensioen.

(9) Rick Rutte op 1 april 2019

Hypotheek berekening voltooid!

Maximale hypotheek berekenen op deze website ging perfect. Heb de berekening voltooid en hopelijk kan ik zo snel een hypotheek krijgen op een prachtig huis die ik op het oog heb.

(10) Roy Koetsier op 25 maart 2019

Goede service en snelle afhandeling

Na het in contact worden gebracht met een hypotheekadviseur, hadden we snel het huis kunnen kopen. Nette service!

(8) Leon Winters op 20 maart 2019

Snel aan een tweede hypotheek

Doordat we snel een afspraak hebben gemaakt, konden we ook snel onze tweede hypotheek afronden. Nu we een extra hypotheek hebben gekregen kunnen we ons huis groter verbouwen.

(8) Linda T. op 11 maart 2019

It all worked out!

I did the expat mortgage calculator online and it helped a lot in finding a mortgage advisor. I expected it to be hard to find the right person, but it worked out. After that I quickly found a nice place to live in Amsterdam. Great!

(10) Quinn Davis op 5 maart 2019

Geweldig, hoe ik ben geholpen.

Geweldig! Hoe ik ben geholpen bij het vinden van de juiste hypotheek. Nadat ik een berekening heb ingevuld, werd ik snel terug gebeld om een gesprek met een hypotheekadviseur in te plannen. Na het gesprek heb ik veel duidelijkheid gekregen over welke opties er open stonden. Nu weet ik waar ik aan toe ben en welke hypotheek ik moet kiezen.

(10) Rosalie S. op 25 februari 2019

Perfecte website voor je hypotheekberekening

Ideaal toen ik de hypotheekberekening ging doen op deze website. Na alles ingevuld te hebben kreeg je een duidelijke berekening in de mail.

(8) Rick Koetsier op 18 februari 2019

Hypotheekadvies

We hebben na een goed gesprek met de hypotheekadviseur die geregeld was door hypotheekberekenen.nl duidelijkheid over onze situatie. Nu weten we naar welke huizen we kunnen gaan kijken. We hebben nu al een huis op het oog en gaan nu de financiering rond krijgen, zodat we snel in het huis kunnen.

(7) Froukje & Pieter op 11 februari 2019

Huis gekocht en nu blij!

Recent een huis gekocht en krijg binnenkort ook de sleutel! Er werd tijd genomen tijdens het gesprek en uiteindelijk werden alle opties doorgenomen met de verschillende hypotheken. De hypotheekadviseur heeft goed gehandeld waardoor snel en makkelijk door het proces heen ben gelopen. Ideaal!

(7) Eva Verweij op 5 februari 2019

Gratis en vrijblijvend een afspraak met een hypotheekadviseur?

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen