Beoordeel deze pagina
7,9/10 (46)
Bedankt voor uw beoordeling

Klantbeoordelingen

Duidelijk antwoord op m’n oorspronkelijke vragen

Een prettig gesprek gehad met Frank. Mocht ik een huis gaan kopen, zal ik zijn hypotheekadvies sterk overwegen

(8) Casper op 20 September 2022

Heldere uitleg

Wij hadden een gesprek met Tanja, erg fijn en voelde goed. Tanja spiegelde de mogelijkheden en de realistische blik op het financiële plaatje in het totaal. Goed gevoel of intake gesprek. Nog geen keuze gemaakt maar daar zijn wij wel serieus naar aan het kijken.

(10) Mark Albrecht op 26 August 2022

Zeer vriendelijk!!!

Kan nog niet helemaal de ervaring beoordelen, omdat we bezig zijn om een goede hypotheek over te sluiten dus de hele ervaring heb ik nog niet beleeft, maar gaat dat nog komen en dan kan ik pas de gehele ervaring beoordelen. Maar tot nu gaat het zeer vriendelijk met goede info die ik krijg.

(9) J.W.V. op 12 August 2022

Heel fijn gesprek, denkt goed mee en kijkt naar alle opties

Ik heb een heel goed gesprek gehad met Pascala Groenendijk van Stip.

Zij luistert goed, denkt goed mee, en blijft ook realistisch.

(9) Lise op 28 July 2022

Snel inzicht in wat de mogelijkheden zijn en wat de haalbaarheid is

Als de juiste stukken paraat zijn bij het eerste gesprek, kun je binnen een half uur al inzicht krijgen wat de mogelijkheden zijn. Zo weet je ook waar verder op gefocust kan worden.

(9) Suradj op 19 June 2022

Duidelijke uitleg wat mijn mogelijkheden zijn

Erg vriendelijk te woord gestaan. Hierin werd ook alle tijd genomen.

(8) Wouter op 26 November 2021

Heel deskundig

Prettig gesprek met goed opties. Niet opdringerig

(10) Heel deskundig op 17 November 2021

Uitstekende ervaring

Had nog nooit een afspraak per video gehad. Ging prima en makkelijk geregeld. Was alle tijd en uitstekend gesprek waarin alles goed, makkelijk en duidelijk aan de orde kwam. En allerbeste, no cure no pay. Dat vind ik ook een goede garantie dat men zelf in het produkt gelooft anders geef je geen no cure no pay. In deze tijd is zon service zeldzaam. Kan het iedereen van harte aanbevelen.

(10) Uitstekende ervaring op 23 October 2021

Fijn gesprek via video

Na het maken van een berekening een gesprek ingepland met Mark. Via een video gesprek ben ik binnen twee dagen geïnformeerd over het oversluiten van mijn hypotheek. Leuke kerel en goed te bereiken!

(9) Pepijn op 1 June 2021

Prima service geleverd

Ze hebben wat moeite gedaan om mij te pakken te krijgen, maar uiteindelijk kosteloos een afspraak in kunnen plannen met een hypotheekadviseur. Prima service.

(8) Nick van den Berg op 19 May 2021

Snel verder geholpen

Eerst werd ik gebeld, verhaal uitgelegd aan de adviseur en toen via een videobel afspraak ben ik goed op weg geholpen. Nu nog een woning...

(9) Bernard op 12 April 2021

Prima service

2x afgewezen maar inmiddels mijn hypotheek en ook mijn krediet over kunnen sluiten. Mooie maandlast verlaging.

(9) Andries op 3 September 2020

Goede berekening

Ik wilde graag weten hoeveel hypotheek ik kan krijgen, toen kwam ik hypotheekberekenen.nl tegen. Ik heb hier een berekening kunnen maken van mijn maximale hypotheek. Nu heb ik een mooie indicatie van wat ik kan lenen. Daarnaast werd ik wel benaderd door een adviseur, maar dit kwam eigenlijk wel goed uit. We gaan eindelijk ons eerste huis kopen!

(8) Lida op 14 July 2020

Tevreden!

Ik ben zeer tevreden over de snelheid van regelen van het eerste adviesgesprek met een adviseur in de buurt. Het gesprek ging ook goed, we kijken uit naar ons nieuwe huis!

(8) Abigail op 6 July 2020

Goed gesprek

Ik heb bij hypotheekberekenen.nl een adviesgesprek aangevraagd en vond het een erg goed gesprek over de telefoon. Fijn dat we de eerste stap hebben kunnen zetten.

(7) Sheila op 29 June 2020

Top geregeld

Snel een gesprek met een adviseur in de buurt, top geregeld!

(8) Mason op 22 June 2020

Juiste adviseur

Ik ben vlot aan de juiste adviseur voor mij gekoppeld, fijn bedrijf.

(7) Dave op 11 June 2020

Goede match

Ik ben zeer vriendelijk geholpen door de adviseur nadat ik een berekening op de website had gedaan. Dankjewel voor deze goede match!

(9) Naomi op 4 June 2020

Fijne website

Wat een fijne website, ik heb me goed in kunnen lezen op het gebied van hypotheken. Daarnaast heb ik ook een berekening kunnen doen voor het oversluiten van mijn hypotheek, helemaal top!

(8) Melody Schaap op 28 May 2020

Top service!

Snel en goed geholpen over de telefoon. Wij zijn blij dat we tegen een goede rente kunnen oversluiten!

(8) Duco Klaver op 18 May 2020

Gratis en vrijblijvend een afspraak met een hypotheekadviseur?

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen