Beoordeel deze pagina
7,3/10 (3)
Bedankt voor uw beoordeling

Florius hypotheek oversluiten

Tim van Es hypotheekexpert
Tim van Es
Blauw & Florijn
Onze hypotheekexpert

Wilt u uw hypotheek oversluiten naar Florius, of denkt u na over die mogelijkheid en wenst u daar meer informatie over in te winnen? Florius is een van de hypotheekverstrekkers die u graag van dienst is met een voordelige hypotheek, ook op het moment dat u al een andere hypotheek heeft. U kunt uw hypotheek oversluiten, zodat u na betaling van een eventuele boeterente en bijkomende kosten, maandelijks op de lasten kunt besparen.

Aantrekkelijke rente en 100% financiering van de executiewaarde

Zou u uw hypotheek oversluiten naar Florius? Dan kunt u rekenen op een aantrekkelijke rente, de hypotheekverstrekker staat bekend om de scherpe tarieven voor de verschillende hypotheekvormen. Een hypotheekadviseur kan u meer vertellen over de verschillende rentevaste perioden, de invloed op de hypotheekrente en de gevolgen voor uw persoonlijke situatie.

Overlijdensrisicoverzekering en NHG

Zou u uw hypotheek oversluiten naar Florius? Dan hoeft u daarvoor niet verplicht een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten, wat betekent dat u de maandlasten kunt drukken. U betaalt alleen de rente en eventuele aflossing, er is geen sprake van premie voor de overlijdensrisicoverzekering. Sluit u een hypotheek af met Nationale Hypohteek Garantie (NHG)? Dan dient u op basis van de voorwaarden voor de NHG wel een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten, daar kan Florius helaas niets aan veranderen.

Florius Hypotheken

Transparant tarief en duidelijke voorwaarden

U kunt na het oversluiten van uw hypotheek naar Florius echter rekenen op een zeer transparant tarief aan rente, dat ook in de toekomst niet zomaar herzien zal worden. Er is bovendien geen sprake van onduidelijke toeslagen, die u bij andere geldverstrekkers betaalt op het moment dat u bijvoorbeeld een relatief groot deel van de waarde van de woning wenst te financieren. U kunt bij Florius wat dat betreft rekenen op de maximale duidelijkheid, ook met betrekking tot de voorwaarden. Florius heeft alle overbodige voorwaarden geschrapt, waardoor het oversluiten naar deze hypotheekverstrekker u een scherp tarief, een grote mate van duidelijkheid en uiteindelijk vooral rust op zal leveren.

U weet binnen 5 minuten hoeveel hypotheek u kunt krijgen!

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?