Beoordeel deze pagina
8,8/10 (6)
Bedankt voor uw beoordeling

Hypotheek en chronische en/of ernstige ziekte

Freddy Hoffman hypotheekexpert
Freddy Hoffman
Blauw & Florijn
Onze hypotheekexpert

Bij het afsluiten van een hypotheek is het tegenwoordig in bijna alle gevallen, zeker voor starters, verplicht om een overlijdingsricisoverzekering af te sluiten. Indien u echter een chronische en/of ernstige ziekte heeft wordt u bij veel verzekeraars niet geholpen, uw aanvraag wordt afgewezen of u dient een veel hogere premie te betalen voor uw overlijdingsricisoverzekering.

Deze situatie kan een groot probleem vormen bij het afsluiten van een hypotheek. Gelukkig zijn er wel intermediairs die u hierbij bijstaan en er voor zorgen dat u toch uw hypotheek kan afsluiten mét een betaalbare overlijdingsrisicoverzekering. ICZ is bijvoorbeeld een intermediair die gespecialiseerd is in dit soort situaties.

ICZ overlijdensrisicoverzekering: goed verzekerd ondanks ziekte

Een overlijdensrisicoverzekering voor chronisch zieken en voor mensen die ziek zijn geweest, dat is waar ICZ voor staat. Een specialist die het graag anders doet, om zich hard te maken voor een groep die bij andere verzekeraars niet goed terecht kan. Vanwege een gebrek aan specialistische kennis over ziekten en de daadwerkelijke gevolgen in de praktijk. ICZ behandelt iedereen als individu en weet goed om te gaan met de gevolgen van chronische ziekten of ziekten uit het verleden voor bijvoorbeeld een hypotheek, om toch een ICZ overlijdensrisicoverzekering af te kunnen sluiten.

ICZ is nadrukkelijk geen verzekeraar, maar een intermediair. Dat betekent dat het gaat om een tussenpersoon, die mensen helpt aan de beste overlijdensrisicoverzekering. Om te voorkomen dat chronisch zieken en anderen die ziek zijn geweest vanwege hun ziekte te veel betalen voor een verzekering. En om vervelende verrassingen te voorkomen bij het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering. De specialist heeft veel ervaring met chronisch zieken en anderen die de ziekte inmiddels achter de rug hebben maar nog altijd met de gevolgen worden geconfronteerd. Vanuit een doordachte aanpak, die een goede verzekering voor een eerlijke premie garandeert.

Een unieke werkwijze

De ICZ overlijdensrisicoverzekering is het resultaat van een unieke werkwijze. De specialisten houden er rekening mee dat geen mens hetzelfde is. We zijn allemaal uniek, waardoor het belangrijk is om daar ook in de polis rekening mee te houden. De intermediair biedt verzekeraars meer inzicht in de verschillende ziekten en aandoeningen waar mensen mee te maken kunnen hebben. Dat leidt tot belangrijke inzichten en kweekt begrip, om op basis daarvan een pois af te kunnen sluiten. Op die manier is de ICZ overlijdensrisicoverzekering vaak een stuk goedkoper dan de reguliere polissen die er bij de verzekeraars beschikbaar zijn.

De hulp door de intermediair is op die manier van grote toegevoegde waarde. Het voorkomt te hoge premies of zelfs afwijzingen, waardoor het beter lukt om een verzekering af te sluiten die nodig is voor bijvoorbeeld een hypotheek. Niet voor niets kan ICZ rekenen op uitstekend beoordelingen door klanten, die enorm waarderen hoe de specialisten omgaan met de persoonlijke situaties. Het vergroot de kans op een succesvolle aanvraag voor een overlijdensrisicoverzekering, zonder dat daar een te hoge premie tegenover staat. En met een premie die bovendien 20 tot 30 jaar vaststaat, zonder plotselinge wijzigingen waar niemand op zit te wachten.

Hypotheek chronisch ziek

Voordelen van de ICZ overlijdensrisicoverzekering

Benieuwd naar de voordelen van de ICZ overlijdensrisicoverzekering? Het is een polis speciaal voor chronisch zieken en anderen die ziek zijn geweest. Maar liefst 97% van de mensen wordt dankzij de hulp van ICZ geaccepteerd en in 99% van de gevallen gebeurt dat gewoon voor de laagste premie.

U kiest met een ICZ overlijdensrisicoverzekering voor snelheid en voor zekerheid, terwijl u vooraf slechts een minimale investering hoeft te doen. Kies voor een ervaringsdeskundige die speciale afspraken maakte met verschillende verzekeraars. Voor een overlijdensrisicoverzekering voor bijvoorbeeld een hypotheek, ook als u chronisch ziek bent of in het verleden last heeft gehad van een vervelende ziekte die u op dit gebied nog achtervolgt.

Naar de website van ICZ

U weet binnen 5 minuten hoeveel hypotheek u kunt krijgen!

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?