Beoordeel deze pagina
9,2/10 (21)
Bedankt voor uw beoordeling

Klantbeoordelingen

Deskundig, duidelijk en betrokken

Ik ben in contact gekomen met Erik en hij was direct erg klantgericht, meedenkend en betrokken. Tijdens het eerste gesprek legde hij alles duidelijk uit en besprak met ons wat de mogelijkheden waren. Hierdoor wisten we snel waar we aan toe waren zonder verrassingen. Daarna heeft hij het stokje overgedragen aan Janine en het gesprek dat we met haar hadden was voor ons ook heel helder. Ze gaf ons direct een gevoel van vertrouwen en nam al snel onze zorgen weg. Tot het laatste moment was het toch nog even spannend maar maar ze heeft ons er prima doorheen geloodst en telkens goed geïnformeerd over de stand van zaken op een hele prettige en open manier. Esther heeft ons dossier compleet gemaakt en ons daarna ook prima op de hoogte gehouden. Wat een top team! Ik zou iedereen De Financiële Alliantie aanbevelen want ik heb niets anders dan goede ervaringen. Bedankt voor jullie hulp en betrokkenheid bij de aankoop van ons nieuwe huis! Mochten we ooit weer een ander huis kopen dan zullen we zeker weer bij jullie komen.

(10) Cindy op 31 augustus 2016

klantvriendelijk, snel, goed advies, toegankelijk

Vriendelijke man die per mail en telefonisch toegankelijk is. Geeft vaak snel een reactie en fijn advies. Wij hebben er veel aan gehad. Erg fijn dat ondanks het faillisement van het bouwbedrijf Frank ons bleef adviseren. Ondertussen is de bouw van onze woning na een jaar eindelijk gestart!

(9) Melanie op 25 augustus 2016

heel erg tevreden

Albert Jan heeft zijn goede kennis en vriendelijke en betrouwbare uitstraling me volledig door het proces geleid met betrekking van zoeken naar de juiste hypotheek en de aanvraag ervan.Het was fijn dat dit in mijn eigen omgeving kon en ook op een tijdstip waarop het mij paste.De hypotheekaanvraag verliep snel en zonder enig probleem.

(10) carla op 13 augustus 2016

kundig;vasthoudend;vriendelijk;snelle reacties

De heer Bosboom was ter zake kundig en heeft in het hele traject een niet aflatende vasthoudendheid getoond richting de hypotheekgevers wat uiteindelijk heeft geresulteerd in een nieuwe hypotheek.

(9) Joop op 2 augustus 2016

Super begeleidt en geholpen

voorlichting en begeleiding tijdens het hele traject van aankoop/afsluiten hypotheek was super tevens dat er na het tekenen van de aktes nog contact is geweest of alles na tevredenheid was gegaan. Niet alleen interesse om een hypotheek te verkopen maar ook interesse in de persoon(klant) zelf.

(10) Bernard op 14 juli 2016

Uitmuntend!

Klantgericht, juiste vraag: Wat willen jullie! Zeer professionele begeleiding in het gehele traject. Altijd telefonisch berijkbaar, op gepaste tijden! Zeer goede nazorg!

(9) Eelco op 3 juli 2016

Perfect en snel !

Dries heeft ons geadviseerd bij de aankoop van ons huis , er waren wat lastige obstakels ( bureaucratie bij instanties en overheid ) waar Dries ons prima doorheen heeft geloodst !

(10) Raymond &Vera op 20 juni 2016

Super begeleidt en geholpen

voorlichting en begeleiding tijdens het hele traject van aankoop/afsluiten hypotheek was super tevens dat er na het tekenen van de aktes nog contact is geweest of alles na tevredenheid was gegaan. Niet alleen interesse om een hypotheek te verkopen maar ook interesse in de persoon(klant) zelf.

(10) Bernard op 12 juni 2016

Deskundig, betrokken, duidelijk en snel

Wij zijn zeer tevreden met het advisering en de begeleiding van de hypotheek. Wij waren geen doorsnee klant, maar Dries wist ondanks alles onze hypotheek naar volle tevredenheid af te ronden. Hij heeft ons begeleid tot het moment dat alle obstakels weg waren! We durven hem met een gerust aan vrienden aan te bevelen. Gijsbert en Ilse

(10) Gijsbert en Ilse Koelewijn op 9 juni 2016

heel erg tevreden

Wij zijn heel tevreden. Prettige ontspannen sfeer en veel adviezen en hulp gekregen. Erg fijn juist bij zo'n belangrijke stap.

(9) Marlou op 2 juni 2016

Prettige gesprekspartner

Heldere uitleg over de mogelijkheden voor oversluiten en verzekeringen. Vrijwel altijd bereikbaar en loodst je het woud van aanbieders heen.

(9) Erik op 26 mei 2016

Zeer duidelijk.

Goed.

(9) William op 25 mei 2016

Kundig, plezierig, betrokken

Frank is een aantal keren bij ons geweest, heeft ons super geadviseerd ook bij het uitbrengen van de biedingen op de woning en heeft veel druk gezet op de bank om de hypotheek rond te krijgen voor het verlopen van de termijn.

(9) Peter op 20 mei 2016

deskundig, service, meedenkend

Zeer goede ervaring met Miranda Hoogerdijk. Ze heeft mij echt geholpen in mijn toch complexe situatie. Het adviesgesprek heb ik als zeer positief ervaren. Meedenken, luisteren en begrip tonen heeft geleid tot een duidelijk advies waarbij diverse opties waren uitgewerkt. Het uiteindelijke proces wat daarna heeft plaatsgevonden werden door haar vakkundig begeleid. Aanpassingen van mijn kant zijn direct uitgewerkt door Miranda. Met adviezen van haar kant heeft dit uiteindelijk geleid dat ik naar mijn idee een echt passende hypotheek heb afgesloten. Kernpunten bij Miranda waren servicegericht, meedenkend, deskundigheid en snelheid. De warmte en tevens de profesionaliteit maakt haar tot een zeer gewaardeerde hypotheekadviseur, maar voorral een fijn mens. Ik wil dan ook iedereen Miranda van harte aanbevelen.

(9) Eric op 15 mei 2016

Probleemloos en snel

Goede duidelijke en snelle afhandeling. Ook altijd goede bereikbaarheid. Zeer tevreden

(9) Gino op 6 mei 2016

super geregeld

Frank is een relaxte gast, no nonsens, goed advies en weet waar hij het over heeft. een 10 met een griffel!

(10) Marcel op 1 mei 2016

4.5

Onze aankoopmakelaar bracht ons in contact met deze hypotheekadviseur. Robin heeft ons helder advies gegeven. In dat advies nam hij heel duidelijk onze wensen door. Hij heeft twee keer vrijblijvend uitgebreid advies gegeven, alvorens wij met hem in zee gingen. We twijfelden over de prijs die hij vroeg. Wat gaf de doorslag: korte lijn met onze aankoopmakelaar, zijn openheid van zaken, zijn snelheid en bereikbaarheid. Hij heeft daad bij woord gevoegd en ons echt snel door de hypotheekaanvraag heen geloodst.

(9) Caroline & Tijmen op 25 april 2016

Zeer prettige ervaring

Samen met Robin in alle rust kunnen kijken naar wat de financiële mogelijkheden waren voor het kopen van een appartement, kalme gesprekken waar niet het gevoel werd gegeven dat er "haast" was, voor het eerste keer kopen vond ik erg spannend en door Robin ging het allemaal heerlijk relaxed en herkende ik de "stress" die sommige van mijn vriendinnen omschreven niet bij deze grote financiële beslissing daardoor totaal niet. Topper.

(10) Margot op 18 april 2016

Ben prima tevreden

Mooi dat het advies thuis kon.

(10) anoniem op 14 april 2016

Prima gegaan

Zal hem zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen

(8) Wim op 10 april 2016

Gratis en vrijblijvend een afspraak met een hypotheekadviseur?

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen