Beoordeel deze pagina
9,6/10 (18)
Bedankt voor uw beoordeling

Klantbeoordelingen

Goede ervaring zelfs in drukke periode

Ik kan je meedelen dat mijn ervaring met jullie zeer goed is bevallen. Hoewel jullie een zeer drukke periode kenden was Erik altijd op alle tijden bereikbaar voor advies. Verder heeft jullie backoffice me ook goed begeleid in het traject!

(8) PVD op 9 maart 2016

Snelle vakkundige service

Na invullen formulier op de site, snelle afspraak kunnen maken. Duidelijke uitleg gekregen en Frank heeft verteld dat eerste gesprek gratis was. Wel heeft hij bij dit gesprek een aantal concrete opties aangedragen. Nadat wij opdracht hadden gegeven snel tweede afspraak gemaakt. Hij heeft duidelijk gemaakt wat de mogelijkheden waren en wat voor ons de nieuwe maandlasten zouden zijn. Nadat optie 1 vanuit de bank niet kon doorgaan snel een nieuw plan gemaakt. Regelmatig contact gehad en na passeren akte nog contact gehad of alles naar tevredenheid verlopen was. Zeer tevreden. Frank bedankt voor de begeleiding.

(10) Marco op 3 maart 2016

Zeer goed geholpen

Zeer snelle reactie na mijn aanvraag, anders was ik waarschijnlijk bij een concurrent terecht gekomen. Verder uitstekend geholpen Door Albert Jan.

(10) J.R. op 27 februari 2016

Betrokken, kundig, betrouwbaar

Erik Verberg heeft mij een goed advies gegeven. Natuurlijk zeg ik dat omdat ik een huis heb kunnen kopen. Maar de manier waarop hij met klanten omgaat is bijzonder. Hij is persoonlijk, betrouwbaar, kundig en vasthoudend. Hij heeft me steeds op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

(10) Liesbet op 26 februari 2016

Zeer gedegen advies

Zeer gedegen advies aan huis gehad. Erik is heel flexibel qua tijden. En altijd vliegensvlugge reactie op vragen per email, wat zeer prettig is zodat de vaart in het proces blijft.

(10) bake op 21 februari 2016

Accurate, deskundige en plezierige bemiddeling.

Voor advies voor het oversluiten van onze hypotheek via internet contact opgenomen met DFA. Vanaf het begin op een plezierige manier met elkaar gesproken en gemaild. In al die contacten zijn wij, meedenkend, deskundige en accuraat geadviseerd. Het advies heeft geleid tot het voor ons op een bevredigende manier oversluiten van onze hypotheek.

(10) Mari op 19 februari 2016

Betrokken, service gericht, toegankelijk, vlot en vriendelijk

We kregen tijdens het proces te maken met wat onverwachte zaken, die met behulp van de FA weer grotendeels zijn opgelost. Door drukte bleef het dossier even liggen en doordat een mail in onze Spambox kwam liep er wat langs elkaar heen. Erik antwoordde heel vlot op onze vragen en gaf een heldere uiteenzetting t.a.v. de hypotheekmogelijkheden. Ook dacht hij goed mee ten aanzien van andere zaken, zoals de levensverzekering. Wij zijn dik tevreden!

(8) Wietske op 18 februari 2016

Uitmuntend!

Robin bijt zich echt vast in jouw zaak, en geeft zich niet gewonnen als dingen tegenzitten. Met een frisse kijk en een positieve touch weet hij je te motiveren om nog net dat ene document aan te leveren dat nodig is voor acceptatie door de hypotheekbank. In onze situatie was een fluctuerend inkomen het probleem waardoor een deel van de stukken opnieuw moest worden aangeleverd, en waardoor uiteindelijk de oorspronkelijke hypotheekaanvraag zelfs naar beneden moest worden bijgesteld. Wát een teleurstelling. Maar Robin wist niet van wijken. Hij speelde het hogerop en wist uiteindelijk de bank - tegen hun eigen regeltjes in (!) - ervan te overtuigen om toch onze oorspronkelijke aanvraag goed te keuren. Dankjewel Robin. Zonder jou was ons dit zeker niet gelukt.

(10) Herman van de Velde op 11 februari 2016

Uitstekende duidelijke begeleiding

Accuraat, doortastend, niets te veel. overal duidelijke uitleg bij en alles willen regelen om het tot een goed einde te maken.

(10) Jan op 8 februari 2016

Professioneel goed advies

In een prettige sfeer de mogelijkheden besproken en op advies van Frank hebben wij een aflossingsvrije hypotheek afgesloten bij Hypotrust. Wel vond ik zijn honorarium aan de hoge kant.

(8) Ed op 24 januari 2016

een tien met een griffel

ik kan alleen maar lof uitspreken over de klantvriendelijke manier van adviseren en er ook naar handelen. Marcel heeft in mij een ambassadeur gevonden voor het leven. Ik zal hem dan ook aan een ieder aanraden. wij willen hem dan ook bedanken voor het begeleiden in dit traject.

(10) Albert op 29 december 2015

Snel, goed en betaalbaar!

Al in 2012 was ik geweldig geholpen door Erik Verberg en toen ik 2015 weer ging verkassen, heb ik dan ook direct contact met Erik opgenomen. Een afspraak was weer snel gemaakt. De hypotheekaanvraag werd dezelfde dag nog gedaan en het was allemaal weer snel rond. Als ik vragen had, werd ik snel teruggebeld of gemaild. En het tarief voor het afsluiten van de hypotheek ligt stukken lager dan gemiddeld. Dus zeker een aanrader wat mij betreft.

(9) Mirjam op 15 december 2015

Betrokken, betrouwbaar, compleet en snel!

Met Erik als adviseur heb je een betrokken, betrouwbare en informele begeleiding bij je hypotheekaanvraag. Door de snelle communicatie via whatsapp, in heldere taal bovendien, konden we op de meest onmogelijke tijdstippen van de dag een bericht verwachten (wel handig voor avondmensen zoals wij). De uitdaging zat niet zozeer in de hypotheek zelf, maar wel in de timing die er achter moest zitten. Door Eriks inzet hebben we ons eigenlijk nergens echt zorgen over hoeven maken. Het hele proces liep gesmeerd, taxatie en keuring konden we via Erik laten lopen voor een voordelige prijs en hij heeft zelfs advies over de aankooponderhandelingen gegeven, die we daardoor we zonder makelaar konden voeren. Een compleet en persoonlijk advies dus. Als we over tig jaar ooit weer gaan verhuizen naar een nieuw droomhuis, dan zouden we zeker weer voor de Financiële Alliantie kiezen als adviseurs. Zorg dus maar dat jullie dan nog bestaan!

(9) M en J op 19 november 2015

Uitstekend, betrouwbaar en met passie!

Wij werden goed geadviseerd en begeleid in het aankoopproces van onze woning. Erik is een oprecht betrokken adviseur met passie voor zijn vak. Hij is praktisch ingesteld en denkt in mogelijkheden i.p.v. beperkingen. Dit blijkt ook uit zijn flexibele houding m.b.t. afspraken die zelfs mogelijk zijn in de avonduren. Niet alleen Erik maar ook het team achter hem is gedreven en klantgericht. We zijn dan ook erg tevreden over hun dienstverlening. Door onze goede ervaringen willen we iedereen die op zoek is naar goed en betrouwbaar advies, Erik en het team van De Financiele Alliantie ten zeerste aanbevelen!

(10) Fam. Aerts op 23 oktober 2015

Snel geholpen en alles eruit gehaald!

Er was snel plaats om een afspraak in te plannen om zo te weten waar ik aan toe was. Dit ging om een ongedwongen manier en was erg prettig. Ben geholpen tot het bittere einde en alles is er uit gehaald! Prettig contact en snel antwoord! Dik tevreden en had het niet anders gewild! Nogmaals bedankt voor de goede begeleiding!

(9) Anoniem op 10 oktober 2015

Begrijpelijke taal met een glimlach

Altijd bereikbaar, begrijpelijke taal en met een glimlach. Zo hebben wij het advies en de ondersteuning van Erik ervaren. Een grote stap, met soms wat onzeker en onduidelijkheden die hij zonder blabla wist weg te nemen, bedankt!

(9) Noralee op 29 september 2015

Vakkundig, concreet en snel

Twee muzikanten die ZZP'er zijn en een huis willen kopen. Ik dacht lange tijd dat dat niet mogelijk zou zijn. Erik Verberg van de Financiële Alliantie heeft voor mijn hele familie de hypotheken geregeld, en mijn vader raadde aan contact met hem op te nemen. Op zeer vakkundige wijze, snel, duidelijk en concreet adviseerde hij ons. Het laten zien van al je financiële zaken is best persoonlijk, maar Erik ging hier zeer discreet mee om. Inmiddels hebben we een hypotheek gekregen en krijgen we volgende week de sleutel van ons koophuis. Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van de Financiële Alliantie, dat mag wel duidelijk zijn.

(10) Esther op 5 september 2015

super!

Goed, snel en ik ben supergoed geinformeerd! Door Erik kreeg ik vertrouwen dat het goed zou komen met de aankoop van mijn eerste huis.

(10) Jacqueline op 17 augustus 2015

Zeer tevreden

Ik had mij geen betere hypotheekadviseur kunnen wensen. Wat een geweldige inzet. Goed bereikbaar via mail en telefoon. Ondanks alle tegenslagen (van buitenaf) is het hun toch gelukt om snel en vakkundig mijn hypotheek geregeld te krijgen. Zou het iedereen adviseren.

(10) Jet op 7 augustus 2015

Perfecte dienstverlening

In eerste instantie liepen wij rond met het idee een bestaand huis te kopen. Vandaar via internet contact gezocht met De Financiële Alliantie / Hypotheekberekenen.nl over onze mogelijkheden. Direct op zondag antwoord gekregen van Erik. Na verloop van tijd gemerkt dat we niks bestaands naar onze zin konden vinden. Toen begon het idee te leven zelf te gaan bouwen. Hierop hebben we Erik eens uitgenodigd bij ons thuis om te praten over onze financiële mogelijkheden. Na meerdere bezoeken vanuit het verre oosten naar het zuiden en aardig wat berichten op de mooiste momenten, zijn we tot een voor ons goede hypotheek gekomen. De manier van adviseren hebben wij als erg prettig ervaren en hetgeen geadviseerd wordt is helemaal uitgekomen! En nu is het zover, we zijn nu ons eigen droomhuis aan het bouwen.

(10) Fam. Paashuis op 24 juli 2015

Gratis en vrijblijvend een afspraak met een hypotheekadviseur?

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen