Beoordeel deze pagina
9,4/10 (14)
Bedankt voor uw beoordeling

Klantbeoordelingen

Heel goed, super tevreden!

  • op tijd

  • netjes

  • zit er goed achteraan (als je zelf even iets vergeet=fijn!)

Kortom een 10!

(10) Debby op 31 maart 2017

Uitstekend advies, helder, behulpzaam

Het advies en de begeleiding bij het oversluiten van de hypotheek verliep vanaf het eerste contact met Dries Vis zeer prettig, deskundig en servicegericht. Er werd tijd genomen en uitvoerig gekeken naar de beste mogelijkheden en ook werd er meegedacht over het hele financiële/pensioen plaatje. Alles werd snel en netjes geregeld via de mail en regelmatig telefonisch contact gehad tot en met de overdracht. Nogmaals hartelijk dank voor de uitstekende, heldere service, ook dank aan de binnendienst.

(9) Patricia op 12 maart 2017

Duidelijk en zorgvuldig

Prettig contact met Dries Vis. Vragen werden door Esther Bakker goed en snel beantwoord. Kortom, een afwikkeling die je vrienden zou adviseren.

(8) Joop Nieborg op 28 februari 2017

Wij zijn zeer tevreden

De afspraak voor het eerste gesprek kon op zeer korte termijn gemaakt worden. Ook de volgende afspraken waren flexibel in te plannen. Dries dacht goed mee en wilde echt maatwerk leveren. Hij kwam met creatieve oplossingen en gaf echt een duidelijk totaalbeeld van de heel onze financiële situatie. Wij zijn niet thuis in het hele hypotheek gebeuren, maar Dries nam uitgebreid de tijd om dingen uit te leggen. Ook reageerde hij snel op onze vragen per e-mail. Tevreden zijn wij ook over de administratieve afhandeling. Je moet heel wat documenten opleveren en iedere keer nadat ik een document gemaild had kreeg ik een overzicht met de documenten die ik nog aan moest leveren.

(10) Familie Beekman op 15 februari 2017

Zeer tevreden

Zeer tevreden over het advies en de hulp die wij hebben gehad van Frank Teeuwissen. Frank staat altijd voor je klaar en is erg betrokken. Het contact is erg prettig. Bij aankoop van ons huis in 2009 hebben wij ook Frank als adviseur gehad.

(10) Cindy op 20 januari 2017

Perfect advies op maat

Naast prima advise voor oversluiten hypotheek ook een prima analyse pensieon met advise.

(9) Fred op 14 januari 2017

Zeer goed en behulpzaam

Frank heeft ons zeer goed geholpen en geadviseerd bij het uitzoeken en afsluiten van onze hypotheek. We konden met alle vragen en onduidelijkheden bij hem terecht en we werden elke keer zeer vlot en vriendelijk geholpen. Ook was het erg fijn dat hij het in Jip en Janneke taal kon uitleggen.

(9) Sarianne op 4 januari 2017

zeer duidelijk, neemt de tijd, ontzorgt

Mark neemt de tijd voor ons, hij is behulpzaam en kijkt waar hij advies kan geven, regelt taxateur enz. enige nadeel is dat het al met al een behoorlijke poos heeft geduurd voordat onze hypotheek overgesloten was.

(9) Frank op 20 december 2016

Top!

Frank heeft ons uitstekend geholpen. Hij heeft rustig de tijd genomen om alles uit te leggen. Top!

(9) Mischa op 9 december 2016

Flexibel/betrokken/deskundig

Wij hebben Dries leren kennen als een betrokken adviseur. Op momenten dat we het niet verwachtte, belde hij op om te vragen of alles nog naar wens verliep. Dat hebben wij als prettig ervaren. Dat hij vanuit Zwolle (of daar in de buurt) de tijd nam om (meerdere keren) langs te komen, heeft ons positief verbaasd. Wij zouden de volgende keer zeker weer gebruik maken van de diensten van Dries.

(8) Sander op 30 november 2016

Prima

Wij vonden het prettig dat Ferry bij ons aan huis kwam. In alle rust heeft hij ons de stappen uitgelegd en het hele proces, vanaf de eerste bezichtigingen tot het ondertekenen van de hypotheekakte, begeleid. We hadden achteraf nog wat vragen over de rente die geldt voor onze hypotheek omdat dit voor ons onduidelijk was en dat heeft hij ons opnieuw bij ons thuis uitgelegd. Wij zijn daarmee tevreden over zijn begeleiding in het proces.

(8) Andries op 22 november 2016

Ik heb een duidelijke en een uitgebreid informatie gekregen

Tevreden van een snelle afspraak en heldere uitleg.

(8) Armen op 20 november 2016

Luisterend oor, beoordelen van klantinfo en goed advies

Jan te Winkel heeft goed naar ons geluisterd en heeft het juiste advies gezocht en gegeven. Jan weet wie hij voor zich heeft en praat op het niveau van de klant. Op een gelijkwaardig niveau en met humor heeft jan ons door de formulieren geleidt

(9) Dick en Joke op 17 november 2016

Prettig, persoonlijk en gedegen advies!

Onlangs hebben we onze hypotheek over laten sluiten, omdat de rente vaste periode van de lopende hypotheek afliep. Dries heeft alle mogelijke opties met ons door genomen en uiteindelijk hebben we een voor ons passende nieuwe hypotheek gekozen. We hebben Dries als een kundige adviseur ervaren, die goed naar de wensen van de klant luistert. Daarnaast ook een man die mee denkt in oplossingen. Kortom een hele fijne ervaring!

(9) Dick en Katja op 11 november 2016

Zeer deskundig en meedenkend

Ferry heeft mij met veel kennis van zaken aan een nieuwe hypotheek geholpen. Ook nadat dit had plaatsgevonden kan ik bij Ferry terecht voor vragen.

(9) Michél op 9 november 2016

prima werk

Ferry heeft mij prima geadviseerd in persoonlijke gesprekken. De communicatie via email daarna verliep vlot.De geldverstrekkers stelden helaas steeds weer nieuwe voorwaarden. Hierdoor duurde het proces langer dan gedacht. Ferry bleef gestaag doorzoeken en uiteindelijk kwam er een heel gunstig voorstel binnen.

(9) Wolf op 31 oktober 2016

Goed!

Mark is een hele rustige en vriendelijke man die ons ontzettend gesteund heeft in de aankoop van onze woning!

(9) Annemarie op 28 oktober 2016

Vakkundig, duidelijk, behulpzaam en altijd bereikbaar.

Ik heb de dienstverlening van de Financiële Alliantie als prettig ervaren. Dit omdat mijn hyptoheekadviseur altijd bereikbaar was voor vragen en overal mee hielp. Er waren een aantal obstakels waarmee Dries mij goed heeft geholpen waardoor de aankoop van mijn woning afgerond kon worden.

(8) Dennis op 23 oktober 2016

Goed en professioneel advies

Goed advies gehad. Dries denkt mee in oplossingen aangaande persoonlijke situatie en wat daarin de mogelijkheden zijn. Gaande weg het proces goed op de hoogte gehouden en adequaat in het beantwoorden van vragen of het uitzoeken van opties. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

(9) Wilco op 17 oktober 2016

Vakkundig den behulpzaam

Om onze gehuurde woning te kopen en daarmee de woonlasten laag te houden hebben we veel vakmanschap ondervonden van Miranda Hoogerdijk, waarvoor nogmaals onze dank. Joop van den Berg.

(9) Joop van den Berg op 7 oktober 2016

Gratis en vrijblijvend een afspraak met een hypotheekadviseur?

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste hypotheeknieuws en de laagste hypotheekrentes? Meld u aan voor onze gratis nieuwsbrief.