Beoordeel deze pagina
7,6/10 (50)
Bedankt voor uw beoordeling

Klantbeoordelingen

Top!

Mijn vriend en ik zijn super goed geholpen. Erg vriendelijk en duidelijke uitleg over hoe dit in z’n werk gaat en wat er allemaal bij komt kijken.

(8) Lindsay op 9 februari 2024

Duidelijke uitelg

Goede introductie om mogelijkheden voor eerste huis te bekijken

(9) Vito Boeke op 7 februari 2024

Positief

Goede, vriendelijke en duidelijke uitleg

(10) Jason op 20 december 2023

Duidelijk advies gesprek na de berekening

Nadat ik een berekening had gedaan, kreeg geheel vrijblijvend een advies gesprek via de video chat.

Wat een hypotheek in hield en wat de kosten zijn. En werd netjes ook te woord gestaan.

(8) Jaap Jan op 24 november 2023

Very professional and complete answers

I am glad to have had this meeting with Pascala, she was able to answer all my questions and to show me possible directions on looking for a home to buy.

(10) Mauricio Lange op 5 oktober 2023

Snelle duidelijke uitleg

Vriendelijke meneer die de tijd nam. Alles was binnen een dag een duidelijke uitleg wat de keuzes waren met nog wat persoonlijk advies erbij.

(9) Remco op 4 oktober 2023

Zeer behulpzaam en duidelijk uitgelegd

Zeer behulpzaam en duidelijk uitgelegd

(10) Jelle op 21 september 2023

super!

Mijn ervaring was heel prettig. Ik heb een gesprek gehad met Berry. Je merkte aan alles dat hij veel ervaring heeft. Een hele rustige, professionele indruk liet hij op mij achter.

Hij heeft mij voorzien van de juiste informatie en mij heel goed op weg geholpen!

(10) Dorien op 14 september 2023

Goede service.

Goed onderbouwde uitleg over mijn opties. Hier kan ik verder mee.

(9) Emily op 5 september 2023

Ik was tevreden

Al mijn vragen werden beantwoord en het was echt een goed gesprek gaf me beter inzicht op wat ik wil

(10) Wendell op 11 augustus 2023

Duidelijk gesprek en met een vertrouwd gevoel weet ik waar ik aan toe ben.

Het was een duidelijk gesprek. Het voelt vertrouwd. Helaas is de situatie best complex waardoor er niet veel mogelijk is. Dit heeft ook te maken met de huidige huizenmarkt. Wel is het belangrijk dat ik nu weet waar ik aan toe ben.

Bedankt.

(9) Anna op 7 augustus 2023

Top

Goed en eerlijk advies. Denken niet aan hun eigen en stellen de klant voorop.

(10) Cor op 26 juli 2023

geweldig geholpen

hele fijne man ! geeft rustig uitleg! en alle vragen beantwoord hij netjes !

(10) Marc op 18 juli 2023

Super!

Heel erg goed geholpen, door iemand met verstand van zake.

(9) W.C.M. op 26 juni 2023

Prettig gesprek, met vrijblijvend advies en fijne opvolging.

Tot op heden enkel een informerend gesprek gehad. Deze is erg fijn gelopen en behulpzaam geweest. Goede ervaring en transparant. Wist antwoord op al mijn vragen.

(9) Mark op 22 juni 2023

Ophelderend

Al mijn vragen werden in de online bespreking beantwoord. Voorbij was het dus echt belangrijk en een opheldering.

(8) Mildred op 19 mei 2023

Snel en kundig

Afspraak was snel ingepland , super veel handige info en antwoorden op onze vragen !

(10) Naomi op 8 mei 2023

Excellent

Excellent choise for anyone looking into buying a new property for the first time. The consultation appointment was very helpful, tailored to my current needs. Friendly and professional. Every question was fully covered. Highly recommended.

(10) Andreas Kotzampasakis op 28 april 2023

Prima geeft heeft duidelijk gehoor aan wens van de klant

Goed gesprek gehad waarin een duidelijke invulling is gegeven aan de wensen.

(9) Fred op 20 april 2023

snel geholpen

Fijn dat er snel gereageerd is tevens alles aangeleverd werd zodat je ook direct. kan beantwoorden cq aanleveren

(9) N.J.F. op 7 april 2023

Gratis en vrijblijvend een afspraak met een hypotheekadviseur?

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen