Beoordeel deze pagina
7,7/10 (51)
Bedankt voor uw beoordeling

Klantbeoordelingen

geweldig geholpen

hele fijne man ! geeft rustig uitleg! en alle vragen beantwoord hij netjes !

(10) Marc op 18 juli 2023

Super!

Heel erg goed geholpen, door iemand met verstand van zake.

(9) W.C.M. op 26 juni 2023

Prettig gesprek, met vrijblijvend advies en fijne opvolging.

Tot op heden enkel een informerend gesprek gehad. Deze is erg fijn gelopen en behulpzaam geweest. Goede ervaring en transparant. Wist antwoord op al mijn vragen.

(9) Mark op 22 juni 2023

Ophelderend

Al mijn vragen werden in de online bespreking beantwoord. Voorbij was het dus echt belangrijk en een opheldering.

(8) Mildred op 19 mei 2023

Snel en kundig

Afspraak was snel ingepland , super veel handige info en antwoorden op onze vragen !

(10) Naomi op 8 mei 2023

Excellent

Excellent choise for anyone looking into buying a new property for the first time. The consultation appointment was very helpful, tailored to my current needs. Friendly and professional. Every question was fully covered. Highly recommended.

(10) Andreas Kotzampasakis op 28 april 2023

Prima geeft heeft duidelijk gehoor aan wens van de klant

Goed gesprek gehad waarin een duidelijke invulling is gegeven aan de wensen.

(9) Fred op 20 april 2023

snel geholpen

Fijn dat er snel gereageerd is tevens alles aangeleverd werd zodat je ook direct. kan beantwoorden cq aanleveren

(9) N.J.F. op 7 april 2023

Goede ervaring en meer mogelijkheden dan ik dacht

Ik ben gebeld en heb een vrijblijvend advies mogen hebben. Hieruit bleek dat ik toch wel meer mogelijkheden had. Ik ga hier gebruik van maken

(10) Arya op 6 april 2023

Very knowledgeable advisor with lots of patience and great communication

Very knowledgeable advisor with lots of patience and great communication

(10) Jonathan op 30 maart 2023

prettig en duidelijk contact

duidelijke info over mogelijkheden, werkwijze en de daarbij behorende kosten. vriendelijke en empathische mede werkster

(9) Loe op 27 maart 2023

zeer deskundig advies

Goede inventarisatie bij intake en deskundig advies

(10) Dick op 14 maart 2023

Duidelijk en prettig gesprek

Alles wat wij hebben besproken schetst een duidelijk beeld over de toekomst op de huizenmarkt. Alles werd openlijk besproken en er zitten geen addertjes onder het gras. Het gesprek was dan ook vrijblijvend en dat vond ik erg fijn.

(8) Latisha op 26 februari 2023

helder en duidelijk gesprek

online helder eerste gesprek gehad

(10) Bram op 24 februari 2023

Uitstekende hulp

Na een berekening gedaan te hebben. Contact gehad met een adviseur van stip en er is veel duidelijk geworden voor ons starters

(10) brian op 20 februari 2023

Very professional and clear

Suzan van Hunen was very professional and explained the process very clearly.

(10) Yuven Muniandy op 17 februari 2023

Goed en begrijpelijk.

De adviseur kwam goed en begrijpelijk over. Hij heeft inderdaad alles bekeken wat de mogelijkheden waren. Wij weten nu echt waar wij aan toe zijn. Dank voor de verstaanbare en begrijpelijk uitleg.

(9) Ad op 16 februari 2023

Jammer maar helaas dat door drie letters mijn wens niet uitkomt

Was duidelijk maar het probleem wat ik had bleef

(8) Jan Brandwijk op 14 februari 2023

Kundig en eerlijk advies

Ik heb mijn persoonlijk advies gesprek als zeer positief ervaren. Na het overleggen van de nodige gegevens heeft de adviseuse een uitgebreide berekening uitgevoerd. Diverse opties en mogelijkheden besproken op basis van mijn situatie. Uiteindelijk heeft dit tot een eerlijk maar negatief advies geleid in het vervolg tot aankoop van de voor oogde woning.

(10) Anoniem op 6 februari 2023

Myn gesprek

Myn gesprek vond ik fijn Ik weet nu wat me mogelijkheden zijn

(10) Jordy Vemeulen op 30 januari 2023

Gratis en vrijblijvend een afspraak met een hypotheekadviseur?

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen