Beoordeel deze pagina
9,4/10 (14)
Bedankt voor uw beoordeling

Klantbeoordelingen

Prima

Goed contact, goede uitleg, Weet informatie. Vriendelijk. Denkt mee

(8) Karin op 18 januari 2018

zeer goed advies

Een zeer ervaren adviseur, die precies weet wat de klant nodig heeft bij het aankoop van een woning, met goed uitleg over het financiële gedeelte. De na zorg is uitstekend en de belangstelling mogen wij zeer prettige ervaren.

(10) Etienne Kranenburg op 14 januari 2018

zeer goed!!

Duidelijk en klantgericht meedenkend. De afwikkeling van de enorme papierwinkel verliep erg goed. Na de foute betaling van de aflosnota aan de bank i.p.v de notaris heeft de secretaresse van hypotheekberekenen dit keurig opgelost.

(10) Ernst op 12 januari 2018

Op korte termijn afspraak kunnen maken. En goed en duidelijk advies

Fijn advies en duidelijke uitleg, En snel actie ondernemen, daar wij op korte termijn een beslissing betreffende aankoop woning wilden maken.

(8) Jacq op 11 januari 2018

Helaas niet alles verlopen volgens afspraak

Passeer datum zou in 2017 zijn. Werd echter 2018, ik mis daardoor belasting voordeel.

(6) Otto W. op 11 januari 2018

snel, eerlijk, klantgericht, op maat, advies

Precies voor mij snel en een op maat hypotheek geregeld.

(8) Ron op 8 januari 2018

Slecht!!!!

Via de site mijn gegevens ingevuld omdat ik een schatting wilde. Word ik meerdere keren gebeld en eigenlijk een gesprek aangepraat. Zit netjes klaar op de afgesproken dag en tijd. Niemand komt opdagen! Uitermate slecht en super teleurstellend! Van mij hoeft deze partij niet meer!

(1) Anoek Verhoeff op 5 januari 2018

Kundig en netjes te woord gestaan.

In eerste oriënterend gesprek zijn een aantal voorstellen en prognoses gedaan. Deze bleken bij de definitieve uitwerking daadwerkelijk een op een te kloppen. Indien Hamza niet bereikbaar is wordt er altijd binnen korte tijd contact opgenomen. Prima!

(9) Guido op 28 december 2017

Uitstekend

Dries heeft mij enorm geholpen met de aankoop van mijn eerste huis. Hij weet heel duidelijk te adviseren, neemt de tijd, is flexibel en altijd vriendelijk en professioneel hoe vaak ik ook belde. Voor mij moeilijk toegankelijk informatie wist hij zo te presenteren dat het voor mij begrijpelijk werd. Hij is elke cent dubbel en dwars waard geweest en meer. Ik zou hem zeker aanbevelen bij vrienden en familie en bij een volgende stap weer inschakelen.

(9) Wendy op 27 december 2017

Prima, goed advies

Robin legt zaken duidelijk en helder uit. Neemt de tijd ervoor.

(8) Arnold op 24 december 2017

Zeer goede service

Dries Vis en Esther Bakker hebben ons fantastisch geholpen met de financiering van onze eerste koopwoning. Uitgebreide service en altijd bereikbaar, ze weten de juiste en snelle wegen te bewandelen om het doel te bereiken. Klasse!

(9) Erik op 23 december 2017

Zeer goed, degelijk, duidelijk

Een aantal zeer goede gesprekken gehad met Petra. Duidelijke uitleg op vragen. Goed bereikbaar voor vragen of opmerkingen. Zeer joviaal en kundig.

(9) Derks op 21 december 2017

Duidelijk, goed geinformeerd, gedreven, komt afspraken na

Mijn ervaring met Ferry is zeer goed. Ik ben dik tevreden over het advies wat hij heeft gegeven, ondanks dat hij nog betere mogelijkheden zag. Wanneer ik vragen had, is hij altijd goed bereikbaar of wanneer hij even niet bereikbaar is, neemt even later contact op. Ook hij heeft de vaart er in gehouden om z.s.m. mijn hypotheek te verhogen en over te sluiten. Complimenten! Fijne feestdagen en een voorspoedig 2018 toegewenst. A. Klumperman

(10) A. Klumperman op 20 december 2017

ik ben uitstekend geadviseerd

Ik had niet zo veel kans op een hypotheek. Op advies van Annemarie Dijkstra (Fehse) heb ik contact gezocht met Ferry Kwakman. Dit heeft geresulteerd in een hypotheek en de aankoop van een woning. Hartelijk bedankt!

(10) Adriaan op 19 december 2017

Dikke prima!!

Vanaf het eerste contact erg tevreden over de samenwerking, de werkwijze, de snelheid van afhandelen en de bereikbaarheid (zelfs 's avonds!!).

(9) Bert op 18 december 2017

Zeer goed

Zeer goed en snel ook adviseur was ik tevreden over

(10) Bilal op 17 december 2017

Ik ben zeer tevreden

Ferry en ik hebben naar de mogelijkheden gekeken die er voor mij waren. Hij heeft geluisterd naar mijn wensen en hieruit zijn concrete afspraken gerold die hij vervolgens uitgevoerd heeft. Ik ben zeer te vreden over de geleverde dienstverlening want ik heb precies gekregen waar ik om vroeg. De communicatie was duidelijk wat een belangrijk punt is bij een hypotheek aanvraag. Ik ben blij dat ik Ferry gekozen heb om mij bij te staan! Mocht ik Ferry zijn dienstverlening nodig hebben in de toekomst zou ik graag weer zaken met hem doen.

(9) Martijn op 17 december 2017

Uitstekend advies

Zeer goed advies gehad over het wel of niet over sluiten van mijn huidige hypotheek. Alle voors en tegens tegens duidelijk tegen elkaar afgezet en een helder advies gegeven.

(10) Wilco Spijkerman op 13 december 2017

Heel goed

Prima geholpen en duidelijk taal gebruik. Netjes alles doorlopen en een goed gevoel der aan overgehouden. Aart is een vakman en weet waar hij over praat

(10) Remon op 11 december 2017

Ja super goed en alles goed uitgelegd

Hele goede hypotheekadviseur hij heeft voor ons zo goed gedaan we zijn er heel blij mee met onze koopwoning

(10) Jurgen op 11 december 2017

Gratis en vrijblijvend een afspraak met een hypotheekadviseur?

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste hypotheeknieuws en de laagste hypotheekrentes? Meld u aan voor onze gratis nieuwsbrief.