Beoordeel deze pagina
7,7/10 (48)
Bedankt voor uw beoordeling

Klantbeoordelingen

Duidelijke communicatie

Ik ben blij dat ik deze website heb gevonden. Nadat ik een berekening ingevuld had ben ik gebeld door een hypotheekadviseur. Er werd goed gecommuniceerd wanneer en hoe we de afspraak gingen doen.

(7) Yuan Xi op 8 May 2020

Goed voor elkaar

Wat ben ik blij dat ik met dit bedrijf in zee ben gegaan. Ik was op zoek naar een verhuurhypotheek en ben zo bij de juiste adviseur terecht gekomen. Fijn gesprek gehad en nu op naar de volgende stap!

(9) Anna Vijver op 30 April 2020

Zeer tevreden

Ik been zeer tevreden over het gesprek dat ik heb gehad met de adviseur. Fijn dat er iemand echt met je meedenkt. Wij kijken er naar uit om onze hypotheek over te sluiten voor lagere maandlasten!

(9) Anouk Konijn op 30 April 2020

Snel voor elkaar

Een dag nadat ik de berekening op de website had gedaan werd ik gebeld door een adviseur en hebben we een vervolgafspraak gemaakt. Snel voor elkaar!

(8) Johan Ooijevaar op 17 April 2020

Goed adviesgesprek

Door hypotheekberekenen.nl ben ik in contact gekomen met een hypotheekadviseur en hebben we een goed eerste gesprek gehad.

(9) Jeffrey Willemse op 9 April 2020

Snel resultaat

Ik heb de maximale hypotheek berekening gedaan en krijg vrijwel meteen een mailtje met hoeveel hypotheek ik kan krijgen. Snel resultaat! Verder werd ik ook opgebeld door een vriendelijke adviseur die mij goed geholpen heeft.

(8) Koos van der Kampen op 1 April 2020

Goed advies

Ik heb een berekening gedaan op de website en werd daarna gebeld door een adviseur om dit te bespreken. De adviseur liet mij een gedetailleerde berekening zien en gaf goed advies. Ik ben tevreden.

(7) Josephine Maarssen op 30 March 2020

Goed op afstand geholpen!

Na het invullen van de berekening ben ik dezelfde dag nog gebeld. We hebben meteen een videogesprek gepland! Fijn dat ik nog geholpen kon worden in deze barre tijd.

(9) Joey op 26 March 2020

Adviesgesprek via videobellen

Nadat ik een berekening heb gedaan ben ik de volgende dag al gebeld door een adviseur. We hebben een videobellen afspraak gemaakt. Fijn dat hypotheekberekenen.nl ook denkt aan het afremmen van het coronavirus. Nu kan ik gewoon mijn hypotheek afsluiten, ook in deze bijzondere tijd.

(8) Henri op 17 March 2020

Excellent service

Yesterday I used the mortgage calculator for expats. Today I received a call from a professional who helped me answer all my questions. Excellent service! Soon I will be buying a house in the Netherlands!

(10) Jack Reed op 12 March 2020

Geholpen

Door een berekening op de website ben ik geholpen. Wilde alleen liever niet gebeld worden.

(6) Fariq Belek op 18 February 2020

Mooie website

Ik wilde mijn hypotheek berekenen en kwam terecht op deze website. Ik kon snel mijn gegevens invullen en kreeg meteen de berekening! Zit goed in elkaar!

(7) Gerda Klaver op 12 February 2020

Fijn gesprek

Ik had een oversluiten berekening gedaan op de website en werd diezelfde middag nog gebeld. De adviseur had een afspraak met mij gemaakt en wij hebben een fijn gesprek gehad. Ik ben het traject met hem ingegaan en heb uiteindelijk mijn hypotheek kunnen oversluiten. Zeer tevreden.

(9) Kai Wong op 5 February 2020

Goed geholpen

Ik had mijn maximale hypotheek berekend op de website en werd dezelfde dag gebeld door een hypotheekadviseur. Fijne website.

(7) Tim Groen op 3 February 2020

Vlotte berekening

Ik kon snel een berekening doen en werd vrijwel meteen gebeld voor een afspraak met een adviseur! Zeer tevreden.

(8) Robert Duinkerk op 24 January 2020

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring gehad met de adviseur via hypotheekberekenen.nl. Goed geholpen en duidelijke uitleg over de mogelijkheden.

(9) Esther de Ligt op 13 January 2020

Prima te spreken

Prima te spreken over de adviseur zijn diensten. Vertelde ons precies hoe het zat en we verwachten komende week al de koop af te ronden.

(8) E. van Leeuwen op 10 December 2019

Alles goed doorgesproken

Overzichtelijk en snel de berekening gemaakt. Bij de adviseur alles goed doorgesproken, hij had kennis van zaken!

(8) Niels Tevree op 25 November 2019

Goede begeleiding

Na een helder advies, bleek het inderdaad een goed plan om onze rente te middelen.

(8) Daniëlle op 22 October 2019

Er wordt goed geluisterd naar je.

Zeer blij met deze partij. Er werd goed geluisterd door de adviseur en heeft er echt aandacht aan besteed.

(9) Klaas van Rengen op 1 October 2019

Gratis en vrijblijvend een afspraak met een hypotheekadviseur?

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen