Beoordeel deze pagina
9,4/10 (14)
Bedankt voor uw beoordeling

Klantbeoordelingen

Goed geholpen

Marcel heeft samen met collega's mij aan een hypotheek geholpen. Zeer klantvriendelijk en klantgericht. Het ging niet zoals het in eerste instantie gewenst was maar Marcel en collega's hebben het uiteindelijk toch nog voor elkaar gekregen.

(10) Lauren op 27 januari 2018

Goed geholpen!

Zeer kundige adviseurs! Goed geholpen met het oversluiten van mijn hypotheek.

(10) Sander op 26 januari 2018

Goed ,keurig

Het was keurig hij deed er alles voor, overleg met elkaar was prima

(8) Henk op 22 januari 2018

met Dries ging de aanvraag prima,duidelijk en correkt afgehandeld.

Dries heeft mijn hypotheek wensen met zijn kennis van zaken prima geregeld en afgerond,met als resultaat een duidelijke op maat hypotheek. Dries is vriendelijk en komt zijn afspraken na.

(8) jan dirksen op 21 januari 2018

Prima en correcte begeleiding

Hamza heeft bewezen de zaken goed te kunnen verwoorden en verstand van zaken te hebben. Al bij de eerste kennismaking zijn er getallen gepresenteerd welke achteraf prima bleken te kloppen. Tevens werd er accuraat op vragen gereageerd.

(9) Guido op 19 januari 2018

Prima

Goed contact, goede uitleg, Weet informatie. Vriendelijk. Denkt mee

(8) Karin op 18 januari 2018

zeer goed advies

Een zeer ervaren adviseur, die precies weet wat de klant nodig heeft bij het aankoop van een woning, met goed uitleg over het financiële gedeelte. De na zorg is uitstekend en de belangstelling mogen wij zeer prettige ervaren.

(10) Etienne Kranenburg op 14 januari 2018

zeer goed!!

Duidelijk en klantgericht meedenkend. De afwikkeling van de enorme papierwinkel verliep erg goed. Na de foute betaling van de aflosnota aan de bank i.p.v de notaris heeft de secretaresse van hypotheekberekenen dit keurig opgelost.

(10) Ernst op 12 januari 2018

Op korte termijn afspraak kunnen maken. En goed en duidelijk advies

Fijn advies en duidelijke uitleg, En snel actie ondernemen, daar wij op korte termijn een beslissing betreffende aankoop woning wilden maken.

(8) Jacq op 11 januari 2018

Helaas niet alles verlopen volgens afspraak

Passeer datum zou in 2017 zijn. Werd echter 2018, ik mis daardoor belasting voordeel.

(6) Otto W. op 11 januari 2018

snel, eerlijk, klantgericht, op maat, advies

Precies voor mij snel en een op maat hypotheek geregeld.

(8) Ron op 8 januari 2018

Slecht!!!!

Via de site mijn gegevens ingevuld omdat ik een schatting wilde. Word ik meerdere keren gebeld en eigenlijk een gesprek aangepraat. Zit netjes klaar op de afgesproken dag en tijd. Niemand komt opdagen! Uitermate slecht en super teleurstellend! Van mij hoeft deze partij niet meer!

(1) Anoek Verhoeff op 5 januari 2018

Kundig en netjes te woord gestaan.

In eerste oriënterend gesprek zijn een aantal voorstellen en prognoses gedaan. Deze bleken bij de definitieve uitwerking daadwerkelijk een op een te kloppen. Indien Hamza niet bereikbaar is wordt er altijd binnen korte tijd contact opgenomen. Prima!

(9) Guido op 28 december 2017

Uitstekend

Dries heeft mij enorm geholpen met de aankoop van mijn eerste huis. Hij weet heel duidelijk te adviseren, neemt de tijd, is flexibel en altijd vriendelijk en professioneel hoe vaak ik ook belde. Voor mij moeilijk toegankelijk informatie wist hij zo te presenteren dat het voor mij begrijpelijk werd. Hij is elke cent dubbel en dwars waard geweest en meer. Ik zou hem zeker aanbevelen bij vrienden en familie en bij een volgende stap weer inschakelen.

(9) Wendy op 27 december 2017

Prima, goed advies

Robin legt zaken duidelijk en helder uit. Neemt de tijd ervoor.

(8) Arnold op 24 december 2017

Zeer goede service

Dries Vis en Esther Bakker hebben ons fantastisch geholpen met de financiering van onze eerste koopwoning. Uitgebreide service en altijd bereikbaar, ze weten de juiste en snelle wegen te bewandelen om het doel te bereiken. Klasse!

(9) Erik op 23 december 2017

Zeer goed, degelijk, duidelijk

Een aantal zeer goede gesprekken gehad met Petra. Duidelijke uitleg op vragen. Goed bereikbaar voor vragen of opmerkingen. Zeer joviaal en kundig.

(9) Derks op 21 december 2017

Duidelijk, goed geinformeerd, gedreven, komt afspraken na

Mijn ervaring met Ferry is zeer goed. Ik ben dik tevreden over het advies wat hij heeft gegeven, ondanks dat hij nog betere mogelijkheden zag. Wanneer ik vragen had, is hij altijd goed bereikbaar of wanneer hij even niet bereikbaar is, neemt even later contact op. Ook hij heeft de vaart er in gehouden om z.s.m. mijn hypotheek te verhogen en over te sluiten. Complimenten! Fijne feestdagen en een voorspoedig 2018 toegewenst. A. Klumperman

(10) A. Klumperman op 20 december 2017

ik ben uitstekend geadviseerd

Ik had niet zo veel kans op een hypotheek. Op advies van Annemarie Dijkstra (Fehse) heb ik contact gezocht met Ferry Kwakman. Dit heeft geresulteerd in een hypotheek en de aankoop van een woning. Hartelijk bedankt!

(10) Adriaan op 19 december 2017

Dikke prima!!

Vanaf het eerste contact erg tevreden over de samenwerking, de werkwijze, de snelheid van afhandelen en de bereikbaarheid (zelfs 's avonds!!).

(9) Bert op 18 december 2017

Gratis en vrijblijvend een afspraak met een hypotheekadviseur?

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste hypotheeknieuws en de laagste hypotheekrentes? Meld u aan voor onze gratis nieuwsbrief.