Beoordeel deze pagina
9,2/10 (21)
Bedankt voor uw beoordeling

Klantbeoordelingen

Goede service en snelle afhandeling

Na het in contact worden gebracht met een hypotheekadviseur, hadden we snel het huis kunnen kopen. Nette service!

(8) Leon Winters op 20 maart 2019

Snel aan een tweede hypotheek

Doordat we snel een afspraak hebben gemaakt, konden we ook snel onze tweede hypotheek afronden. Nu we een extra hypotheek hebben gekregen kunnen we ons huis groter verbouwen.

(8) Linda T. op 11 maart 2019

It all worked out!

I did the expat mortgage calculator online and it helped a lot in finding a mortgage advisor. I expected it to be hard to find the right person, but it worked out. After that I quickly found a nice place to live in Amsterdam. Great!

(10) Quinn Davis op 5 maart 2019

Geweldig, hoe ik ben geholpen.

Geweldig! Hoe ik ben geholpen bij het vinden van de juiste hypotheek. Nadat ik een berekening heb ingevuld, werd ik snel terug gebeld om een gesprek met een hypotheekadviseur in te plannen. Na het gesprek heb ik veel duidelijkheid gekregen over welke opties er open stonden. Nu weet ik waar ik aan toe ben en welke hypotheek ik moet kiezen.

(10) Rosalie S. op 25 februari 2019

Perfecte website voor je hypotheekberekening

Ideaal toen ik de hypotheekberekening ging doen op deze website. Na alles ingevuld te hebben kreeg je een duidelijke berekening in de mail.

(8) Rick Koetsier op 18 februari 2019

Hypotheekadvies

We hebben na een goed gesprek met de hypotheekadviseur die geregeld was door hypotheekberekenen.nl duidelijkheid over onze situatie. Nu weten we naar welke huizen we kunnen gaan kijken. We hebben nu al een huis op het oog en gaan nu de financiering rond krijgen, zodat we snel in het huis kunnen.

(7) Froukje & Pieter op 11 februari 2019

Huis gekocht en nu blij!

Recent een huis gekocht en krijg binnenkort ook de sleutel! Er werd tijd genomen tijdens het gesprek en uiteindelijk werden alle opties doorgenomen met de verschillende hypotheken. De hypotheekadviseur heeft goed gehandeld waardoor snel en makkelijk door het proces heen ben gelopen. Ideaal!

(7) Eva Verweij op 5 februari 2019

Oversluittest uitgevoerd

Oversluittest gedaan op de website en er kwam uit dat ik nu mijn hypotheek kan oversluiten. Nu nog een afspraak met een hypotheekadviseur en dan mijn hypotheek oversluiten.

(8) Berber op 28 januari 2019

Snel een huis gevonden na de berekening te hebben ingevuld.

Afgelopen november de berekening ingevuld en zo kwamen we in contact met een hypotheekadviseur bij ons in de buurt. Nu weten wij hoeveel hypotheek wij kunnen krijgen en welke huizen we kunnen gaan bezichtigen. Afgelopen week al bij één huis langs geweest om te bezichtigen. Dit ziet er allemaal goed uit en wij hebben de kans om een bod uit te brengen op het huis. Via Hypotheekberekenen.nl is alles mooi snel gegaan!

(10) Chris en Julia op 21 januari 2019

Super snel geregeld

Via deze website een maximale hypotheek berekening ingevuld en had al een dag later contact met het bedrijf. Eind van de week had ik al een gesprek met een hypotheekadviseur, waar ik zeer tevreden over was. Echt super snel geregeld allemaal.

(10) Patrick Leeuw op 7 januari 2019

Bekwaam en vakkundig

De adviseur was ervaren en betrokken. Alles liep volgens afspraak. Hij gaf een goede uitleg over de mogelijkheden en was altijd bereikbaar voor vragen. Ik raad ze van harte aan.

(9) Esther en Bart op 31 augustus 2018

Ons eerste huis

Via Internet Hypotheekberekenen gevonden. We hadden voor een bezichtiging op woensdag een berekening gemaakt. Op donderdag direct een afspraak gemaakt met de adviseur en vrijdag was de woning van ons. Door de enorme inzet van onze Adviseur is het allemaal heel snel gegaan. Alles werd duidelijk uitgelegd en iedere vraag kon dag en nacht gesteld worden. Het was best spannend voor ons, maar we voelde ons echt op ons gemak. Het contact liep goed en soepel via e-mail en de telefoon. We zijn super blij met hoe snel en makkelijk alles geregeld is. Super bedankt!

(10) David & Britney op 31 juli 2018

Snel en goed geholpen

De adviseur heeft mij direct geholpen bij het uitzoeken van de mogelijkheden. Blijkt dat ik nog even moet sparen, maar ik kom zeker terug!

(9) Marchel van de Linde op 19 juli 2018

Goede service!

Goed geholpen door deze mensen! :) adviseur reageert snel! Zondagavond 10 uur in de avond maakt niet uit hij beantwoordde alle vragen haha. Hele lieve man!

(10) Anna Cuma op 9 juli 2018

Duidelijk en zeer prettig

De hypotheekadviseur heeft ons geholpen met de aankoop van ons nieuwe huis. De adviseur is uiterst zorgvuldig, duidelijk en kundig en door zijn advies hebben wij met veel plezier onze woning kunnen aankopen. We raden de hypotheekadviseur aan iedereen aan!

(10) Tineke op 20 juni 2018

Meer dan tevreden

Arend van hypotheekberekenen heeft ons erg goed geholpen met het vinden van de juiste hypotheek. De communicatie was prettig, er werd uitgebreide uitleg gegeven en hij was altijd via telefoon of whatsapp te bereiken. Eerder hebben we het geprobeerd bij een andere hypotheekadviseur maar daar waren ze bij lange na niet zo vriendelijk en behulpzaam. Kan het persoonlijk van harte aanraden!

(9) Linda op 24 mei 2018

professioneel en makkelijk

Ik raad iedereen aan om de hypotheek over te sluiten via hypotheekberekenen.

(10) R.S. op 30 april 2018

Geweldige tussenpersoon

Geweldige tussenpersoon. Erg goed in de informatieverplichting, alles werd goed uitgelegd, de adviseur had ook nog een eigen website waarop je veel informatie kon vinden! Aanrader!!

(9) A. Köningen op 6 april 2018

Goede service en behulpzaam

De adviseur besteedde erg veel tijd om duidelijk te maken wat een geldverstrekker exact nodig had en hoe ik dit het beste via internet kon aanleveren, erg behulpzaam! Alles wordt steeds meer digitaal en het is érg fijn als iemand je daarbij helpt (ben al 59 dat zal een hoop verklaren).

(9) Harman G. op 27 februari 2018

Hele goede ervaring

Dhr. Kluiters is een hele goede als het gaat om advies en aanvragen van de hypotheek. Heeft alles goed uitgelegd, geen vraag was te gek. Hij heeft de tijd voor ons genomen en ons heel goed geholpen.

(10) Chantal op 20 februari 2018

Gratis en vrijblijvend een afspraak met een hypotheekadviseur?

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen