Beoordeel deze pagina
9,2/10 (21)
Bedankt voor uw beoordeling

Klantbeoordelingen

Zeer fijn verlopen

Ik heb een fijne ervaring gehad met Joost en Esther ze waren zeer duidelijk en je had altijd binnen een dag of 2 weer reactie op je mail fijn verlopen

(10) Ard Jan van Manen op 13 juni 2017

Nette service, persoonlijk en met aandacht

Onze situatie (twee ondernemers + flexcontract) was best ingewikkeld en alles wat tegen kon zitten, zat tegen. Het was spannend tot het einde maar Erik was bereikbaar, is zelfs twee keer langs gekomen en nam de tijd. Uiteindelijk is het gelukt! Erg blij mee.

(9) Marinde op 3 juni 2017

nogmaals heel erg bedankt!

Ik kan niets anders dan mij aan te sluiten bij alle eerder vermelde lovende woorden. Alles wordt voor je uit de kast gehaald en er wordt niet opgegeven totdat alle wegen bewandeld zijn. Ik ben het FA-team zeer dankbaar. Mijn grote dank gaat uit naar Lisanne en mijn speciale dank gaat uit naar Erik.

(10) Ramazan op 1 juni 2017

Betrouwbaar, eerlijk en komt gemaakte afspraken na.

Robin heeft ons perfect begeleid in de aankoop van onze woning. Het is uiteindelijk een traject van een half jaar geworden waarin wij veel van hem hebben gevraagd. Robin toonde geduld en kwam altijd zijn gemaakte afspraken na. Erg goede en prettige ervaring!

(9) Uulke en Laura op 28 mei 2017

gewoon goed geregeld

goed geadviseerd , goed geholpen, goede communicatie

(9) Jan op 17 mei 2017

Zeer tevreden

Mark is betrokken en kundig. Hij analyseert je persoonlijke situatie en geeft je advies op maat. Met veel geduld legt hij alle stappen duidelijk uit. Hij is accuraat, doet wat hij zegt en reageert altijd snel.

(10) Hilde op 13 mei 2017

Goed, duidelijk en maakt een betrouwbare indruk

Zeer goede indruk. We dachten dat we niet van de de beleggingshypotheek af konden komen. We hadden al enkele keren advies ingewonnen en het zou niet kunnen. Dhr. Teeuwisse heeft het aan tafel allemaal zorgvuldig uitgezocht en hij vond toch een constructie. Uiteindelijk scheelt het ons E 150,- per maand en nog veel belangrijker; onze woning staat niet meer onder water.

(9) Bert op 1 mei 2017

Zeer goed

Ik ben zeer tevreden over alles

(8) Eageene op 29 april 2017

Betrouwbaar, adequaat, komt afspraken na.

Reeds verwoord in een persoonlijke mail.

(10) Dennis op 18 april 2017

goed te bereiken, vlot handelen.

alles wordt snel geregeld en wordt overal achter aan gebeld. komt bij je thuis langs op tijden die jouw goed uitkomen vriendelijke zoekt na andere oplossings als de ene niet werkt. in begrijpbare taal uitgelegd

(9) marielle op 7 april 2017

Heel goed, super tevreden!

  • op tijd

  • netjes

  • zit er goed achteraan (als je zelf even iets vergeet=fijn!)

Kortom een 10!

(10) Debby op 31 maart 2017

Uitstekend advies, helder, behulpzaam

Het advies en de begeleiding bij het oversluiten van de hypotheek verliep vanaf het eerste contact met Dries Vis zeer prettig, deskundig en servicegericht. Er werd tijd genomen en uitvoerig gekeken naar de beste mogelijkheden en ook werd er meegedacht over het hele financiële/pensioen plaatje. Alles werd snel en netjes geregeld via de mail en regelmatig telefonisch contact gehad tot en met de overdracht. Nogmaals hartelijk dank voor de uitstekende, heldere service, ook dank aan de binnendienst.

(9) Patricia op 12 maart 2017

Duidelijk en zorgvuldig

Prettig contact met Dries Vis. Vragen werden door Esther Bakker goed en snel beantwoord. Kortom, een afwikkeling die je vrienden zou adviseren.

(8) Joop Nieborg op 28 februari 2017

Wij zijn zeer tevreden

De afspraak voor het eerste gesprek kon op zeer korte termijn gemaakt worden. Ook de volgende afspraken waren flexibel in te plannen. Dries dacht goed mee en wilde echt maatwerk leveren. Hij kwam met creatieve oplossingen en gaf echt een duidelijk totaalbeeld van de heel onze financiële situatie. Wij zijn niet thuis in het hele hypotheek gebeuren, maar Dries nam uitgebreid de tijd om dingen uit te leggen. Ook reageerde hij snel op onze vragen per e-mail. Tevreden zijn wij ook over de administratieve afhandeling. Je moet heel wat documenten opleveren en iedere keer nadat ik een document gemaild had kreeg ik een overzicht met de documenten die ik nog aan moest leveren.

(10) Familie Beekman op 15 februari 2017

Zeer tevreden

Zeer tevreden over het advies en de hulp die wij hebben gehad van Frank Teeuwissen. Frank staat altijd voor je klaar en is erg betrokken. Het contact is erg prettig. Bij aankoop van ons huis in 2009 hebben wij ook Frank als adviseur gehad.

(10) Cindy op 20 januari 2017

Perfect advies op maat

Naast prima advise voor oversluiten hypotheek ook een prima analyse pensieon met advise.

(9) Fred op 14 januari 2017

Zeer goed en behulpzaam

Frank heeft ons zeer goed geholpen en geadviseerd bij het uitzoeken en afsluiten van onze hypotheek. We konden met alle vragen en onduidelijkheden bij hem terecht en we werden elke keer zeer vlot en vriendelijk geholpen. Ook was het erg fijn dat hij het in Jip en Janneke taal kon uitleggen.

(9) Sarianne op 4 januari 2017

zeer duidelijk, neemt de tijd, ontzorgt

Mark neemt de tijd voor ons, hij is behulpzaam en kijkt waar hij advies kan geven, regelt taxateur enz. enige nadeel is dat het al met al een behoorlijke poos heeft geduurd voordat onze hypotheek overgesloten was.

(9) Frank op 20 december 2016

Top!

Frank heeft ons uitstekend geholpen. Hij heeft rustig de tijd genomen om alles uit te leggen. Top!

(9) Mischa op 9 december 2016

Flexibel/betrokken/deskundig

Wij hebben Dries leren kennen als een betrokken adviseur. Op momenten dat we het niet verwachtte, belde hij op om te vragen of alles nog naar wens verliep. Dat hebben wij als prettig ervaren. Dat hij vanuit Zwolle (of daar in de buurt) de tijd nam om (meerdere keren) langs te komen, heeft ons positief verbaasd. Wij zouden de volgende keer zeker weer gebruik maken van de diensten van Dries.

(8) Sander op 30 november 2016

Gratis en vrijblijvend een afspraak met een hypotheekadviseur?

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen