Beoordeel deze pagina
9,6/10 (18)
Bedankt voor uw beoordeling

Klantbeoordelingen

zeer duidelijk, neemt de tijd, ontzorgt

Mark neemt de tijd voor ons, hij is behulpzaam en kijkt waar hij advies kan geven, regelt taxateur enz. enige nadeel is dat het al met al een behoorlijke poos heeft geduurd voordat onze hypotheek overgesloten was.

(9) Frank op 20 december 2016

Top!

Frank heeft ons uitstekend geholpen. Hij heeft rustig de tijd genomen om alles uit te leggen. Top!

(9) Mischa op 9 december 2016

Flexibel/betrokken/deskundig

Wij hebben Dries leren kennen als een betrokken adviseur. Op momenten dat we het niet verwachtte, belde hij op om te vragen of alles nog naar wens verliep. Dat hebben wij als prettig ervaren. Dat hij vanuit Zwolle (of daar in de buurt) de tijd nam om (meerdere keren) langs te komen, heeft ons positief verbaasd. Wij zouden de volgende keer zeker weer gebruik maken van de diensten van Dries.

(8) Sander op 30 november 2016

Prima

Wij vonden het prettig dat Ferry bij ons aan huis kwam. In alle rust heeft hij ons de stappen uitgelegd en het hele proces, vanaf de eerste bezichtigingen tot het ondertekenen van de hypotheekakte, begeleid. We hadden achteraf nog wat vragen over de rente die geldt voor onze hypotheek omdat dit voor ons onduidelijk was en dat heeft hij ons opnieuw bij ons thuis uitgelegd. Wij zijn daarmee tevreden over zijn begeleiding in het proces.

(8) Andries op 22 november 2016

Ik heb een duidelijke en een uitgebreid informatie gekregen

Tevreden van een snelle afspraak en heldere uitleg.

(8) Armen op 20 november 2016

Luisterend oor, beoordelen van klantinfo en goed advies

Jan te Winkel heeft goed naar ons geluisterd en heeft het juiste advies gezocht en gegeven. Jan weet wie hij voor zich heeft en praat op het niveau van de klant. Op een gelijkwaardig niveau en met humor heeft jan ons door de formulieren geleidt

(9) Dick en Joke op 17 november 2016

Prettig, persoonlijk en gedegen advies!

Onlangs hebben we onze hypotheek over laten sluiten, omdat de rente vaste periode van de lopende hypotheek afliep. Dries heeft alle mogelijke opties met ons door genomen en uiteindelijk hebben we een voor ons passende nieuwe hypotheek gekozen. We hebben Dries als een kundige adviseur ervaren, die goed naar de wensen van de klant luistert. Daarnaast ook een man die mee denkt in oplossingen. Kortom een hele fijne ervaring!

(9) Dick en Katja op 11 november 2016

Zeer deskundig en meedenkend

Ferry heeft mij met veel kennis van zaken aan een nieuwe hypotheek geholpen. Ook nadat dit had plaatsgevonden kan ik bij Ferry terecht voor vragen.

(9) Michél op 9 november 2016

prima werk

Ferry heeft mij prima geadviseerd in persoonlijke gesprekken. De communicatie via email daarna verliep vlot.De geldverstrekkers stelden helaas steeds weer nieuwe voorwaarden. Hierdoor duurde het proces langer dan gedacht. Ferry bleef gestaag doorzoeken en uiteindelijk kwam er een heel gunstig voorstel binnen.

(9) Wolf op 31 oktober 2016

Goed!

Mark is een hele rustige en vriendelijke man die ons ontzettend gesteund heeft in de aankoop van onze woning!

(9) Annemarie op 28 oktober 2016

Vakkundig, duidelijk, behulpzaam en altijd bereikbaar.

Ik heb de dienstverlening van de Financiële Alliantie als prettig ervaren. Dit omdat mijn hyptoheekadviseur altijd bereikbaar was voor vragen en overal mee hielp. Er waren een aantal obstakels waarmee Dries mij goed heeft geholpen waardoor de aankoop van mijn woning afgerond kon worden.

(8) Dennis op 23 oktober 2016

Goed en professioneel advies

Goed advies gehad. Dries denkt mee in oplossingen aangaande persoonlijke situatie en wat daarin de mogelijkheden zijn. Gaande weg het proces goed op de hoogte gehouden en adequaat in het beantwoorden van vragen of het uitzoeken van opties. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

(9) Wilco op 17 oktober 2016

Vakkundig den behulpzaam

Om onze gehuurde woning te kopen en daarmee de woonlasten laag te houden hebben we veel vakmanschap ondervonden van Miranda Hoogerdijk, waarvoor nogmaals onze dank. Joop van den Berg.

(9) Joop van den Berg op 7 oktober 2016

Fijne betrouwbaar persoon

Frank is een fijne, betrouwbare man. Heeft voor ons veel uitgezocht en goed geholpen met het kiezen van een hypotheek. Zeker een persoon om aan te raden.

(9) Fleuren op 30 september 2016

Zeer goed

Heel correct, duidelijk advies, verstand van zaken. Prettig contact en een snelle afhandeling van alle administratie.

(9) H. op 24 september 2016

uitstekend

Albert Jan Bosboom heeft alle hobbels op de weg glad gestreken die we tegen kwamen. Helaas waren dit er nogal wat. Hij heeft veel moeten bellen en mailen om iedereen op 1 lijn te krijgen.

(9) S. op 15 september 2016

Zeer goede, eerlijk, goedgeregeld bemiddeling

Ik heb Albert Jan als een eerlijke, zeer vriendelijke en een goed geïnformeerde adviseur ervaren. Ik kon hem 24/7 bellen als dat nodig was. Hij heeft tijdens de bemiddeling veel zaken voor mij uitgezocht, wanneer een risico overlijdens verzekering niet doorging. Uiteindelijk een goede verzekering gevonden. Dit advies was zijn geld dubbel en dwars waard. Nogmaals bedankt Albert Jan.

(9) Bart op 10 september 2016

Deskundig, duidelijk en betrokken

Ik ben in contact gekomen met Erik en hij was direct erg klantgericht, meedenkend en betrokken. Tijdens het eerste gesprek legde hij alles duidelijk uit en besprak met ons wat de mogelijkheden waren. Hierdoor wisten we snel waar we aan toe waren zonder verrassingen. Daarna heeft hij het stokje overgedragen aan Janine en het gesprek dat we met haar hadden was voor ons ook heel helder. Ze gaf ons direct een gevoel van vertrouwen en nam al snel onze zorgen weg. Tot het laatste moment was het toch nog even spannend maar maar ze heeft ons er prima doorheen geloodst en telkens goed geïnformeerd over de stand van zaken op een hele prettige en open manier. Esther heeft ons dossier compleet gemaakt en ons daarna ook prima op de hoogte gehouden. Wat een top team! Ik zou iedereen De Financiële Alliantie aanbevelen want ik heb niets anders dan goede ervaringen. Bedankt voor jullie hulp en betrokkenheid bij de aankoop van ons nieuwe huis! Mochten we ooit weer een ander huis kopen dan zullen we zeker weer bij jullie komen.

(10) Cindy op 31 augustus 2016

klantvriendelijk, snel, goed advies, toegankelijk

Vriendelijke man die per mail en telefonisch toegankelijk is. Geeft vaak snel een reactie en fijn advies. Wij hebben er veel aan gehad. Erg fijn dat ondanks het faillisement van het bouwbedrijf Frank ons bleef adviseren. Ondertussen is de bouw van onze woning na een jaar eindelijk gestart!

(9) Melanie op 25 augustus 2016

heel erg tevreden

Albert Jan heeft zijn goede kennis en vriendelijke en betrouwbare uitstraling me volledig door het proces geleid met betrekking van zoeken naar de juiste hypotheek en de aanvraag ervan.Het was fijn dat dit in mijn eigen omgeving kon en ook op een tijdstip waarop het mij paste.De hypotheekaanvraag verliep snel en zonder enig probleem.

(10) carla op 13 augustus 2016

Gratis en vrijblijvend een afspraak met een hypotheekadviseur?

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen