Beoordeel deze pagina
8,2/10 (39)
Bedankt voor uw beoordeling

Klantbeoordelingen

Eerlijk, betrouwbaar en snel

We zijn erg goed geholpen. Ondanks dat de bank er erg lang over heeft gedaan heeft Erik er alles aan gedaan om het op tijd voor elkaar te krijgen. De afspraken aan huis zijn ook erg fijn!

(10) Annely op 1 april 2015

Super!

Goede uitleg gehad van Lody. Hij nam de tijd voor ons en heeft ons geholpen bij diverse vraagstukken. Betrouwbaar en fijn adres!

(8) Anja op 25 maart 2015

Top service klantgericht

Zeer vriendelijke man met goede adviesen en verstand van zaken, stapje extra gedaan voor eigen ondernemer. Kort om top vent

(10) Ivo ten Have op 21 maart 2015

Boven verwachting !!

Prettig persoonlijk contact, altijd bereikbaar voor vragen, pro-actieve hulp, open en transparante calculatie en een meer dan een goede nazorg.

(10) Dave op 13 maart 2015

Zeer klantvriendelijk, meer mogelijk als bij anderen

Zeer goede ervaring met deze adviseur, zeer klantvriendelijk, doet meer en gaat verder als dan je mag verwachten, ook de hoogte van het hypotheek bedrag dat mogelijk is, is een positieve uitzondering ten opzichte can alle andere aanbieders. Daarnaast werden de afspraken zeer goed nagekomen! Kortom top!

(10) John op 8 maart 2015

Plezierig, effectief en correct

Ik heb Margreet ervaren als een uiterst professionele adviseuse, die snel aansluiting vond in mijn wensen. Ik vertrouw haar volledig en ervaar haar als een uiterst prettige ondersteuning/meedenker/invuller van mijn vragen omtrent mijn hypotheek.

(10) Sabine op 6 maart 2015

Goede begeleiding en advies

We werden op de hoogte gehouden over de gang van zaken m.b.t. het aankopen van ons huis en daarbij goed geadviseerd over de te nemen hypotheek waarbij gelet werd op het juist afsluiten van een zo gunstig mogelijke hypotheek.

(9) Rob op 25 februari 2015

Zeer goed

Barry heeft hij echt geholpen met zijn eerlijke advies. Het was voor mij eerste keer dat ik een huis kocht en was enorm nerveus ervoor hoe ik al de papier werk zal gaan regelen. Maar Barry heeft voor mij alles gedaan. Ik zal Barry zeker aanraden aan iedereen.

(10) Karan op 17 februari 2015

Zeer duidelijk en betrokken

Snel, behulpzaam en duidelijke taal.

(10) Anoniem op 13 februari 2015

Klantvriendelijk, professioneel, pro actief en behulpzaam.

Frank bedankt!!

(8) Roy Bardewee op 8 februari 2015

Erg goed bevallen!

Vanwege wat complicaties met het verkrijgen van een hypotheek contact gezocht met FA. We kregen meteen het idee dat onze adviseur actief meedacht en oplossingen aandroeg waar we wat aan hadden. Uiteindelijk met een tevreden gevoel een hypotheek afgesloten. Op naar ons nieuwe huis ;-)

(10) L de Graaf op 3 februari 2015

super!

Persoonlijk en zeer behulpzaam! Zeker een aanrader! Blijf zo persoonlijk en betrokken zoals nu, dat onderscheidt jullie van alle anderen! Bedankt voor alles

(10) Mariel op 29 januari 2015

Snel, duidelijk en klantgericht

Lody Jenezon was ons door familie aanbevolen en hij heeft de verwachtingen meer dan waargemaakt. Zijn advies was duidelijk, beargumenteerd en overzichtelijk. Hij neemt de tijd om e.e.a. uit te leggen en waarom bepaalde keuzes gunstig of ongunstig zijn. De financiële en administrative afwikkeling ging ook vrijwel vlekkeloos, en hij en zijn team zijn altijd snel te bereiken er email of telefoon. Dus zeker aan te bevelen!

(8) BA op 20 januari 2015

Super

Voor de tweede keer top geregeld.

(10) Kevin op 18 januari 2015

uitstekend

Ben zeer zorgvuldig en vlot door alle stappen heen geleid mbt het aanvragen van een hypotheek. Complimenten niet alleen voor beide hypotheekadviseurs, maar ook voor het team daarom heen. Mijn vragen werden zeer snel en adequaat beantwoord, zelfs 's avonds en in het weekend. Daarnaast heb ik de persoonlijke betrokkenheid en het pro-actief informeren, heel erg gewaardeerd. En dan doel ik ook op het contact met de hypotheekverstrekker om de laatste rentedaling voor mij te realiseren, terwijl al door hen een offerte was uitgebracht. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een mooi aanbod van de hypotheekverstrekker, met een hele lage rente voor 20 jaar vast. Kan dit team van harte aanbevelen, ook aan mensen zoals ik, die voor het eerst een hypotheek moeten afsluiten.

(10) MF op 13 januari 2015

uitstekend advies en prettig contact

We hadden zelf al redelijk op internet gezocht naar hypotheken, maar met Frank hebben we de beste deal gevonden. Ook prettig: de in te leveren administratie werd door de bank in een keer compleet bevonden dankzij de zorgvuldigheid van Frank.

(10) Jan op 10 januari 2015

Adequate service!

Ivm aankoop woonhuis in contact gekomen met Lody. De dag dat ik belde naar De Financiele Alliantie is Lody ook langs gekomen om onze wensen te inventariseren. De uitleg en service zoals uitgelegd in het gesprek is perfect nagekomen en heeft onze verwachtingen overtroffen. Duidelijkheid, eerlijkheid en snelle service! Wij zijn zeer tevreden!!

(10) Pascal op 7 januari 2015

Frank regelt het gewoon

Correcte afhandeling met goed advies en inzicht van zaken. De heer Teeuwissen weet de klant goed in te schatten en geeft vertrouwen daar waar nodig. Zijn netwerk bij de hypotheekverstrekkers maakt dat er een comfort ontstaat bij de aanvrager welke in de druke tijd van aankoop van groote waarde is

(9) Jan-Maarten op 2 januari 2015

Laagdrempelig, kundig, duidelijk

Wij zijn leken op het gebied van hypotheken en financiering, zijn netjes en duidelijk te woord gestaan. Snel en duidelijk antwoord gekregen op allerlei vragen.

(10) Silke op 28 december 2014

Zeer goed, duidelijk en precies

Zeer prettige persoonlijkheid en heeft goed verstand van zaken 5 sterren!

(10) Anne-Marie op 22 december 2014

Gratis en vrijblijvend een afspraak met een hypotheekadviseur?

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen