Beoordeel deze pagina
7,6/10 (50)
Bedankt voor uw beoordeling

Klantbeoordelingen

Zeer tevreden

Ik had mij geen betere hypotheekadviseur kunnen wensen. Wat een geweldige inzet. Goed bereikbaar via mail en telefoon. Ondanks alle tegenslagen (van buitenaf) is het hun toch gelukt om snel en vakkundig mijn hypotheek geregeld te krijgen. Zou het iedereen adviseren.

(10) Jet op 7 augustus 2015

Perfecte dienstverlening

In eerste instantie liepen wij rond met het idee een bestaand huis te kopen. Vandaar via internet contact gezocht met De Financiële Alliantie / Hypotheekberekenen.nl over onze mogelijkheden. Direct op zondag antwoord gekregen van Erik. Na verloop van tijd gemerkt dat we niks bestaands naar onze zin konden vinden. Toen begon het idee te leven zelf te gaan bouwen. Hierop hebben we Erik eens uitgenodigd bij ons thuis om te praten over onze financiële mogelijkheden. Na meerdere bezoeken vanuit het verre oosten naar het zuiden en aardig wat berichten op de mooiste momenten, zijn we tot een voor ons goede hypotheek gekomen. De manier van adviseren hebben wij als erg prettig ervaren en hetgeen geadviseerd wordt is helemaal uitgekomen! En nu is het zover, we zijn nu ons eigen droomhuis aan het bouwen.

(10) Fam. Paashuis op 24 juli 2015

Perfecte snelle en duidelijke service

Ontzettend tevreden met de service en begeleiding gedurende het gehele proces. Zeer snelle antwoorden op al onze vragen was heel prettig. Bedankt Erik voor al je hulp!

(10) Hans op 5 juli 2015

Klant is koning!

Directe en vlotte communicatie per mail, bij vragen heel erg snel antwoord. Verstand van zaken en heel erg scherp met de prijs. Afspraken zelfs buiten kantooruren bij je thuis. Voor iedereen die graag een huis wil kopen ( oversluiten, whatever ) een aanrader!!

(10) Sjoerd op 20 juni 2015

Tevreden

Wat ik als naar ervaren heb, is dat bijna alles via internet ging. Ik ben hiermee niet handig. Verder duidelijke uitleg.

(8) Paulien op 30 mei 2015

Uitmuntende diensverlening

De financiele alliantie is door het vuur gegaan om een hypotheek te krijgen voor ons droomhuis, met name vanwege de restschuld. Nadat later de regels zijn versoepeld heeft de Financiele alliantie wederom veel moeite moeten doen om de hypotheek, inclusief lening overgesloten te krijgen naar een nieuwe verstrekker tegen gunstiger tarieven. Door hun hoge kennisniveau zijn ze in staat om je te voorzien van de juiste hypotheek, links of rechtsom. Zeer prettig zakendoen.

(10) Ruben op 17 mei 2015

Goed werk, nam veel taken over.

Erik deed het prima. Hij regelde alles, zelf hoefde ik weinig te doen. Ideaal.

(9) Barney op 30 april 2015

Echt uitmuntend!

Fantastische benaderbaarheid op ieder moment, maximale inspanningen geleverd om het doel voor elkaar te krijgen en bovenal ook nog eens erg vriendelijke service. Bovendien staat daar een zeer scherpe prijs tegenover. Ik zou de Financiële Alliantie werkelijk aan iedereen aanbeleven.

(10) Paul op 19 april 2015

Voldoende inzet

In eerste instantie goed. Nadeel vonden we dat er verwacht werd dat we alles digitaal aanleverden, dus ook zelf scannen van documenten. Dat ging ons wat te ver, aangezien we hier niet de ideale apparatuur voor hebben en we ervan uitgingen dat het bedrijf voor zoveel euro's ook wel zelf iets extra's kan doen.

(6) F op 13 april 2015

Super

Margreet is een bovengemiddeld betrokken adviseur, optimaal bereikbaar en altijd bezig creatieve oplossingen te zoeken.

(10) Wieb op 11 april 2015

Eerlijk, betrouwbaar en snel

We zijn erg goed geholpen. Ondanks dat de bank er erg lang over heeft gedaan heeft Erik er alles aan gedaan om het op tijd voor elkaar te krijgen. De afspraken aan huis zijn ook erg fijn!

(10) Annely op 1 april 2015

Super!

Goede uitleg gehad van Lody. Hij nam de tijd voor ons en heeft ons geholpen bij diverse vraagstukken. Betrouwbaar en fijn adres!

(8) Anja op 25 maart 2015

Top service klantgericht

Zeer vriendelijke man met goede adviesen en verstand van zaken, stapje extra gedaan voor eigen ondernemer. Kort om top vent

(10) Ivo ten Have op 21 maart 2015

Boven verwachting !!

Prettig persoonlijk contact, altijd bereikbaar voor vragen, pro-actieve hulp, open en transparante calculatie en een meer dan een goede nazorg.

(10) Dave op 13 maart 2015

Zeer klantvriendelijk, meer mogelijk als bij anderen

Zeer goede ervaring met deze adviseur, zeer klantvriendelijk, doet meer en gaat verder als dan je mag verwachten, ook de hoogte van het hypotheek bedrag dat mogelijk is, is een positieve uitzondering ten opzichte can alle andere aanbieders. Daarnaast werden de afspraken zeer goed nagekomen! Kortom top!

(10) John op 8 maart 2015

Plezierig, effectief en correct

Ik heb Margreet ervaren als een uiterst professionele adviseuse, die snel aansluiting vond in mijn wensen. Ik vertrouw haar volledig en ervaar haar als een uiterst prettige ondersteuning/meedenker/invuller van mijn vragen omtrent mijn hypotheek.

(10) Sabine op 6 maart 2015

Goede begeleiding en advies

We werden op de hoogte gehouden over de gang van zaken m.b.t. het aankopen van ons huis en daarbij goed geadviseerd over de te nemen hypotheek waarbij gelet werd op het juist afsluiten van een zo gunstig mogelijke hypotheek.

(9) Rob op 25 februari 2015

Zeer goed

Barry heeft hij echt geholpen met zijn eerlijke advies. Het was voor mij eerste keer dat ik een huis kocht en was enorm nerveus ervoor hoe ik al de papier werk zal gaan regelen. Maar Barry heeft voor mij alles gedaan. Ik zal Barry zeker aanraden aan iedereen.

(10) Karan op 17 februari 2015

Zeer duidelijk en betrokken

Snel, behulpzaam en duidelijke taal.

(10) Anoniem op 13 februari 2015

Klantvriendelijk, professioneel, pro actief en behulpzaam.

Frank bedankt!!

(8) Roy Bardewee op 8 februari 2015

Gratis en vrijblijvend een afspraak met een hypotheekadviseur?

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen