Beoordeel deze pagina
7,6/10 (50)
Bedankt voor uw beoordeling

Klantbeoordelingen

Erg goed bevallen!

Vanwege wat complicaties met het verkrijgen van een hypotheek contact gezocht met FA. We kregen meteen het idee dat onze adviseur actief meedacht en oplossingen aandroeg waar we wat aan hadden. Uiteindelijk met een tevreden gevoel een hypotheek afgesloten. Op naar ons nieuwe huis ;-)

(10) L de Graaf op 3 februari 2015

super!

Persoonlijk en zeer behulpzaam! Zeker een aanrader! Blijf zo persoonlijk en betrokken zoals nu, dat onderscheidt jullie van alle anderen! Bedankt voor alles

(10) Mariel op 29 januari 2015

Snel, duidelijk en klantgericht

Lody Jenezon was ons door familie aanbevolen en hij heeft de verwachtingen meer dan waargemaakt. Zijn advies was duidelijk, beargumenteerd en overzichtelijk. Hij neemt de tijd om e.e.a. uit te leggen en waarom bepaalde keuzes gunstig of ongunstig zijn. De financiële en administrative afwikkeling ging ook vrijwel vlekkeloos, en hij en zijn team zijn altijd snel te bereiken er email of telefoon. Dus zeker aan te bevelen!

(8) BA op 20 januari 2015

Super

Voor de tweede keer top geregeld.

(10) Kevin op 18 januari 2015

uitstekend

Ben zeer zorgvuldig en vlot door alle stappen heen geleid mbt het aanvragen van een hypotheek. Complimenten niet alleen voor beide hypotheekadviseurs, maar ook voor het team daarom heen. Mijn vragen werden zeer snel en adequaat beantwoord, zelfs 's avonds en in het weekend. Daarnaast heb ik de persoonlijke betrokkenheid en het pro-actief informeren, heel erg gewaardeerd. En dan doel ik ook op het contact met de hypotheekverstrekker om de laatste rentedaling voor mij te realiseren, terwijl al door hen een offerte was uitgebracht. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een mooi aanbod van de hypotheekverstrekker, met een hele lage rente voor 20 jaar vast. Kan dit team van harte aanbevelen, ook aan mensen zoals ik, die voor het eerst een hypotheek moeten afsluiten.

(10) MF op 13 januari 2015

uitstekend advies en prettig contact

We hadden zelf al redelijk op internet gezocht naar hypotheken, maar met Frank hebben we de beste deal gevonden. Ook prettig: de in te leveren administratie werd door de bank in een keer compleet bevonden dankzij de zorgvuldigheid van Frank.

(10) Jan op 10 januari 2015

Adequate service!

Ivm aankoop woonhuis in contact gekomen met Lody. De dag dat ik belde naar De Financiele Alliantie is Lody ook langs gekomen om onze wensen te inventariseren. De uitleg en service zoals uitgelegd in het gesprek is perfect nagekomen en heeft onze verwachtingen overtroffen. Duidelijkheid, eerlijkheid en snelle service! Wij zijn zeer tevreden!!

(10) Pascal op 7 januari 2015

Frank regelt het gewoon

Correcte afhandeling met goed advies en inzicht van zaken. De heer Teeuwissen weet de klant goed in te schatten en geeft vertrouwen daar waar nodig. Zijn netwerk bij de hypotheekverstrekkers maakt dat er een comfort ontstaat bij de aanvrager welke in de druke tijd van aankoop van groote waarde is

(9) Jan-Maarten op 2 januari 2015

Laagdrempelig, kundig, duidelijk

Wij zijn leken op het gebied van hypotheken en financiering, zijn netjes en duidelijk te woord gestaan. Snel en duidelijk antwoord gekregen op allerlei vragen.

(10) Silke op 28 december 2014

Zeer goed, duidelijk en precies

Zeer prettige persoonlijkheid en heeft goed verstand van zaken 5 sterren!

(10) Anne-Marie op 22 december 2014

Uitmuntend

Frans Hol is een gouden vent. Lekker normaal en weet waar hij over praat. Wij hebben goed advies van Frans mogen ontvangen en alles is zeer spoedig verlopen. Naast zijn goede advies is Frans ook enorm pro-actief met het uitzoeken van belangrijke zaken die bij een aankoop van een huis komen kijken. Kortom, super tevreden!

(10) Youri op 16 december 2014

prima advies, zorgvuldig en vertrouwd

Ken Ronen al langer, prima adviseur waar ik uitstekend mee kan schakelen.

(10) Marijke op 13 december 2014

betrokken, deskundig, persoonlijk, integer

Betreffende financieel adviseur hebben wij als zeer deskundig ervaren. Op een persoonlijke integere manier heeft zij ons begeleid in het financiële proces van ver en aankoop van onze woning.

(10) PGM op 12 december 2014

Ik ben zeer tevreden.

De persoonlijke uitleg en advisering heel erg prettig ervaren. En een goede en soepele afhandeling.

(8) Ricardo op 7 december 2014

zeer tevreden

Zeer tevreden over de begeleiding, en een goede hypotheek voor mij geregeld. Ook Corina was zeer behulpzaa, kortom een goede ervaring en zeer goede prijs/kwaliteit!

(10) Nico op 1 december 2014

Goede dienstverlening voor aankoop huis.

Bij de aankoop van het huis hebben Erik Verberg en Esther Bakker het traject erg goed gecoördineerd en mee gedacht waar eventuele knelpunten konden ontstaan. Deze knelpunten zijn vooraf verholpen zodat het hele proces vlekkeloos verliep. Precies wat je wilt bij de aankoop van een woning en persoonlijk zal ik hen altijd aanbevelen.

(10) Joost op 27 november 2014

uitstekend

Wij waren voor onze zoon op zoek naar een goede hypotheek met een scherpe adviesprijs. De aangeboden adviesprijs lag dermate scherp dat wij twijfelden aan de compleetheid en kwaliteit van de adviezen. Zij hebben echter een perfect advies gegeven met een hoge snelheid van afhandeling. De bereikbaarheid was 's-avonds en in het weekend prima. Samengevat uitstekend!

(10) Rene op 23 november 2014

Snel, kundig en goede backoffice

Intakegesprek kon snel worden ingepland. Gesprek verliep prettig en adviseur was merkbaar kundig. Afwikkeling verliep verder gelukkig zonder problemen, wat zeker ook te danken is/was aan goede ondersteuning vanuit de binnendienst. Ben meestal gezond kritisch op dit soort van dienstverlening, maar kan in dit geval geen negatieve aspecten benoemen.

(9) Mark op 17 november 2014

Zeer tevreden.

De heer Verberg heeft veel aandacht gehad voor ons dossier en was goed bereikbaar. Zijn collega Esther Bakker sprong bij wanneer nodig. Wij zijn dik tevreden.

(9) Bob op 16 november 2014

zakelijk, flexibel, meedenkend, prima

Goed

(9) Chris op 13 november 2014

Gratis en vrijblijvend een afspraak met een hypotheekadviseur?

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen