Beoordeel deze pagina
9,4/10 (14)
Bedankt voor uw beoordeling

Klantbeoordelingen

Snel en goed, geen poespas

Snel antwoord, snel een afspraak, snel een offerte. Kan dus gewoon. Deze jongens bieden geen vage producten aan, maar gewoon een degelijke hypotheek zonder overbodige (dure) franjes. Ze zijn netjes en efficiënt. Ik kom zeker terug!

(8) Cyrus op 7 januari 2013

Goedkoopste van allemaal en toch goede service

WIj hebben laatst onze hele hypotheek verandert, we hadden een beleggingshypotheek en wilden er vanaf omdat we niks opbouwden. We hebben toen vier partijen uitgenodigd en de prijsverschillen voor het regelen waren groot: Uiteindelijk hebben we, ook vanwege de goee recensies op internet, gekozen voor www.hypotheekberekenen.nl . ZIj waren het goedkoopste. Maar ze waren snel, goed bereikbaar, ook in het weekend, en ze zijn nog een keer teruggeweest om naderhand alles samen op een rijtje te zetten. Wij zijn erg te spreken!!

(10) Mica op 3 januari 2013

Goede service

Een afspraak was snel gemaakt, alle afspraken werden nagekomen, goed tarief, goedkoopste die we hebben kunnen vinden. Helemaal prima!

(8) JB op 28 december 2012

Goed geholpen door adviseur

Ik had een aflossensvrije hypotheek en door alles wat ik op tv en in de krant heb gezien, wilde ik ervan af. Via deze website is er een adviseur gekomen en die heeft me goed geholpen. Je moet wel heel veel papieren inleveren maar het komt allemaal goed en ze leggen het goed uit.

(10) M en C op 22 december 2012

real professionals

I've seen several banks, and when advised by a collegue of ICC, met mr. Verberg, MD of hypotheekberekenen.nl. In just a few days got me several good offers. All in all it took three wks for the entire operation. Well done and thanks!!!

(10) Andrew op 19 december 2012

Eerlijk bedrijf

We zijn goed geholpen. Alles ging prima en snel, er zat alleen een fout in de overlijdingsverzekering, waardoor wij meer moesten betalen. Dit moest verandert worden en de bank rekende daar 225 euro voor. Omdat onze adviseur dat fout had gedaan, hebben ze dit zonder te vragen weer aan ons vergoed, het stond dezelfde dag op onze rekening, zonder dat we er om moesten vragen. Ze werken gewoon eerlijk en draaien nergens omheen. Keurig gedaan, de rest ging heemaal goed dus wij zijn erg tevreden!

(10) Manfred en Esther op 19 december 2012

Vriendelijke service

van een collega de tip gehad om naar deze site te gaan voor een goede hypotheek en service aan huis. Ik ben echt heel goed geholpen, alle afspraken werden nagekomen. Wel heb ik lang moeten wachten op een accoord van de bank, maar dat komt door de drukte van dit moment, zo is mij verteld. Ik ben zeer tevreden!

(10) Armand op 18 december 2012

ze hebben ons gered!

We hebben recentelijk een nieuwbouwwoning gekocht en dachten onze hypotheek geregeld te hebben bij De Hypotheker. Steeds leek alles in orde, maar op het laatst bleek ik ui het verleden een BKR-probleem te hebben en ging het allemaal NIET door. Intussen was ons financieringsvoorbehoud verlopen (wat wij ons nooit gerealiseerd hebben) en zaten we dus aan het huis vast. Het probleem met BKR op meerdere plaatsen voorgelegd, maar niemand wilde er mee aan de slag gaan. Via een vriend getipt om naar www.hypotheekberekenen.nl te gaan. Gezien het probleem DEZELFDE dag adviseur over de vloer, deze heeft mijn hele verhaal inzake BKR genoteerd en samen hebben we een verklaring opgesteld hierover. Samen met nog een paar hobbels, is binnen 2 weken (2 stressvolle weken trouwens!) de financiering erdoor gekomen, tranen in de ogen van blijdschap maar vooral van opluchting!! De adviseur was van A tot Z zeker van zijn zaak, maar na het Hypotheker-avontuur waren wij wat afwachtend, maar alles helemaal waargemaakt. Ze kunnen bij ONS niet meer stuk!!

(10) M op 16 december 2012

Advies

Omdat we ons afvroegen of we wat met onze hypotheek moesten gaan doen (we hebben een groot stuk aflossingsvrije hypotheek) hebben we meerdere adviseurs uitgenodigd. We hebben alleen maar adviseurs gesproken die er alleen maar op uit waren om een nieuwe hypotheek voor ons te regelen. Toen kwam Lody Jenezon van www.hypotheekberekenen.nl langs, en die vroeg zich -verontwaardigd- af waarom wij in vredesnaam naar een andere bank zouden moeten overstappen met onze prachtige rente van 3,8% voor nog 12 jaar vast. Hij was de eerste die ons vertelde dat we onze lening gewoon kunnen wijzigen naar een deel Bankspaarhypotheek. Dat we de BANK (en dus niet Hypotheekberekenen.nl) daar wel 225 euro voor moesten betalen was een fractie van de kosten die de andere adviseurs voor ons in petto hadden. Lody zei het zelf al: als je eerlijk adviseert komt het altijd een keer naar je toe! En dat klopt, want ik heb zijn kaartje, en als iemand in mijn omgeving een hypotheek nodig heeft, stuur ik hem of haar meteen naar Lody toe! Of ik tevreden ben: zeker!!

(10) Marinka op 16 december 2012

klantvriendelijk bedrijf

Via een berekeningssite ben ik op hypotheekberekenen.nl terecht gekomen. Advies was gratis en vrijblijvend, en binnen een week zat de adviseuse bij mij aan tafel. Dezelfde NACHT nog had ik de berekeningen binnen. Daarna nog naar mijn eigen bank geweest, 4 weken wachten op een afspraak (het lijkt wel normaal als ik de beoordelingen lees). Maar ik moest binnen een 3 weken een hypotheek hebben, dus de boel in gang gezet bij hypotheekberekenen.nl. De adviseuse heeft voor mij een NWWI-taxatie geregeld en was er zelfs bij toen ik naar de notaris ging. Ook mijn maandelijkse teruggave heeft ze voor me geregeld. Niks te klagen? Nou, door de drukte bij de banken duurde mijn "groene licht" 10 werkdagen, en dat had ik wat sneller verwacht, maar dat schijnt op dit moment nog netjes te zijn zelfs. WEL werd ik steeds op de hoogte gehouden van de vorderingen, en als ik wat te vragen had: altijd antwoord! Leuke adviseuse en professionele begeleiding!

(10) Janine op 14 december 2012

Eerlijke service

Een paar weken geleden dankzij het nieuws maar met onze hypotheek bezig gegaan. Onze eigen bank (Rabobank) had november en december geen tijd voor ons. ING had ook geen tijd voor ons. Toen maar eens het internet opgegaan en onder meer terecht gekomen bij www.hypotheekberekenen.nl. Zij waren de enigen die meteen antwoord gaven en binnen 2 dagen zaten we aan tafel. Dat is wel even wat anders zeg! We zitten eind volgende week bij de notaris en we hebben gewoon een bankspaarhypotheek. Alles klasse geregeld, Marcel, onze adviseur heeft ons van werkelijk iedere stap op de hoogte gehouden, en heeft werkelijk alles geregeld, taxatie, goedkoopste notaris en nog heel veel kleine dingen. Topadviseur en topbedrijf, dankzij hen durf ik nu meer te doen via internet!

(10) Johannes op 12 december 2012

Slagvaardig!

Net als velen wilden wij nog snel dit jaar een huis kopen. We hebben twee banken bezocht: u kunt niet meer banksparen was het antwoord. We hebben twee hypotheekketens benaderd: u kunt niet meer banksparen. We komen bij Lody Jenezon van hypotheekberekenen.nl en deze geeft aan: geen probleem, maar dan moeten we wel snel zijn. DEZELFDE avond kwam hij langs, alles vrijblijvend overigens, en 4 dagen later hadden we een offerte met.....banksparen!!! Het kan dus wel! En niet bij een vage partij, maar bij Aegon. Oh ja, we passeren ook gewoon nog dit jaar. Wij snappen absoluut niets van deze branche, maar wat we wel snappen, is dat slagvaardig en snel optreden kennelijk WEL werkt! Over drie weken zitten we bij de notaris, het kan dus gewoon, als je maar een slagvaardige adviseur hebt!

(10) Deike op 4 december 2012

Echt vrijblijvend

Wij waren al een tijd op zoek naar een woning, en vanwege al het nieuws over hogere hypotheeklasten als je na 2013 een huis koopt, hebben wij geprobeerd om 'gauw' nog een huis te vinden. Via www.hypotheekberekenen.nl hebben wij een afspraak gemaakt en kwam er iemand langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Ze heeft ons na het gesprek dezelfde avond nog diverse berekeningen gestuurd, en mailde ons ook dat als we nog voor een bankspaarhypotheek in aanmerking wilden komen, dat ze dan wel vast een vrijblijvende offerte wilde regelen. Daar hadden wij toch wel onze twijfels bij, want we dachten dat we dan misschien al kosten gingen maken, maar omdat ze ons echt overtuigde hebben we haar de offerte laten aanvragen. Uiteindelijk kwamen we op een wat hogere prijs uit dan we in gedachten haddenen dat vonden we eigenlijk toch wat te duur voor dat huis. We hebben onze adviseur Margreet nog eens uitgenodigd om ons voor te laten rekenen wat dit ons per maand zou gaan kosten, en het paste wel, maar wij vonden het toch erg duur worden per maand, zeker voor dit huis.. Margreet gaf toen aan dat als je zo twijfelt, dat je dan niet moet kopen, en dat waren we ook met haar eens. Wij dachten dat we nog wel iets van annuleringskosten of iets dergelijks moesten betalen, maar het enige dat Margreet na al haar adviezen zei was: Ik hoop dat als je over een tijdje wel besluit om te kopen, dat je me dan nog een keer uitnodigt. We hebben dan wel geen woning gekocht, maar we weten nu wel hoe alles werkt, en dat er dus ook adviseurs en bedrijven zijn die je niet het mes op de keel zetten, maar gewoon doen wat ze beloven! Dikke tien voor Margreet en we komen zeker terug!

(10) Helene op 3 december 2012

Gedoe met werkgeversverklaring

Wij hebben recent onze hypotheek geregeld via www.hypotheekberekenen.nl. We waren wel wat afwachtend, want moet je een hypotheek nou via internet afsluiten....... Wij kregen als adviseur Lody over de vloer, en hij gaf meteen aan dat hij dan wel via internet binnenkomt, maar dat het gehele traject volledig persoonlijk (en vrijblijvend!!!) wordt gedaan. En dat klopte. Dezelfde avond nog berekeningen en opties waarin we onze wensen echt terug zagen, duidelijk geen standaard verhaaltje. Op onze vragen nota bene in het weekend nog antwoord gehad. Alles leek prima te gaan, en Lody heeft alles voor ons geregeld. Alleen werd de werkgeversverklaring van Jacco tot twee keer toe afgekeurd, omdat Jacco's werkgever het twee keer verkeerd heeft ingevuld. Hierdoor begonnen we toch wat benauwd te worden want de klok tikte door. Jacco zag zichzelf al voor de derde keer naar zijn baas stappen voor die verklaring, maar opeens was daar een mailtje van Lody: "Ik ben bij je werkgever langsgereden en heb de juiste verklaring opgehaald, want anders gaat het te lang duren". En toen was het ook zo geregeld! Wij vonden dit bijzonder, en toen we dit aan vrienden vertelden, sloegen ze achterover: die hadden het dubbele betaald en moesten bijna alles zelf regelen. Een afspraak maken via internet blijft spannend, maar deze club neemt je angst meteen weg!

(10) Jacco en Marjon op 29 november 2012

Restschuld verdeeld over twee nieuwe woningen!

Mijn partner en ik hebben een tijdje geleden besloten uitelkaar te gaan. Onze woning zal bij verkoop een restschuld opleveren van zo'n 100.000, helaas op de piek van de markt gekocht......... Ik heb naast twee banken ook nog drie hypotheekbemiddelaars bezocht, en ik werd nog net niet de deur uitgekeken. Niemand wilde ons plaatje aanpakken, terwijl wij ieder ruim 75.000 euro verdienen. Via een tip van een tevreden kennis van ons, hebben we www.hypotheekberekenen.nl ingeschakeld. Die gaf aan dat het geen "eitje" zou gaan worden, maar dat als we allebei meteen een nieuwe woning zouden kopen als we onze huidige woning verkocht hebben, dat we beiden het grootste gedeelte van onze restschuld konden meenemen naar die nieuwe woning. Wij hebben onze woning intussen verkocht, EN beiden een nieuwe woning gekocht (het passeert allemaal op 1 dag) en het past allemaal!! Anders hadden we gewoon beiden met een joekel van een krediet in een huurwoning gezeten. Ik zou Erik, onze adviseur, willen complimenteren, maar meer nog: schande hoe andere kantoren ons hebben behandeld! Ondanks heel veel geregel en gestress, heeft Erik werkelijk alles voor ons geregeld, taxaties, notaris, werkelijk alles. Dit is geen reclamepraat, dit is echt topservice!

(10) Joel op 26 november 2012

Wat een adviseur!

Wij hebben recent een hypotheek afgesloten via hypotheekberekenen.nl. Eerst hebben we geprobeerd wat afspraken te krijgen bij banken, maar die hebben het kennelijk te druk: een van de banken gaf zelfs aan dat ik pas over een week of zes langs kon komen. Belachelijk. Toen zijn we maar op internet gaan kijken en kwamen we terecht bij hypotheekberekenen.nl en binnen 1 dag zat onze adviseur Erik al bij ons aan tafel. Nog dezelfde avond kregen we de uitwerkingen binnen van de plaatjes die wij wilden hebben. Twee dagen later zijn we weer met Erik gaan zitten en hebben we besloten om een Aegonhypotheek aan te vragen, met allerlei kortingen. Weer twee dagen later de offerte en een week later was alles akkoord. (dat ging vlot, want Erik had ook de taxatie al geregeld en de goedkoopste notaris, wat trouwens nog veel scheelde!) We hadden van vrienden en familie gehoord dat een hypotheek regelen tegenwoordig een drama is, maar wij zijn door Erik aan de hand genomen door het hele proces en dat heeft gewerkt. Ondanks zijn hoge tempo wil ik nog wel zeggen dat hij ons nooit heeft geforceerd heeft om zaken met hem te doen, dat wilden we zelf! Door alle spookverhalen ben je als consument bang dat je een product krijgt aangeboden waar de adviseur het meeste aan verdient, maar we kregen zelfs een provisieoverzicht van de bank erbij: waaruit bleek dat de adviseur geen provisie krijgt, maar alleen door ons is betaald. Tenzij wij ergens iets missen, zijn wij supergoedkoop en zeer intensief begeleid.

(10) Danielle en Sander op 17 november 2012

Verstand van ZZP-ers

Bij onze eigen bank konden we niks wijzigen aan onze dure hypotheek. Toen maar wezen kijken bij een paar adviseurs van twee grote hypotheekkantoren in de stad, maar daar bleek men niet te zitten wachten op zelfstandigen. De afspraak waar we het minste van hadden verwacht, was de afspraak via Hypotheek Berekenen. Maar Erwin, onze adviseur, heeft ons volledig verrast! Hij was de eerste die vroeg wat mijn man eigenlijk precies voor werk doet, en heeft de jaarcijfers helemaal doorgenomen. Hier was -ook al was het niet makkelijk- volgens hem best wat mee te doen. En twee weken later kregen we een offerte voor een nieuwe hypotheek. Volgende week naar de notaris. Wij zijn echt blij, ruim 150 euro per maand goedkoper, en dan te bedenken dat onze eigen bank niks wilde doen! Erwin bedankt!

(10) Jenita op 11 november 2012

Duidelijke uitleg

Een tijdje geleden ben ik naar huizen gaan kijken, maar ik had geen idee wat ik kon lenen. via hypotheekberekenen kwam ik in contact met mijn hypotheekadviseur Erik. Hoewel ik nog geen woning gevonden had, wilde hij wel vrijblijvend langskomen om uit te leggen hoe een hypotheek werkt en wat ik in mijn situatie kon lenen en wat ik kon kopen. Het gesprek was heel vrij en open, en ik voelde me al zeker niet gedwongen om zaken met hem te doen. Na het gesprek heb ik wekenlang woningen bekeken, en vaak kreeg ik van Erik een aangepaste berekening die bij de woning van dat moment paste. Na zoveel aandacht verwacht je uiteindelijk een dikke provisie, maar dat was niet het geval. Hij heeft voor mij een ING hypotheek geregeld, die goedkoper was dan de adviseur van ING had aangeboden. Ongelooflijk, en dat met zoveel service (want van de adviseur van ING heb ik na het eerste gesprek helemaal NIKS meer gehoord!)

(10) Marko op 11 november 2012

Superservice

Sinds kort wonen we in onze droomwoning, en dat komt vooral door Lody, onze adviseur, die we via deze website hebben gevonden. We zijn bij twee banken geweest, en daar paste het niet omdat mijn vriend een BKR-codering heeft gehad. Lody was de eerste die ons naar de achtergrond ervan vroeg, en ermee naar de bank is gegaan voor ons. Een week later hadden we groen licht. Lody is altijd bereikbaar en is zelfs meegegaan naar de notaris. Zo kan het dus ook!

(10) Marjanne Zweers op 9 november 2012

Eerlijk advies

Na veel gesprekken met diverse hypotheekclubs, inzake onze hypotheek, hebben we gekozen voor hypotheekberekenen.nl. Met name het feit dat ons geen onnodige verzekeringen werden "aangepraat" en de voor ons begrijpelijke hypotheekvorm en de begeleiding die wij kregen, zijn we erg enthousiast. Onze adviseur Marcel was altijd tot 's avonds laat en in het weekend bereikbaar als we vragen hadden. Top begeleiding en alles gewoon goed geregeld! Aanrader!!

(10) Bas op 4 november 2012

Gratis en vrijblijvend een afspraak met een hypotheekadviseur?

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste hypotheeknieuws en de laagste hypotheekrentes? Meld u aan voor onze gratis nieuwsbrief.