Beoordeel deze pagina
8,2/10 (39)
Bedankt voor uw beoordeling

Klantbeoordelingen

Uitmuntend

Frans Hol is een gouden vent. Lekker normaal en weet waar hij over praat. Wij hebben goed advies van Frans mogen ontvangen en alles is zeer spoedig verlopen. Naast zijn goede advies is Frans ook enorm pro-actief met het uitzoeken van belangrijke zaken die bij een aankoop van een huis komen kijken. Kortom, super tevreden!

(10) Youri op 16 december 2014

prima advies, zorgvuldig en vertrouwd

Ken Ronen al langer, prima adviseur waar ik uitstekend mee kan schakelen.

(10) Marijke op 13 december 2014

betrokken, deskundig, persoonlijk, integer

Betreffende financieel adviseur hebben wij als zeer deskundig ervaren. Op een persoonlijke integere manier heeft zij ons begeleid in het financiële proces van ver en aankoop van onze woning.

(10) PGM op 12 december 2014

Ik ben zeer tevreden.

De persoonlijke uitleg en advisering heel erg prettig ervaren. En een goede en soepele afhandeling.

(8) Ricardo op 7 december 2014

zeer tevreden

Zeer tevreden over de begeleiding, en een goede hypotheek voor mij geregeld. Ook Corina was zeer behulpzaa, kortom een goede ervaring en zeer goede prijs/kwaliteit!

(10) Nico op 1 december 2014

Goede dienstverlening voor aankoop huis.

Bij de aankoop van het huis hebben Erik Verberg en Esther Bakker het traject erg goed gecoördineerd en mee gedacht waar eventuele knelpunten konden ontstaan. Deze knelpunten zijn vooraf verholpen zodat het hele proces vlekkeloos verliep. Precies wat je wilt bij de aankoop van een woning en persoonlijk zal ik hen altijd aanbevelen.

(10) Joost op 27 november 2014

uitstekend

Wij waren voor onze zoon op zoek naar een goede hypotheek met een scherpe adviesprijs. De aangeboden adviesprijs lag dermate scherp dat wij twijfelden aan de compleetheid en kwaliteit van de adviezen. Zij hebben echter een perfect advies gegeven met een hoge snelheid van afhandeling. De bereikbaarheid was 's-avonds en in het weekend prima. Samengevat uitstekend!

(10) Rene op 23 november 2014

Snel, kundig en goede backoffice

Intakegesprek kon snel worden ingepland. Gesprek verliep prettig en adviseur was merkbaar kundig. Afwikkeling verliep verder gelukkig zonder problemen, wat zeker ook te danken is/was aan goede ondersteuning vanuit de binnendienst. Ben meestal gezond kritisch op dit soort van dienstverlening, maar kan in dit geval geen negatieve aspecten benoemen.

(9) Mark op 17 november 2014

Zeer tevreden.

De heer Verberg heeft veel aandacht gehad voor ons dossier en was goed bereikbaar. Zijn collega Esther Bakker sprong bij wanneer nodig. Wij zijn dik tevreden.

(9) Bob op 16 november 2014

zakelijk, flexibel, meedenkend, prima

Goed

(9) Chris op 13 november 2014

Professionele top adviseur'

Frans heeft mij zeer duidelijk advies gegeven, ook zat hij er bovenop bij de bank om financieel alles op tijd af te krijgen, dat was ook prettig.

(8) Reinald op 11 november 2014

Heel goed

Zeer goed, duidelijk advies en uitleg

(9) Farid op 7 november 2014

Wat een verademing!

Een hypotheekadviseur die werkelijk met ons meedacht - wij waren er inmiddels al van overtuigd dat dat niet bestond. Maar daar was Erik, en dat is er dus wel zo-een! Altijd tijd voor vragen, snel, persoonlijk, enthousiast, betrokken, inventief (want ja, als zzper val je net even in een ander vakje); wat kunnen we nog meer zeggen? Dat het een verademing was, jazeker. Omdat het ons zo ontzettend veel kopzorgen heeft bespaard.

(10) Mariska op 1 november 2014

uitstekend

Via dochter in contact gekomen met Frans Hol i.v.m. aankoop appartement. Van begin tot eind uitstekende service en begeleiding gehad. Wij zullen Frans Hol zeer zeker aanraden bij familie en kennissen in voorkomende situatie. Direct na ons nog een familielid geholpen bij aankoop huis. Zelfde fantastische ervaring gehad!!!

(10) Ton op 29 oktober 2014

Prettig, vertrouwd en gezellig!

Snelle reactie, afspraak gauw gemaakt. Offerte duidelijk! Aanrader!

(10) Hendrik Ido Ambacht op 28 oktober 2014

Zeer tevreden

Hele goede ervaring gehad. Adviseur kwam bij ons thuis, in de avonduren zodat we niet vrij hoefden te nemen. Goede begeleiding en altijd bereikbaar voor alle soorten vragen die we hadden. Tevens alles geregeld met de taxateur . Kortom een zeer complete en klantgerichte service met een goed resultaat, namelijk een passende hypotheek met een aantrekkelijke rente. Margreet bedankt!

(9) Johan en Thiksa op 24 oktober 2014

prettig zinvol snel!!!!

Vanaf het eerste contact is het traject transparant snel en last but not least uitermate prettig verlopen!!! Frans heeft ons met in alle opzichten met raad en daad bijgestaan. Hij is zelfs bij ons op visite geweest in onze nieuwe woning. Dat zegt voldoende over ons contact.Chapeau!!

(9) Chris op 17 oktober 2014

deskundig transparant adequaat

Ik sluit mij volledig aan bij wat mijn partner Chris Schlaman in zijn review heeft vermeld.Deskundig en prettig in de omgang!!!

(9) Ada op 17 oktober 2014

Fantastisch geholpen!

Een aanrader! Woon zelf in Noord-Holland maar dat is geen probleem. Ook in nood goed bereikbaar en zeer hulpvaardig. Zoiets zie je bijna niet meer! Top! Bedankt voor alles!

(10) Yvonne Winter op 14 oktober 2014

Super!

Alles perfect geregeld! Declaraties uit bouwdepot staan na indienen dag erna op rekening. Top service! En we zullen jullie van harte aanbevelen.

(10) Leonie op 11 oktober 2014

Gratis en vrijblijvend een afspraak met een hypotheekadviseur?

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen