Beoordeel deze pagina
9,2/10 (21)
Bedankt voor uw beoordeling

Klantbeoordelingen

Goede ervaring

Wij zijn via internet zelf gaan zoeken naar informatie en een voor ons goede hypotheek. Maar toch zitten er zoveel haken en ogen aan dat kun je niet zelf. Nadat we hier bericht hadden achtergelaten, kregen we erg snel reactie en hebben we besloten de adviseur te laten komen. Die mensen weten echt waar ze het over hebben en de "haken en ogen" waren zo verdwenen. Wij zijn blij met de hypotheek die we hebben afgesloten en kunnen dus alleen aangeven dat wij een goede ervaring hebben gehad met deze club en onze adviseur. Groet, Marjolein en Hans

(10) Marjolein en Hans op 1 april 2013

Het belang van de klant staat 100% voorop bij ze!

Wij zijn momenteel bezig met het bouwen van onze droomwoning. Via internet kwamen wij terecht bij hypotheekberekenen en na een paar dagen kwam de adviseur langs. Hij heeft voor ons een prachtige offerte geregeld. Maar vlak voor de bouw begon, heeft hij ons geadviseerd om kostenloos toch voor een andere hypotheekverstrekker te kiezen omdat deze goedkoper was. Wij waren daar al lang niet meer mee bezig, maar deze switch -die hij gratis voor ons heeft geregeld- scheelt ons bijna dertig euro per maand, 10 jaar lang. Ondanks alle negatieve verhalen over deze branche zijn wij ervan overtuigd dat we super service hebben gehad en we zitten nu bij de beste hypotheekverstrekker van Nederland!

(10) Familie op 22 maart 2013

Goede service, veel persoonlijke aandacht

Wij zijn geholpen door Frans Hol van hypotheekberekenen.nl . Frans luistert echt naar je en geeft je het gevoel dat hij er helemaal voor jou is. Of we nou 's morgens, 's middags of 's nachts mailen of belden, bijna altijd in no time antwoord op onze vragen. Hij heeft onze hypotheek gewoon goed en snel geregeld en hield ons van iedere stap op de hoogte. Ook was hij bij de notaris aanwezig, dat gaf ons een goed gevoel. En ook naderhand is hij langsgeweest bij ons om onze belastingteruggave te regelen. Topservice, maar vooral persoonlijk!

(10) Jeroen op 17 maart 2013

Goed en goedkoop

Diverse banken en lokale bekende hypotheekkantoren bezocht. De tarieven van de banken vielen ons wat tegen ten opzichte van wat we op internet zagen, en de advieskosten van de bekende "onafhankelijke" kantoren vonden we erg hoog. Beetje het gevoel of we door de kat of door de hond werden gebeten. Ook internet geraadpleegd, op diverse plaatsen onze gegevens achtergelaten. Van twee van de vier partijen hebben we helemaal geen reactie gehad, typisch internet. Van twee anderen wel, en het meest herkenden we ons in de reactie van hypotheekberekenen.nl . Dit was geen standaard antwoordmail, maar een mail die op maat was gemaakt voor ons. Ondanks twijfel toch maar afspraak gemaakt. Dat ging snel: binnen een half uur een formele bevestiging (waarin ook stond dat er geen kosten en verplichtingen aan het gesprek zitten) en datzelfde weekend hadden wij een adviseur aan tafel zitten, Margreet.

Naast het feit dat ze juist heel goed onze wensen begreep, wist ze ook met die lage internettarieven te komen. (Je verwacht toch altijd dat er weer iets bovenop komt). Eigenlijk waren wij er wel van overtuigd dat we met haar verder wilden en wilden al een offerte hebben. Margreet gaf aan dat we er beter aan deden om het even te laten bezinken en dat we de dag erna wel contact zouden hebben. De volgende dag hebben we de offerte aangevraagd, met inderdaad een kleine aanpassing erin. De advieskosten waren overigens de helft goedkoper dan bij een aantal andere partijen. En wat ONS erg aansprak: niet achteraf weer allerlei extra kosten, zoals een aantal anderen weer wel doen. Wij zijn erg tevreden. Het lijkt wel een reclamepraatje, maar we zijn echt enthousiast, met name ook als we kijken wat Margreet achteraf allemaal nog voor ons heeft gedaan: ze heeft goedkoopste taxateur voor ons gezocht en alles met de notaris geregeld. En binnenkort komt ze langs voor het regelen van onze maandelijkse belastingteruggave. En met name interessant voor andere mensen die net zo onzeker zijn als wij: echt altijd bereikbaar en antwoord op al je vragen, zowel telefonisch als per email!

(10) C. M. op 9 maart 2013

Duidelijk en keurig geholpen

Via kennissen in contact komen met hypotheekberekenen.nl . De afspraak kwam heel snel tot stand en binnen twee dagen hadden we een offerte. Geen vage toestanden, alles duidelijk en gewoon alles keurig volgens afspraak. Tijdens het hele traject krijg je antwoord op al je vragen en altijd binnen een half uur maximaal. Dat geeft vertrouwen. Ook erg goed: van alle stappen word je steeds op de hoogte gehouden en je krijgt steeds van de adviseur door wat er nog moet gebeuren en wat we zelf nog moeten aanleveren. Keurig bedrijf, laagste prijs qua advies denken we, dus een aanrader. Zeker ook een aanrader voor wie niet helemaal thuis is in hypotheken!

(10) Iemand uit Delft op 2 maart 2013

Goed advies, geen rekening

Om ons heen hebben veel mensen de afgelopen weken hun hypotheek omgezet naar een gunstige aflossingsvorm. Omdat wij een grotendeels aflossingsvrije hypotheek hebben, dachten wij dat we ook maar eens moesten gaan kijken. 's Avonds op internet onze gegevens ingevuld op diverse sites, en van hypotheekberekenen.nl kregen we een zichtbaar door mensen gemaakte en op maat gesneden reactie terug. We konden ook nog dezelfde week aan tafel, zonder enige verplichting. Samen met de adviseur gekeken naar onze hypotheek. We hebben een lage hypotheek (ons huis is ruim 2x zo veel waard). Maar die hypotheek is wel aflossingsvrij. In plaats van het advies te krijgen voor een fiscaal optimale aflossing, begon de adviseur te vragen naar onze wensen, onze situatie en nog veel meer zaken. Omdat ons inkomen niet zo hoog is, en onze kinderen over een paar jaar gaan studeren (hopen we) tipte de adviseur ons om niet aan de hypotheek te gaan trekken: Hij gaf aan dat een aflossingsvrije hypotheek de laagste lasten geeft in deze dure periode. Omdat onze rente ook nog best gunstig is en overstappen ook geld kost, was zijn advies om de hypotheek gewoon zo te laten zoals die is, en jaarlijks te kijken of we er iets op af willen lossen. Hij zij het heel mooi: het hoeft niet, maar het mag wel! Dus dan verwacht je toch even dat er een nota komt voor het advies. En dan krijg je te horen dat de adviseur niets heeft hoeven doen, en dus ook geen nota neerlegt. Keurig! In niets herken ik de verhalen die ik overal hoor over het feit dat alle hypotheekadviseurs zakkenvullers zijn. We zijn gewoon goed en eerlijk geholpen, en kregen daarna per email nog een bevestiging van wat we allemaal kunnen doen met onze huidige hypotheek. Goede service en inderdaad een aanrader voor mensen die eerlijk advies willen!

(10) JZ. Hasselt op 26 februari 2013

Gewoon goed geregeld

We moesten nieuwe renteperiode afsluiten. Voorstel van de bank was wel goed, maar toch wilden we verder kijken. Kwamen via kennissen bij hypotheekberekenen terecht en die hebben voor ons een beter tarief geregeld. Gewoon goed en betaalbaar dus ook, blijkt nu!

(10) Corinne op 23 februari 2013

Luisteren naar de klant

Wij hebben recent een woning gekocht, die wij voor ruim 1/3e deel met eigen geld betalen. Daar voelen wij ons prettig bij. We hebben onze eigen bank bezocht voor een hypotheek en we zijn bij een onafhankelijke adviseur geweest. Beiden hebben ons aangegeven dat we beter maximaal kunnen lenen en ons spaargeld vrij houden. Beiden kwamen met op zich nette tarieven voor een hypotheek met NHG.

Ter vergelijking hebben wij hypotheekberekenen.nl bezocht op internet. We hebben van de optie gebruik gemaakt om een adviseur te laten komen, wat gratis is en zonder verplichtingen. Deze adviseur gaf aan dat op ons inkomen inderdaad de hele woning gefinancierd kon worden, maar was de eerste die vroeg: maar wat willen jullie zelf? Wij willen dus niet zo'n hoge hypotheek! Dat begreep hij, en na onze hele situatie in beeld te hebben gebracht kwam hij met meerdere opties (ook prettig om keuze te hebben op 1 plek trouwens) die allemaal trouwens wat voordeliger waren dan de eerste twee adviseurs konden aanbieden. Maar er zat ook een voorstel bij om te financieren ZONDER Nationale Hypotheek Garantie. Daar had hij een goed argument voor: restschuld zullen we nooit krijgen, we hebben immers een veel lagere schuld dan de waarde van de woning. En voor de rente hoefden we het ook niet te laten, want die lag –vanwege de overwaarde- net zo gunstig als MET NHG. Maar in deze constructie besparen we ons een kleine 2.000 euro aan NHG-kosten en een taxatie is niet nodig, de WOZ-waarde was voldoende, scheelt nog eens zo'n 500 euro. Dat is meedenken in ons voordeel. Blij dat we een gesprek zijn aangegaan. Ook het vervolgtraject ging keurig. Van iedere stap kregen we per email of telefonisch even een korte update. Echt keurig!

(10) H. uit Ootmarsum op 18 februari 2013

Geen adders onder het gras!

Enkele weken geleden ontvingen wij het renteverlengingsvoorstel van onze huidige hypotheekverstrekker. Daar schrokken we van en gingen we ook niet accepteren. We zijn vervolgens op internet gaan zoeken naar de goedkoopste rente, dat is bij ons immers de balngrijkste kostenpost en die willen we zo laag mogelijk hebben. Door onze zoektocht terecht gekomen bij hypotheekberekenen.nl. We hadden binnen een uur reactie en binnen twee dagen zat de adviseur al bij ons aan tafel. Het verschil in rente was zo groot dat mijn vrouw wel tien keer heeft gevraagd of er nog addertjes onder het gras zaten. De adviseur heeft ons uitgelegd hoe de hypotheekmarkt zo'n beetje in elkaar zit, en het bleek dat onze huidige hypotheek meer "addertjes" heeft ondanks het ook nog hogere tarief! We zijn met hypotheekberekenen in zee gegaan. Alles ging gladjes, en we werden van iedere stap op de hoogte gehouden! Super communicatie, voor ons ook heel belangrijk. Alles is nu accoord en volgende week zitten we bij de notaris. Een aanrader! M. Geerling, Amersfoort

(10) M. Geerling op 14 februari 2013

Goedkoop en topservice

Eindelijk op orde in ons nieuwe huis. We hadden in eerste instantie onze hypotheek geregeld via de Rabobank, omdat we dat in deze tijd een veilig gevoel vonden. Voor die tijd hadden we ook Erik Verberg van Hypotheekberekenen.nl uitgenodigd. Die adviseerde ons een 20-jaar vaste rente van 4,95% met NHG. Rabobank, waar we al jaren bankieren, had vervolgens hierover gezegd dat dat onmogelijk was dus dat er vast iets raars aan zat. Ook de overlijdensrisicoverzekering van hypotheekberekenen.nl was extreem veel voordeliger dan bij de Rabobank, dus door alle spookverhalen dachten wij echt dat het voorstel van Erik Verberg niet klopte. Toen de Rabo echter wel heel lang op een offerte liet wachten, wilden we -en dat is eigenlijk niet zo netjes van ons- toch een 'vangnet' hebben.

Erik heeft voor ons een offerte aangevraagd en die 4,95% voor 20 jaar vast, die stond er dus gewoon keurig in. En die overlijdensrisicoverzekering, die was ook voordeliger, en niet zo'n beetje ook! Verder hadden ze bij de Rabo nog gezegd dat er dan ongetwijfeld een duur abonnement aan vast zat. Hebben we ook maar gevraagd: geen abonnement. We hebben uiteindelijk open kaart gespeeld met Erik. Terwijl Rabo hem op alle fronten "in de zeik heeft gezet" heeft Erik zich niet 1x negatief uitgelaten over de Rabobank, dat vond hij niet 'elegant' om te doen. Kort samengevat hebben we vervolgens alle documenten ondertekend en aan Erik meegegeven. Van iedere stap zijn we op de hoogte gehouden, alles is geregeld voor ons, en bij de notaris stond hij zelfs met een kistje wijn! Wij hadden hypotheekberekenen.nl puur geraadpleegd voor een vergelijking, maar wij zijn nu officieel "om"! Topservice en dat op een bescheiden manier!

(10) Alkmaar op 9 februari 2013

Vakkundig

Frans Hol van Hypotheekberekenen is een zeer geduldige en vakkundige man waar je direct aan merkt dat hij weet waarover hij praat. Hij neemt rustig de tijd en geeft je het gevoel dat je op de eerste plaats staat. Daarnaast denkt hij echt enorm mee om te zoeken naar de beste oplossingen. Hij stelt alles in het werk om de spanningen en zorgen die bij dit soort zaken komen kijken, weg te nemen. Ik heb de gesprekken en zijn aanpak als zeer prettig ervaren en wil iedereen een adviseur als Frans toewensen! Sander Plugge

(10) Sander op 6 februari 2013

Duidelijk en keurig

Via kennissen in contact komen met www.hypotheekberekenen.nl . De afspraak kwam heel snel tot stand en binnen twee dagen hadden we een offerte. Geen vage toestanden, alles duidelijk en gewoon alles keurig volgens afspraak. Tijdens het hele traject krijg je antwoord op al je vragen en altijd binnen een half uur maximaal. Dat geeft vertrouwen. Ook erg goed: van alle stappen word je steeds op de hoogte gehouden en je krijgt steeds van de adviseur door wat er nog moet gebeuren en wat we zelf nog moeten aanleveren. Keurig bedrijf, laagste prijs qua advies denken we, dus een aanrader. Zeker ook een aanrader voor wie niet helemaal thuis is in hypotheken!

(10) Delft op 1 februari 2013

Gewoon goed advies

Kan er niet meer of minder van maken: gewoon goed advies tegen goede prijs! Ik ben tevreden...

(10) Jansen op 31 januari 2013

Goed advies, snelle afhandeling

Wij wilde nog (snel) onze aflossingsvrije hypotheek omzetten naar bankspaarhypotheek. Dit werd door de diverse banken niet meer gedaan (i.v.m. administratieve afhandelingtijd van 6 weken!). Door de supersnelle last minute afhandeling door deze adviseur is het toch nog gelukt dit mogelijk te maken ! Verder ben ik zeer tevreden over de communicatie: altijd snel antwoord gehad op al mijn mails! Nooit leuren om vervolgens niet worden teruggebeld (zoals bij de ***** het geval was!). Prijs ook zeer concurrerend, ondanks dat wij niet in de regio Zwolle wonen. Kortom: Aanrader! Simone

(9) Simone op 27 januari 2013

Goed geholpen

We hebben verschillende adviseurs over de vloer gehad. Gekozen voor hypotheekberekenen.nl omdat ze vanaf het begin snel reageerden op onze vragen, snel antwoord, snel een afspraak, en van de diverse adviseurs waren waren ze ook nog eens veruit het goedkoopst. En daarbij hebben ze echt alles geregeld voor ons: taxatie, notaris, en ook de verzekeringen. Alles steeds in ons tempo en zonder opdringerig te zijn. Aanrader!

(10) JK op 21 januari 2013

Dag en nacht bereikbaar!

Recent onze beleggingshypotheek over laten sluiten. Tijdens het traject was Marcel van Assen onze adviseur. Naast het goede en misschien zelfs wel wat behoudende advies, waarbij we eindelijk helemaal verlost. Zijn van polissen en andere kostenposten willen we Marcel complimenteren voor zijn goede service: in onze onzekerheid hebben Marcel best vaak bestookt met allerlei vragen, maar of het nou ochtend, avond, nacht of weekend was: binnen een paar uur antwoord! we vonden het een lang traject, maar doordat we steeds goed op de hoogte werden gehouden hadden we er alle vertrouwen in! Marcel bedankt!!

(10) Welmoed op 13 januari 2013

Snel en goed, geen poespas

Snel antwoord, snel een afspraak, snel een offerte. Kan dus gewoon. Deze jongens bieden geen vage producten aan, maar gewoon een degelijke hypotheek zonder overbodige (dure) franjes. Ze zijn netjes en efficiënt. Ik kom zeker terug!

(8) Cyrus op 7 januari 2013

Goedkoopste van allemaal en toch goede service

WIj hebben laatst onze hele hypotheek verandert, we hadden een beleggingshypotheek en wilden er vanaf omdat we niks opbouwden. We hebben toen vier partijen uitgenodigd en de prijsverschillen voor het regelen waren groot: Uiteindelijk hebben we, ook vanwege de goee recensies op internet, gekozen voor www.hypotheekberekenen.nl . ZIj waren het goedkoopste. Maar ze waren snel, goed bereikbaar, ook in het weekend, en ze zijn nog een keer teruggeweest om naderhand alles samen op een rijtje te zetten. Wij zijn erg te spreken!!

(10) Mica op 3 januari 2013

Goede service

Een afspraak was snel gemaakt, alle afspraken werden nagekomen, goed tarief, goedkoopste die we hebben kunnen vinden. Helemaal prima!

(8) JB op 28 december 2012

Goed geholpen door adviseur

Ik had een aflossensvrije hypotheek en door alles wat ik op tv en in de krant heb gezien, wilde ik ervan af. Via deze website is er een adviseur gekomen en die heeft me goed geholpen. Je moet wel heel veel papieren inleveren maar het komt allemaal goed en ze leggen het goed uit.

(10) M en C op 22 december 2012

Gratis en vrijblijvend een afspraak met een hypotheekadviseur?

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen