Beoordeel deze pagina
8,3/10 (34)
Bedankt voor uw beoordeling

Klantbeoordelingen

Betrokken adviseur

Wij wilden overstappen naar een goedkopere hypotheek omdat we niet meer met de bank getrouwd zijn. Wij kregen een hele slechte verlengingsvoorstel van de bank en toen waren we er klaar mee. Wij hebben op advies ban een kennis contact gemaakt met Hypotheekberekenen.nl. En we kregen een rente die voor ons bijna een procent goedkoper was dan bij onze eigen bank. Twintig jaar lang een procent goedkoper, dat is 40.000 euro! Dat is voor ons en voor de meeste mensen veel geld. Maar wat zijn wij netjes geholpen. Wij kregen in het weekend nog antwoord van onze adviseur en hij had ook nog veel handige tips voor ons. Wij zijn heel blij met zo’n bereikbare betrokken adviseur

(10) J. Bakker op 11 oktober 2013

Ja, gewoon snel en goed!

Drie weken wachten om bij mijn eigen bank langs te komen. Dank je de koekoek.....graag of niet. Rondgekeken op internet en ik kreeg van Erik Verberg, eigenaar van Hypotheekberekenen.nl bijna per omgaande antwoord en ook mijn lastige vragen waren piece of cake. Uitgenodigd, kwam dezelfde week nog langs. Strak verhaal, ik ben ervoor gegaan. Nog gewacht op de tegenvaller maar die kwam niet. Het ging goed, ook omdat alle documenten klaarlagen bij me, en het ging SNEL! Ik zat –ongelogen waar- binnen 3 weken bij de notaris. Snel ja. Goed ook. Aanrader! Zit nu bij Argenta, die deden het dus HEEL goed. En de beste rente van Nederland!

(10) M. uit Hoogeveen op 7 oktober 2013

Geen snelle jongens

Voor de aankoop van onze nieuwe woning zijn wij eerst bij onze eigen bank geweest. Omdat we het tarief toch wat hoog vonden zijn we verder gaan kijken. Zo zijn wij terecht gekomen bij www.hypotheekberekenen.nl . Wij kregen heel snel een reactie met echt een veel beter tarief. Dan gaat het gevoel je bekruipen of het wel kan dat er zoveel verschil is, we zeggen het maar gewoon, want er zullen er ongetwijfeld meer zijn die dat denken. Dus toch contact gehad. Helemaal niet opdringerig aan de telefoon, en het tarief bleek niet alleen te kloppen, het bleek ook nog het "beste product van 2012" te zijn volgens consumentenonderzoek. Vrijblijvend gesprek gehad, gevoel was goed, ook hier weer totaal NIET opdringerig "denkt u er rustig eens over na, het is een grote beslissing". Toen we ja zeiden, hadden we trouwens wel binnen 2 dagen de offerte in de mail zitten, dat was snel, terwijl het geen "snelle jongens" zijn. Afhandeling echt keurig, en ja, we moesten ook nog wat documenten opnieuw aanleveren, maar dat was omdat we zelf niet helemaal goed hadden gelezen. Anno 2013 is de service echt goed. Niet opdringerig, niks moet, en uiteindelijk doet men gewoon ouderwets hun best voor je!

(10) Arno en Esther op 26 september 2013

Je weet steeds waar je aan toe bent

Wij zijn vorige week bij de notaris geweest, de afsluiter van een keurig traject om onze hypotheek over te zetten. Via een kennis terecht gekomen bij Margreet, de adviseur van hypotheekberekenen.nl. Vlot en doortastend als we haar vonden, zijn we met haar in zee gegaan. Maar ook omdat de rente gewoon veel lager was dan bij onze eigen bank. Het traject duurde best lang, het was druk bij de hypotheekverstrekker. Maar Margreet heeft ons van iedere stap op de hoogte gehouden. Ook in het weekend kregen we nog email. Verder zijn alle verzekeringen tegen het licht gehouden en aangepast door haar. Echt keurig. Ook fijn om te ervaren dat je als klant nog belangrijk bent!

(10) M. uit Capelle op 22 september 2013

Echt de laagste rente

Eerst bij drie banken geweest, de rentes voor 30 jaar vast zitten overal bijna op 6%. Dus zijn we op internet gaan zoeken. En terecht gekomen bij o.a. deze website en dan lees je dat 30 jaar vaste rente voor 4,75% kan. Dat scheelt dik een procent! In ons geval: ruim 2500 euro per jaar aan rente. Wij gingen er dus van uit dat dit uiteindelijk aan tafel geen waarheid zou gaan worden. Maar we waren toch wel getriggered en hebben de adviseur uitgenodigd. Tarief bleek toch echt 4,75% te zijn, dus waren wij al meteen sceptisch of het dan wel een goede hypotheek zou zijn, blijkt het het beste hypotheekproduct van 2012 te zijn. Wij gaan nooit meer naar een bank toe want die kijkt alleen maar naar zijn eigen product. En verder: we hebben meerdere bedrijven via internet uitgenodigd, dit was het enige bedrijf dat reageerde.......

(10) J.S. op 16 september 2013

Leuk bedrijf!

Wij hebben net een nieuwe aflossingsvrije hypotheek afgesloten, De adviseur kon HEEL snel langskomen en was zeer punctueel. We waren al bij twee adviseurs geweest en die zeiden dat we geen aflossingsvrije hypotheek meer konden krijgen. Kennelijk had deze adviseur zijn fiscale huiswerk beter gedaan: Hij kon ons de regelgeving laten zien en wij hebben de hypotheek geregeld bij hem, en alles klopte precies met wat we besproken hebben. Ze zijn goedkoop en ze komen hun afspraken na. Binnendienst ook ZEER betrokken aan de telefoon. Leuk bedrijf!!

(10) H.K. op 8 september 2013

Gewoon goed, zoals het hoort

Gewoon goed advies en goed geregeld, maar ik verwacht eigenlijk ook niet anders. Alhoewel ik toch wel eens andere verhalen hoor...

(10) Bas op 2 september 2013

Top service

Ze reageren snel en ze hebben het beste tarief. De adviseur kon snel langskomen en we hadden de volgende dag al een offerte. De hypotheek is nu officieel en wij zijn erg tevreden. De adviseur heft ook onze belastingteruggave die we elke maand krijgen goed geregeld en alles wat is afgesproken heeft hij stipt nagekomen. Wij zijn heel tevreden en raden het iedereen aan.

(10) L. uit 's Gravendeel op 1 september 2013

Erg vriendelijk bedrijf

Sinds drie weken zitten wij in ons nieuwe huis, met een hypotheek van www.hypotheekberekenen.nl. We zijn met ze in zee gegaan vanwege de goede recenties. Ze reageren snel en ze komen ook snel langs. Ook heb je snel een offerte, en ze zijn echt niet pusherig. We konden er rustig over nadenken en het blijkt dat ze (in ieder geval voor ons) echt het goedkoopst zijn. Ook hebben ze de notaris en de taxatie geregeld en wij hebben er echt totaal geen omkijken naar gehad. Super geregeld. Wat bijzonder is, is dat het ondanks dat het een internetbedrijf is, de telefoniste zelfs je naam al kent als je belt. Vriendelijk bedrijf.

(10) R.S. Biddinghuizen op 29 augustus 2013

Hypotheek bij ontbijt!

Wij lazen in een beoordeling dat je ook 's morgen vroeg een adviseur kan laten komen. Omdat mijn vriend en ik echt een onmogelijke agenda hebben, hebben we om 7.00 's morgens afgesproken met adviseur Frans Hol. Hoewel hij volgens ons dus al om half zes van huis moet zijn gegaan, was hij de meest scherpzinnige adviseur die wij hebben gesproken, en dat op die tijd! 's Middags al een offerte in de mail en 's avonds werd ik gebeld of hij langs moest komen om hem samen door te nemen, maar dat hebben we gewoon telefonisch gedaan. Foutloos traject, en onze hypotheek is nu overgezet naar NHG, terwijl 3 andere adviseurs deze mogelijkheid hadden overgeslagen omdat onze hypotheek te hoog was in verhouding tot de waarde van de woning. (hoe moeilijk kan het zijn: Frans zei: als je eigen geld hebt (en dat hebben we), dan verlaag je eerst je hypotheek, en stap je daarna over naar NHG. Scheelt ons ruim een half procent in de rente, en dat is toch 1300 euro per jaar in ons geval. Slordig dat de rest daar niet eens over begonnen is!). Mensen, nodig Frans uit voor het ontbijt!

(10) J.W. uit Middenmeer op 25 augustus 2013

Leuk bedrijf met betrokken mensen

Wij hebben op zijn zachts gezegd een heel moeilijk hypotheektraject achter de rug. Wij hebben een probleem gehad met een krediet in het verleden en dat heeft ertoe geleid dat wij bij twee banken en een grote adviesketen niet verder werden geholpen vanwege een –goed uit te leggen- BKR melding. Via familie kwamen wij in gesprek met Frans Hol van hypotheekberekenen.nl . Hij gaf OOK aan dat dit een heel moeilijk verhaal was, maar gezien de uitleg wilde hij zich er wel sterk voor maken, en heeft het bij drie banken geprobeerd, waarbij 1 bank dus uiteindelijk akkoord ging! Daardoor hebben wij nu een hypotheek EN... de woning die we zo graag wilden hebben. Wat bijzonder is aan dit bedrijf is dat iedereen op het kantoor, als wij belden, wisten waar het over ging en ons probeerden gerust te stellen en ons gewoon echt als mens hebben behandeld. Ook toen het er op leek dat het niks ging worden, bleven ze hun best doen. Matthijs verdient een speciale vermelding. Dagelijks hingen we aan de lijn of hij al een bericht had van de bank, en uiteindelijk, toen de offerte kwam, heeft hij hem binnen 1 minuut doorgemaild naar ons, in een mail met een fles champagne erop! Deze groep mensen snapt tenminste dat je over een hypotheek gewoon zenuwachtig kan zijn en probeert alles voor je in het werk te stellen op het op te lossen!

(10) Anoniem op 20 augustus 2013

Niet alles zo perfect!

Hoewel alle recensies over dit bedrijf allemaal zeer lovend zijn, zijn er echt wel kanttekeningen. Onze adviseur reageerde heel snel en zat al de volgende avond bij ons aan tafel. Het verhaal was goed en op basis daarvan, alsmede de recensies op de site, zijn wij met ze in zee gegaan. Wij waren vooral getriggerd door het feit dat je 1 vast aanspreekpunt hebt, zodat het geen kastje-naar-de-muur verhaal kan worden. Toch bleek de adviseur midden in het traject na drie weken op vakantie te gaan, terwijl hij daar vooraf niets over heeft gezegd. Dat vinden we geen sterk punt, want je kiest toch voor een persoon. Ons "dossier" was wel goed overgedragen naar de vervanger, en die wist ook precies wat er bij ons speelde, en -eerlijk is eerlijk- ook echt over veel vakkennis beschikte. Toch merk je dan dat er een paar zaken niet helemaal scherp waren doorgegeven, waardoor we wat dingen opnieuw moesten uitleggen. Vervolgens blijkt de notaris duurder te zijn dan de offerte die wij kregen via de adviseur. Dan krijg je toch twijfels of het allemaal wel goed gaat. Uiteindelijk is alles -zonder kosten voor ons- opgelost door de adviseur. Naderhand is wel alles netjes geregeld en afgehandeld, dat bracht wel het goede gevoel terug! Samengevat: Ze zijn niet foutloos, maar wel "zuiver op de graat" en ze komen iedere afspraak WEL na! Ondanks missertjes een keurig bedrijf waar je absoluut een "goede deal" doet.

(10) J.B. op 14 augustus 2013

Prima hypotheek geregeld

Wij hebben direct na het eerste gesprek op intuïtie gekozen om in zee te gaan met Mevrouw Lanjouw, de adviseur van Hypotheekberekenen. Ze was rustig en niet pusherig, in tegenstelling tot enkele anderen. Wij zijn leken dus hebben we wat dingen verkeerd aangeleverd, maar dat is allemaal door haar opgelost. Vrienden van ons hebben net hun hypotheek door laten lopen van de Rabobank met 4,4% voor 10 jaar vast, en wij zitten toch echt ruim een half procent lager. En dan wordt ook nog alles voor ons geregeld. We kregen zelfs diverse notarisoffertes waarbij we konden kiezen. En je krijgt van mevrouw Lanjouw ook 's avonds en in het weekend antwoord. Dit is eigenlijk gewoon een heel persoonlijk bedrijf dat toevallig contact legt via internet en ook nog eens veel goedkoper is dan de rest.

(10) Adriaanse op 9 augustus 2013

Snel en vriendelijk

De adviseur die ik aan de telefoon had reageerde snel en vriendelijk na mijn verzoek om te bellen. Twee dagen later kwam de adviseur al bij mij thuis langs en was enthousiast over onze plannen. Hij gaf een goede presentatie en wij zijn met hem verder gegaan. Hij was goedkoper dan de Hypotheker en duidelijker ook. Na een week hadden we alles voor mekaar en had de bank een akkoord gegeven, en konden we naar de notaris. Leuke adviseur en heel vriendelijke mensen aan de telefoon. Marcel nogmaals bedankt!

(10) Johan op 30 juli 2013

Goed verhaal, ze doen wat ze beloven!

Ook wij sluiten aan in het rijtje van tevreden klanten. Eerst dachten we dat iedereen alleen maar iets positiefs mag schrijven, maar nu onze hypotheek binnen 2 weken geregeld was zonder ook maar 1 hobbeltje en tegen een voordelige prijs, kunnen wij ons aansluiten bij de overige meningen hier. Onze adviseur wees ons op zowel de voor- als nadelen, en praatte ons niet naar de mond. Niet de standaard "gladjanus", maar gewoon een duidelijk verhaal met SMART afspraken die gewoon worden nagekomen. Hebben we wel eens anders gezien (vorige hypotheek). Mensen zet uw hypotheek om in een nuchtere hypotheek via hypotheekberekenen.nl.

(10) Tevreden klant op 13 juli 2013

Adviseur Hypotheekberekenen gaf mij goed advies

Gedegen advies, rekening houdend met toekomstperspectief in combinatie met aflossingvorm/capaciteit van de hypotheekhoofdsom

(10) Johan op 12 juli 2013

Deskundig en creaief

Voor het in bijzondere omstandigheden oversluiten van een hypotheek een uitstekend advies en een prima oplossing aangeboden gekregen. Deskundige etoelichting en de juridische en financiële mogelijkheden op een creatieve wijze ingevuld. Kortom een adviseur die met oog voor elke unieke situatie met passende oplossingen komt.

(8) Gert op 6 juli 2013

Geweldig geholpen

Wij hebben recent onze eerste eigen woning gekocht. We wisten niet precies waar we allemaal rekening mee moesten houden. We hebben wel een gesprek gehad bij een advieskantoor via een kennis, maar die was in onze beleving erg duur en we vonden het ook moeilijk om te doorgronden wat er allemaal moest gaan gebeuren. We zijn op internet gaan zoeken en kwamen uit bij hypotheekberekenen.nl. We kregen snel antwoord toen we onze gegevens hadden ingevuld en wij kregen een heel enthousiaste adviseur bij ons langs. Maar hij was ook heel duidelijk zodat wij het goed begrepen. We zijn met hem verdergegaan en hij heeft alles tot in de puntjes begeleid. Hij reageerde altijd heel snel op onze emails en vragen en hij wilde alles voor ons doen. Nu zitten we in ons huis en vanavond is hij weer langsgeweest om samen met ons even door de enorme bult met papieren van de bank heen te lopen. Alles staat nu op de rit en wij zijn echt heel tevreden!

(10) B.M. Arkel op 2 juli 2013

Vakbekwame adviseur met doorzettingsvermogen

Wij zitten nu al weer drie maanden in ons huis, met dank aan hypotheekberekenen. De woning die wij hebben gekocht heeft een deels zakelijke bestemming volgens het kadaster. Wij wilden deze woning kopen, maar onze oorspronkelijke adviseur en een andere adviseur van een grote hypotheekketen gaven aan dat de bank geen pand wil financieren waar een deels zakelijke bestemming op zit. Daarmee was de kous af. Via een goede vriend werd ik getipt om contact op te nemen met Margreet Lanjouw van hypotheekberekenen.nl . Wij hebben haar uitgenodigd en een dag na het gesprek lagen er twee opties voor ons. Ofwel het zakelijke gedeelte van de woning apart kopen, na "kadastrale splitsing" ofwel te kiezen voor ING, want die accepteert de woning, omdat meer dan 50% van het leefoppervlak wordt gebruikt voor bewoning. De andere twee adviseurs hadden ook ING “in hun tas” maar kenden deze regel niet. Zeer te spreken ben ik over de enorme inspanning die er voor ons is gedaan. Voor een –achteraf gezien- enorm laag tarief heeft Margreet echt alles uit de kast gehaald om dit voorelkaar te krijgen! Het duurde allemaal lang bij de bank, maar het resultaat is er. Aanrader!!

(10) de Vos op 25 juni 2013

Eindelijk een adviseur die niet wegrent voor ZZP'er

Ik ben zzp-er in de bouw. Ik draai prima, maar toch wilden zowel de bank als twee onafhankelijk adviseurs mij in mijn huidige woning laten zitten, omdat mijn gewenste woning "niet haalbaar" zou zijn. Naar MIJ is niet geluisterd. Ik huurde een loods voor opslag en bij de door mij gewenste, en intussen gekochte, woning zat voldoende ruimte voor opslag , zodat ik de huur voor de loods kan opzeggen en al met al goedkoper uit ben. Ik heb aan veel buro's gezeten met mijn hypotheekverzoek, maar het blijkt gewoon dat men ofwel geen verstand heeft van zzp-ers ofwel geen zin heeft om hier veel werk in te steken. Ik heb uit frustratie internet afgezocht en kwam bij hypotheekberekenen.nl terecht. Ik had echt niet veel verwachtingen, maar een intakegesprek wilde ik er wel aan wagen. Binnen twee dagen zat ik aan tafel met Erik Verberg, de adviseur. Hij zag dat mijn resultaten aardig waren, wees mij ook op de manier waarop banken er naar kijken, maar was de eerste die keek en zag dat mijn eigen vermogen stijgend was, dat ik in prive ook aan het sparen was (had niemand mij nog gevraagd) en stipte het verhaal met mijn loods aan. Hij heeft na het bezoek een toelichting op mijn cijfers gemaakt en met de bank overlegd. Het accoord was er binnen 4 dagen. En niet bij een vage bank hoor: Obvion, zo ongeveer het beste wat er te krijgen is. Dit heeft gewoon te maken met vakkennis en aandacht voor je klant. Ik ben super te spreken, alles is rond. Maar het is een grote schande dat je als zzp-er bij de meeste hypotheekinstanties gewoon wordt afgepoeierd! Hypotheekberekenen.nl ga ik aanraden bij al mijn "concullega's" die tegen dezelfde muren oplopen!a

(10) R.S., Woubrugge op 17 juni 2013

Gratis en vrijblijvend een afspraak met een hypotheekadviseur?

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen