Beoordeel deze pagina
7,6/10 (50)
Bedankt voor uw beoordeling

Klantbeoordelingen

Makkelijk te bedienen

Ik werd al snel gebeld door een medewerker.

(8) Annemieke op 22 januari 2023

Prettig en duidelijk gesprek

Erg fijn en informatief gesprek gehad. Ik kan nu weer een stapje verder! Het beeldbellen verliep niet helemaal soepel, maar dat heeft het kwaliteit van het gesprek niet aangetast.

(8) Lisa op 18 januari 2023

9

Goede informatie waar je mee verder kan

(10) Wilko op 13 januari 2023

Heel goed

Hij ging alles vertellen over mijn vermogen en toe wijzen. Bedankt voor de helpen

(10) Atadan Karakus op 5 januari 2023

Heel goed gesprek gehad.

Alles was heel duidelijk.

(8) S. op 4 januari 2023

Zeer goed en leerzaam!

Leerzaam Verhelderend Oprecht advies Vrijblijvend Klantvriendelijk Servicegericht

(9) Redouan op 27 december 2022

Perfect

Het contact was zeer prettig, vriendelijk en open. Zeer deskundig en behulpzaam om tot een oplossing te komen.

(10) Arie op 20 december 2022

bemiddelaar doet zijn uiterste best en is daarbij zeer deskundig

In afwachting van het resultaat

(10) Wiebe Lenstra op 19 december 2022

Een fijn gesprek waarin goed wordt met je persoonlijke situatie wordt meegedacht.

Een prettig gesprek. Na afloop heb ik een goed beeld van mijn leencapaciteit en welke mogelijkheden ik momenteel heb en wat de gevolgen daarvan zijn.

(8) Niek Roeling op 4 december 2022

Duidelijk antwoord op m’n oorspronkelijke vragen

Een prettig gesprek gehad met Frank. Mocht ik een huis gaan kopen, zal ik zijn hypotheekadvies sterk overwegen

(8) Casper op 20 september 2022

Heldere uitleg

Wij hadden een gesprek met Tanja, erg fijn en voelde goed. Tanja spiegelde de mogelijkheden en de realistische blik op het financiële plaatje in het totaal. Goed gevoel of intake gesprek. Nog geen keuze gemaakt maar daar zijn wij wel serieus naar aan het kijken.

(10) Mark Albrecht op 26 augustus 2022

Zeer vriendelijk!!!

Kan nog niet helemaal de ervaring beoordelen, omdat we bezig zijn om een goede hypotheek over te sluiten dus de hele ervaring heb ik nog niet beleeft, maar gaat dat nog komen en dan kan ik pas de gehele ervaring beoordelen. Maar tot nu gaat het zeer vriendelijk met goede info die ik krijg.

(9) J.W.V. op 12 augustus 2022

Heel fijn gesprek, denkt goed mee en kijkt naar alle opties

Ik heb een heel goed gesprek gehad met Pascala Groenendijk van Stip.

Zij luistert goed, denkt goed mee, en blijft ook realistisch.

(9) Lise op 28 juli 2022

Snel inzicht in wat de mogelijkheden zijn en wat de haalbaarheid is

Als de juiste stukken paraat zijn bij het eerste gesprek, kun je binnen een half uur al inzicht krijgen wat de mogelijkheden zijn. Zo weet je ook waar verder op gefocust kan worden.

(9) Suradj op 19 juni 2022

Duidelijke uitleg wat mijn mogelijkheden zijn

Erg vriendelijk te woord gestaan. Hierin werd ook alle tijd genomen.

(8) Wouter op 26 november 2021

Heel deskundig

Prettig gesprek met goed opties. Niet opdringerig

(10) Heel deskundig op 17 november 2021

Uitstekende ervaring

Had nog nooit een afspraak per video gehad. Ging prima en makkelijk geregeld. Was alle tijd en uitstekend gesprek waarin alles goed, makkelijk en duidelijk aan de orde kwam. En allerbeste, no cure no pay. Dat vind ik ook een goede garantie dat men zelf in het produkt gelooft anders geef je geen no cure no pay. In deze tijd is zon service zeldzaam. Kan het iedereen van harte aanbevelen.

(10) Uitstekende ervaring op 23 oktober 2021

Fijn gesprek via video

Na het maken van een berekening een gesprek ingepland met Mark. Via een video gesprek ben ik binnen twee dagen geïnformeerd over het oversluiten van mijn hypotheek. Leuke kerel en goed te bereiken!

(9) Pepijn op 1 juni 2021

Prima service geleverd

Ze hebben wat moeite gedaan om mij te pakken te krijgen, maar uiteindelijk kosteloos een afspraak in kunnen plannen met een hypotheekadviseur. Prima service.

(8) Nick van den Berg op 19 mei 2021

Snel verder geholpen

Eerst werd ik gebeld, verhaal uitgelegd aan de adviseur en toen via een videobel afspraak ben ik goed op weg geholpen. Nu nog een woning...

(9) Bernard op 12 april 2021

Gratis en vrijblijvend een afspraak met een hypotheekadviseur?

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen