Beoordeel deze pagina
9,4/10 (14)
Bedankt voor uw beoordeling

Klantbeoordelingen

In een woord super

Zeer goede service, ik kan hem iedereen aanraden.

(10) Mark op 2 oktober 2017

Fijne advisering

Erg tevreden over de doortastendheid toen de bank dat niet deed. Fijne gesprekken gehad met de adviseur. Wel wat adviezen gemist ten aanzien van de financiering (in welke box bepaalde financiering valt). Dit hebben we zelf moeten uitzoeken.

(8) Linda op 25 september 2017

Goede en snelle service!

Ik als starter, wist niet wat mij te wachten stond. De adviseur heeft mij door heel het proces meegenomen en gaf uitgebreid antwoord op al mijn vragen (en dat waren er veel)! :)

(10) Murat op 9 september 2017

fantastischvan begin tot eind

Hij heeft steeds de vinger aan de pols gehad, steeds uitgezocht wat het beste advies is

(9) Jan op 24 augustus 2017

Deskundig, meelevend, uitstekende begeleiding

De adviseur heeft ons tijdens de voorlichting en begeleiding van het oversluiten van onze hypotheek zeer goed begeleid in augustus 2016. Hij was altijd bereikbaar en na het tekenen van de akte bij de notaris is er nog met hem contact geweest of alles naar wens was verlopen. Kortom de adviseur is een deskundige maar ook menselijke adviseur! Wij kunnen hem zeker aan andere aanbevelen. Guus en Marianne.

(10) Guus en Marianne Vercoulen op 20 augustus 2017

een echt onafhankelijk advies gekregen

Jan Kees (De Financiële Alliantie) gaf duidelijke uitleg vooraf. Zijn advies over eventuele omzetting van de hypotheek was voor ons een zeer goed en objectief

(10) Gerard op 8 augustus 2017

behulpzaam, ontzorgend, duidelijk, vriendelijk, professioneel

Petra heeft ons fantastisch door dit ,toch spannende traject van een eerste huis kopen, heen geloodst.

(9) Marije op 29 juli 2017

Prettig, duidelijk, betrokken, snel, bereikbaar

Erg prettig. Was duidelijk in uitleg. Denkt mee. Snelle aanlevering van Documenten. Ook compleet overzicht digitaal verzonden. Aanvraag en handelingen waren zeer snel in orde. Na de overdracht nog telefonisch contact of alles in orde was

(9) Annuska op 10 juli 2017

helder, vakkundig en betrokken

Frank heeft ons goed geholpen met zijn deskundigheid.

(10) Hollander op 6 juli 2017

prima geholpen

Eric heeft prima werk geleverd het was geen gemakkelijke hypotheek maar hij heeft alles goed uitgezocht. Daarnaast heeft hij alle vragen netjes beantwoord Kan er niks anders van maken dan dat hij het goed heeft gedaan. Bedankt daarvoor.

(10) Sijmen op 25 juni 2017

Zeer fijn verlopen

Ik heb een fijne ervaring gehad met Joost en Esther ze waren zeer duidelijk en je had altijd binnen een dag of 2 weer reactie op je mail fijn verlopen

(10) Ard Jan van Manen op 13 juni 2017

Nette service, persoonlijk en met aandacht

Onze situatie (twee ondernemers + flexcontract) was best ingewikkeld en alles wat tegen kon zitten, zat tegen. Het was spannend tot het einde maar Erik was bereikbaar, is zelfs twee keer langs gekomen en nam de tijd. Uiteindelijk is het gelukt! Erg blij mee.

(9) Marinde op 3 juni 2017

nogmaals heel erg bedankt!

Ik kan niets anders dan mij aan te sluiten bij alle eerder vermelde lovende woorden. Alles wordt voor je uit de kast gehaald en er wordt niet opgegeven totdat alle wegen bewandeld zijn. Ik ben het FA-team zeer dankbaar. Mijn grote dank gaat uit naar Lisanne en mijn speciale dank gaat uit naar Erik.

(10) Ramazan op 1 juni 2017

Betrouwbaar, eerlijk en komt gemaakte afspraken na.

Robin heeft ons perfect begeleid in de aankoop van onze woning. Het is uiteindelijk een traject van een half jaar geworden waarin wij veel van hem hebben gevraagd. Robin toonde geduld en kwam altijd zijn gemaakte afspraken na. Erg goede en prettige ervaring!

(9) Uulke en Laura op 28 mei 2017

gewoon goed geregeld

goed geadviseerd , goed geholpen, goede communicatie

(9) Jan op 17 mei 2017

Zeer tevreden

Mark is betrokken en kundig. Hij analyseert je persoonlijke situatie en geeft je advies op maat. Met veel geduld legt hij alle stappen duidelijk uit. Hij is accuraat, doet wat hij zegt en reageert altijd snel.

(10) Hilde op 13 mei 2017

Goed, duidelijk en maakt een betrouwbare indruk

Zeer goede indruk. We dachten dat we niet van de de beleggingshypotheek af konden komen. We hadden al enkele keren advies ingewonnen en het zou niet kunnen. Dhr. Teeuwisse heeft het aan tafel allemaal zorgvuldig uitgezocht en hij vond toch een constructie. Uiteindelijk scheelt het ons E 150,- per maand en nog veel belangrijker; onze woning staat niet meer onder water.

(9) Bert op 1 mei 2017

Zeer goed

Ik ben zeer tevreden over alles

(8) Eageene op 29 april 2017

Betrouwbaar, adequaat, komt afspraken na.

Reeds verwoord in een persoonlijke mail.

(10) Dennis op 18 april 2017

goed te bereiken, vlot handelen.

alles wordt snel geregeld en wordt overal achter aan gebeld. komt bij je thuis langs op tijden die jouw goed uitkomen vriendelijke zoekt na andere oplossings als de ene niet werkt. in begrijpbare taal uitgelegd

(9) marielle op 7 april 2017

Gratis en vrijblijvend een afspraak met een hypotheekadviseur?

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste hypotheeknieuws en de laagste hypotheekrentes? Meld u aan voor onze gratis nieuwsbrief.